Nowy Trener
- B@rt
- Juventino

- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 42 razy
Łysy jest pierwszym od lat trenerem, po którym widać, że wie co robi, ale potrzebuje czasu i transferów. Oczywiście jeszcze wszystko może się wyłożyć wiosną, jeśli się okaże, że mecze z Galatą i Como nie były chwilowym kryzysem, tylko zapowiedzią totalnego zjazdu, ale na ten moment nie powinno być rozmowy o zmianie na ławce.
- MishaAveJuve
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja tez uwazam, ze Spal jest trenerem ktory powinien zostac i trzeba zaufac. Wreszcie widac jakis zarys, wymiana co kilka miesiecy nic nie zmieni.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 115 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Jak Spalletti nie zajmie z Juventusem miejsca premiującego awansem do następnej edycji LM (czego akurat udało się dokonać jego poprzednikom, tj. Pirlo, Allegriemu, Tudorowi), to nie zasługuje na żadne przedłużenie kontraktu i tyle. To jest absolutny cel minimum i póki tego nie zrobi, to nie dawać mu nowej umowy (chociaż ja osobiście nie jestem za tym, by on pracował w Juve w następnym sezonie nawet jak doczłapie się jakimś cudem do LM), bo będziemy tego żałować.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2026, 17:14 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- xemi
- Juventino

- Podziekował: 72 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
15 bramek w dojpe w 5 meczach z rzędu to rzeczywiście wie co robi. Osobiście uważam że gość kompletnie nie ma pomysłu na tę drużynę! Nie widzę ani jednego aspektu na który choćby minimalnie Spalletti miał pozytywnie wpływać!B@rt pisze: ↑25 lutego 2026, 12:04 Łysy jest pierwszym od lat trenerem, po którym widać, że wie co robi, ale potrzebuje czasu i transferów. Oczywiście jeszcze wszystko może się wyłożyć wiosną, jeśli się okaże, że mecze z Galatą i Como nie były chwilowym kryzysem, tylko zapowiedzią totalnego zjazdu, ale na ten moment nie powinno być rozmowy o zmianie na ławce.
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 105 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Nikt lepszy nie przyjdzie. Zmiana stylu niestety trwa. Nawet taki Kloop potrzebował czasu by wdrożyć to co chciał i początki wyglądały jak wyglądały. Nie przyjdzie do nas żaden Alonso, czy Fabregas. Łysy to jedyny ofensywny trener, który jest w naszym zasięgu.
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 115 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Coś nisko nas cenisz. Powtarzam, że jak Spall nie uzyska z Juve awansu do LM, to należy się z nim pożegnać po sezonie, bo taki powinien być postawiony przed nim cel minimum (i ponoć jest, a drugim był awans do fazy playoff LM, tylko szkoda, że zapewne zakończony kompromitacją z Turasami).Alexinhio-10 pisze: ↑25 lutego 2026, 19:22 Nikt lepszy nie przyjdzie. Zmiana stylu niestety trwa. Nawet taki Kloop potrzebował czasu by wdrożyć to co chciał i początki wyglądały jak wyglądały. Nie przyjdzie do nas żaden Alonso, czy Fabregas. Łysy to jedyny ofensywny trener, który jest w naszym zasięgu.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli