Liga Mistrzów 24/25 (2) RB Lipsk 2-3 JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Mecz 2 kolejki Liga Mistrzów
RB Lipsk - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Lipsk / Niemcy - Red Bull Arena (47 069)
CZAS:
02.10.2024 (środa), godzina 21:00
O PRZECIWNIKU
Zwycięstw: 0
Remisów: 0
Przegranych: 1
OSTATNIE MECZE
NAJLEPSZY STRZELEC - Lois Openda
- 3 bramki w Budeslidze
NAJLEPSZY ASYSTENT - Benjamin Sesko
- 2 asysty w Bundeslidze
JUVENTUS
Zwycięstw: 1
Remisów: 0
Przegranych: 0
OSTATNIE MECZE
NAJLEPSZY STRZELEC - Dusan Vlahovic
- 4 bramki w SerieA
NAJLEPSZY ASYSTENT - Samuel Mbangula, Kenan Yildiz
- 2 asysty w SerieA - 2 asysty w SerieA
PRZEWIDYWANE SKŁADY
SYTUACJA W TABELI:
SĘDZIA: Letexier F.
(Fra)
MECZ NA ŻYWO W TV
Canal+ Extra 3 (Pol)
Ostatnio zmieniony 04 października 2024, 17:17 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 2 razy.
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Spodziewam się, że obrona zostanie porządnie przetestowana dynamicznymi akcjami Lipska, z jakimi Juve jeszcze się w tym sezonie nie spotkał. Z drugiej strony powinno być znacznie więcej miejsca na boisku i z tego powodu też łatwiej będzie można wychodzić z presingu, a dalej konstruować jakieś akcje ofensywne.
To powyższe, to oczywiście tylko luźne przemyślenia.
To powyższe, to oczywiście tylko luźne przemyślenia.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
W LM akurat wygrywamy 3:1, więc albo 3:1 dla nas albo zremisujemy 1:1
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 22 razy
Dosyć poważny sprawdzian dzisiaj dla nas. Jestem mocno zaskoczony wyjściową jedenastką, a zwłaszcza brakiem Locatelliego w pierwszym składzie. Chłop rozgrywa póki co najlepszy sezon w Juve, a siada drugi mecz na ławce? Byłem pewny, że w weekend odpoczywał, a tu jednak spora niespodzianka. Oby wybory Motty obroniły się na boisku. Ja nie jestem takim optymistą dzisiaj, obstawiam remis, 1-1.
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kurde ... Conceicao dzisiaj słabo ... Koop ... Widać, że chce, ale chyba umiejętności brak .. 60 baniek .. Ojejku obym się co do niego mylił.
Ktoś wie co z Bremerem?
Ktoś wie co z Bremerem?
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
I połowa pechowo nam się ułożyła. 2 kontuzje na początku i bramka trochę z doopy. 9 na 10 takich piłek Sesko by nie zgasił.
Fajnie, że atakujemy. Ciągle brakuje zgrania w napadzie, ale to przyjdzie z czasem. 1:1 lub 1:2 dla nas w II połowie.
Forza Juve!
Fajnie, że atakujemy. Ciągle brakuje zgrania w napadzie, ale to przyjdzie z czasem. 1:1 lub 1:2 dla nas w II połowie.
Forza Juve!
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 22 razy
Powiem tak, nie wygląda to tak źle, jak brakuje konkretów z przodu. Bo z tej naszej gry trochę niewiele wynika. Mam przed oczami jak wyglądałby taki mecz jeszcze w zeszłym sezonie (obrona Częstochowy) i może dlatego jestem trochę bardziej wyrozumiały. Wynik jednak jak na razie w plecy. Bardziej jednak martwi kontuzja Bremera, bo wyglądało to bardzo źle, oby się nie skończyło więzadłami. Jakby było mało to Gonzalez też z mięśniówką. Póki co mecz nie układa się po naszej myśli. Yildiza na boisku tak naprawdę nie ma dzisiaj, Koop dalej wygląda jak ciało obce w tej ekipie. Trzeba będzie trochę bardziej zaryzykować i przyspieszyć w drugiej połowie. Trochę zmienników mamy, ale niestety nie w samym przodzie, a to tam na razie wyglądamy najbardziej bezbarwnie. Lipsk nie taki straszny dzisiaj, ale wynik do przerwy mają korzystny.
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.