Nowy Trener

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 52 razy
Otrzymał podziękowanie: 63 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2026, 18:06

Iebac tą rozkapryszoną panienkę.
B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 42 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2026, 12:04

Łysy jest pierwszym od lat trenerem, po którym widać, że wie co robi, ale potrzebuje czasu i transferów. Oczywiście jeszcze wszystko może się wyłożyć wiosną, jeśli się okaże, że mecze z Galatą i Como nie były chwilowym kryzysem, tylko zapowiedzią totalnego zjazdu, ale na ten moment nie powinno być rozmowy o zmianie na ławce.
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 26 razy
Otrzymał podziękowanie: 31 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2026, 13:09

Ale jak nie będziemy mieli piłkarzy na miare oczekiwań, to z gunwa bata nie ukręci. Sam bym się zastanawiał czy podpisywać się pod czymś takim.
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2026, 13:16

Ja tez uwazam, ze Spal jest trenerem ktory powinien zostac i trzeba zaufac. Wreszcie widac jakis zarys, wymiana co kilka miesiecy nic nie zmieni.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 115 razy
Otrzymał podziękowanie: 40 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2026, 15:58

Jak Spalletti nie zajmie z Juventusem miejsca premiującego awansem do następnej edycji LM (czego akurat udało się dokonać jego poprzednikom, tj. Pirlo, Allegriemu, Tudorowi), to nie zasługuje na żadne przedłużenie kontraktu i tyle. To jest absolutny cel minimum i póki tego nie zrobi, to nie dawać mu nowej umowy (chociaż ja osobiście nie jestem za tym, by on pracował w Juve w następnym sezonie nawet jak doczłapie się jakimś cudem do LM), bo będziemy tego żałować.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2026, 17:14 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
xemi

Juventino
Juventino
Podziekował: 72 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2026, 17:05

B@rt pisze: 25 lutego 2026, 12:04 Łysy jest pierwszym od lat trenerem, po którym widać, że wie co robi, ale potrzebuje czasu i transferów. Oczywiście jeszcze wszystko może się wyłożyć wiosną, jeśli się okaże, że mecze z Galatą i Como nie były chwilowym kryzysem, tylko zapowiedzią totalnego zjazdu, ale na ten moment nie powinno być rozmowy o zmianie na ławce.
15 bramek w dojpe w 5 meczach z rzędu to rzeczywiście wie co robi. Osobiście uważam że gość kompletnie nie ma pomysłu na tę drużynę! Nie widzę ani jednego aspektu na który choćby minimalnie Spalletti miał pozytywnie wpływać!
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 105 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2026, 19:22

Nikt lepszy nie przyjdzie. Zmiana stylu niestety trwa. Nawet taki Kloop potrzebował czasu by wdrożyć to co chciał i początki wyglądały jak wyglądały. Nie przyjdzie do nas żaden Alonso, czy Fabregas. Łysy to jedyny ofensywny trener, który jest w naszym zasięgu.
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 115 razy
Otrzymał podziękowanie: 40 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2026, 20:32

Alexinhio-10 pisze: 25 lutego 2026, 19:22 Nikt lepszy nie przyjdzie. Zmiana stylu niestety trwa. Nawet taki Kloop potrzebował czasu by wdrożyć to co chciał i początki wyglądały jak wyglądały. Nie przyjdzie do nas żaden Alonso, czy Fabregas. Łysy to jedyny ofensywny trener, który jest w naszym zasięgu.
Coś nisko nas cenisz. Powtarzam, że jak Spall nie uzyska z Juve awansu do LM, to należy się z nim pożegnać po sezonie, bo taki powinien być postawiony przed nim cel minimum (i ponoć jest, a drugim był awans do fazy playoff LM, tylko szkoda, że zapewne zakończony kompromitacją z Turasami).
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ