Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 33 razy

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2022, 16:11

Ja tam widzę, że tańczysz na końcu także ;)

Kamciu

Interista
Interista
Awatar użytkownika
Podziękował: 20 razy
Podziękowano: 41 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2022, 22:52

Inter totalnie zdominowal Spezie. 1 strzal (i to niecelny) przyjezdnych w calym meczu mowi wiele. Zauwazalny progres wzgledem potyczki Nerazzurrich z Lecce. Nawet Dzeko pozytywnie zaskoczyl - trzeba docenic wariata.

Twitter: @K_Kamciu
Kamciu

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2022, 20:22

Ku*wa, jak widze tego Gagliardiniego w wyjsciowej 11stce, to rzygac mi sie chce. Chlop jest totalnym amatorem, a kazdy jego wystep okraszony jest ewidentnym brakiem umiejetnosci na taki poziom. Inzaghi wystawia go zapewne jako plaster dla SMS, ciekawe kiedy zrozumie, ze to blad.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziękował: 59 razy
Podziękowano: 87 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2022, 21:36

Kamciu pisze:
26 sierpnia 2022, 20:22
Ku*wa, jak widze tego Gagliardiniego w wyjsciowej 11stce, to rzygac mi sie chce. Chlop jest totalnym amatorem, a kazdy jego wystep okraszony jest ewidentnym brakiem umiejetnosci na taki poziom. Inzaghi wystawia go zapewne jako plaster dla SMS, ciekawe kiedy zrozumie, ze to blad.
Jak miał być plastrem to coś nie pykło xd, Ale jak widziałem chwilę wcześniej jak chłop wracał sobie truchtem za rywalami to jeszcze większe XD

Kamciu

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2022, 19:09

Zostalo wiele spotkan do rozegrania, zarowno w lidze, jak i pucharach, natomiast na ten moment Inter wyglada na strasznie zagubiony zespol. Nadal jestem zdania, ze kadra jest mocna, chyba najlepsza w Italii, jednak brakuje tak naprawde wszystkiego co spaja czysta jakosc z wynikiem sportowym. Inzaghi sobie nie radzi, sprawy dookola boiska nie pomagaja, nie widac planu, pomyslu - jednym slowem, lipa.

Zobaczymy co przyniosa kolejne tygodnie.

Michael_M

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziękował: 105 razy
Podziękowano: 120 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2023, 08:57

Ktos moze mi powiedziec co sie dzieje z Interem? W sensie sam sobie troche przewidywalem ze im sie ta kadra posypie po odejsciu Conte ale kurde...Na bramce Onana i jakis zawodnik sciagniety z Brazylii, w srodku obrony jedynie Bastoni ma kontrakt do przyszlego roku, a reszta konczy po tym sezonie. Skriniar ostatnio odrzucil oferte. W kadrze jest 28 zawodnikow...14 z nich ma kontrakt do konca tego sezonu...4 do konca przyszlego. Wiadomo, ze kogos (Bellanova?) maja tam na wypozyczeniu z wykupem ale to i tak ogromne liczby. Jak ta druzyna bedzie wygladac np za 2 lata?

ODPOWIEDZ