Koszulka 2020/21
Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy
- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowano: 23 razy
I kolejny rok z rzędu odpuszczam sobie kupienie domowej koszulki Juventusu. Średnio to wygląda, zwłaszcza ten kształt pasków - a w zasadzie ułożenie tych małych trójkątów.
Smacznej kawusi, Allegri mnie dusi
#ŁysyBajerantOut
#ŁysyBajerantOut
- Michael_M
- Juventino
- Podziękował: 76 razy
- Podziękowano: 92 razy
- Kontakt:
Zawsze wolałem nasze koszulki gdy kolor czarny był tym dominującym. Te wyglądają jakby dorwał się jakiś marketingowiec, a nie jakiś projektant czy fan. Ostatnie to chyba te z sezonu 16/17 wyglądały najlepiej. Domowa jak i niebieska wyjazdowa - piękna sprawa.
- San Holo
- Madridista
- Podziękował: 0
- Podziękowano: 14 razy
Paskudna, ale Adidas już od paru lat zwykle nie dojeżdża jeśli chodzi o dostarczenie ładnie wyglądających koszulek. Coraz częściej serwuje swoim klubom przeciętne, albo najzwyczajniej w świecie słabe projekty.
W przyszłym sezonie wyjazdowa koszulka Realu także wyglądać będzie co najwyżej średnio, mi osobiście po prostu się nie podoba. Adidas zrobił z nią z grubsza to, co z domowym trykotem Juve - dołożył jakieś absurdalne geometryczne wzory (kafelki?). Pomieszanie z poplątaniem, szczerze - przekombinowany projekt.
W przyszłym sezonie wyjazdowa koszulka Realu także wyglądać będzie co najwyżej średnio, mi osobiście po prostu się nie podoba. Adidas zrobił z nią z grubsza to, co z domowym trykotem Juve - dołożył jakieś absurdalne geometryczne wzory (kafelki?). Pomieszanie z poplątaniem, szczerze - przekombinowany projekt.
1902 Para Siempre