Serie A 22/23 (36): Empoli 4-1 JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino

Mecz 36 kolejki Serie A 22/23:
EMPOLI - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Stadio Carlo Castellani (Empoli) -
CZAS:
22.05.2023 (poniedziałek), godzina 20:45
WYNIK DO PRZERWY:

Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- pitrek
- Juventino
Przegrajmy wszystko do końca tego zjebanego sezonu, po co się ośmieszać w Europie? Można jeszcze niżej upaść? To jest wstyd, coś musi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w tym klubie inaczej nic się nie zmieni.. ja wysiadam
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta "

- Sila Spokoju
- Juventino
Jak to było obrońcy Maxa ? My tu jesteśmy tylko po porażkach ? Zapraszam was do dyskusji. Kompromitacja z 15 w tabeli Empoli (które w dodatku o nic już nie gra) w momencie, gdy trzeba walczyć o każdy punkt.
Super widowisko. Nie zapomnę go nigdy. Mister Zacherroni i Del Neri to przy Allegrim byli Panowie Trenerzy.
Super widowisko. Nie zapomnę go nigdy. Mister Zacherroni i Del Neri to przy Allegrim byli Panowie Trenerzy.
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- Pluto
- Juventino
Bardziej spektakualrnie i wymownie ten sezon skończyć się nie mógł. - 10, szybkie liczenie i wychodzi ze nadal mamy pierwsza czwórkę w swoich rekach i nogach. A chwilę później pogrom od dołu tabeli. 
Znowu daleko przed dziewięćdziesiąta minutą wykorzystane pięć zmian, znowu maszyna losującą wybrałaby bardziej optymalny skład niż Allegri.
E: dzięki Bogu jest czwórka, nie daj bóg skończyłoby się 3:2 i byłaby piękna podkładka pod <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o walce i braku szczęścia.
A tak temu
nie pozostaje już nic.

Znowu daleko przed dziewięćdziesiąta minutą wykorzystane pięć zmian, znowu maszyna losującą wybrałaby bardziej optymalny skład niż Allegri.

E: dzięki Bogu jest czwórka, nie daj bóg skończyłoby się 3:2 i byłaby piękna podkładka pod <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o walce i braku szczęścia.
A tak temu
calma calma
- Principino
- Juventino
Zawołajcie jak go <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
- PietroBosman
- Juventino
Pewnie Max wyjdzie na konferencję prasową z gadką o karze o której dowiedzieli się tuż przed spotkaniem...ale nie kupuje tego.
To było Empoli do k... nędzy!Empoli się goli.
To było Empoli do k... nędzy!Empoli się goli.