Wszystko o Interze
- Kamciu
- Interista
- Podziękował: 20 razy
- Podziękowano: 41 razy
Inter totalnie zdominowal Spezie. 1 strzal (i to niecelny) przyjezdnych w calym meczu mowi wiele. Zauwazalny progres wzgledem potyczki Nerazzurrich z Lecce. Nawet Dzeko pozytywnie zaskoczyl - trzeba docenic wariata.
Twitter: @K_Kamciu
- Kamciu
- Interista
Ku*wa, jak widze tego Gagliardiniego w wyjsciowej 11stce, to rzygac mi sie chce. Chlop jest totalnym amatorem, a kazdy jego wystep okraszony jest ewidentnym brakiem umiejetnosci na taki poziom. Inzaghi wystawia go zapewne jako plaster dla SMS, ciekawe kiedy zrozumie, ze to blad.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziękował: 59 razy
- Podziękowano: 87 razy
Jak miał być plastrem to coś nie pykło xd, Ale jak widziałem chwilę wcześniej jak chłop wracał sobie truchtem za rywalami to jeszcze większe XDKamciu pisze: ↑26 sierpnia 2022, 20:22Ku*wa, jak widze tego Gagliardiniego w wyjsciowej 11stce, to rzygac mi sie chce. Chlop jest totalnym amatorem, a kazdy jego wystep okraszony jest ewidentnym brakiem umiejetnosci na taki poziom. Inzaghi wystawia go zapewne jako plaster dla SMS, ciekawe kiedy zrozumie, ze to blad.
- Kamciu
- Interista
Zostalo wiele spotkan do rozegrania, zarowno w lidze, jak i pucharach, natomiast na ten moment Inter wyglada na strasznie zagubiony zespol. Nadal jestem zdania, ze kadra jest mocna, chyba najlepsza w Italii, jednak brakuje tak naprawde wszystkiego co spaja czysta jakosc z wynikiem sportowym. Inzaghi sobie nie radzi, sprawy dookola boiska nie pomagaja, nie widac planu, pomyslu - jednym slowem, lipa.
Zobaczymy co przyniosa kolejne tygodnie.
Zobaczymy co przyniosa kolejne tygodnie.
- Michael_M
- Juventino
- Podziękował: 105 razy
- Podziękowano: 120 razy
Ktos moze mi powiedziec co sie dzieje z Interem? W sensie sam sobie troche przewidywalem ze im sie ta kadra posypie po odejsciu Conte ale kurde...Na bramce Onana i jakis zawodnik sciagniety z Brazylii, w srodku obrony jedynie Bastoni ma kontrakt do przyszlego roku, a reszta konczy po tym sezonie. Skriniar ostatnio odrzucil oferte. W kadrze jest 28 zawodnikow...14 z nich ma kontrakt do konca tego sezonu...4 do konca przyszlego. Wiadomo, ze kogos (Bellanova?) maja tam na wypozyczeniu z wykupem ale to i tak ogromne liczby. Jak ta druzyna bedzie wygladac np za 2 lata?