Serie A 25/26 (25): Inter - JUVENTUS FC
- bramek
- Juventino

[quote=VVujek post_id=1041397 time=1771108490 user_id=32775]
Elohi chodzi mi o to, że sędzia miał tam prawo się pomylić, Kalulu lapał go ręką,sam nie jestem pewny czy faulu tam nie było.
[/quote] miał prawo i się pomylił.... co za przypadek
Elohi chodzi mi o to, że sędzia miał tam prawo się pomylić, Kalulu lapał go ręką,sam nie jestem pewny czy faulu tam nie było.
[/quote] miał prawo i się pomylił.... co za przypadek
- BianconeroKSG
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dobra, zas zech sie naciulol. Mom seria urodzin, taki life. Powiym wom tak na te 0pkt - jak widza, ze kapitan Juventusu cieszy sie, ze strzelo i remisuje z zasranym interem to mi sie rzigac chce. Bier bala i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gnoju nieudolny na srodek boiska. Wiecej meskiej godnosci. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> inter, ruch i rudego pociotka z niemiec. Pozdrawiam - dr BianconeroDentalPlan. Szczęść Boże, Amen
- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Vvujek, jak już nam tak objaśniasz świat, to weź jeszcze wytłumacz, za co Kalulu dostał pierwsze żółtko.
Żenujące widowisko, drugi raz z rzędu na wynik wpływ frajer z gwizdkiem. Bardzo dobrze, że nasi mówią o tym głośno.
Żenujące widowisko, drugi raz z rzędu na wynik wpływ frajer z gwizdkiem. Bardzo dobrze, że nasi mówią o tym głośno.
- Pluto
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Sama symulka Bastoniego jest do wytłumaczenia ale świętowanie jak po golu, ze sie skończyła czerwona kartka... chlop ma Inter w DNA i na zawsze zostanie jego symbolem. 
Sam mecz to dobre podsumowanie naszej gry: samobój Cambiaso i fsefocel Di Gregorio, przekrecenie przez sędziego, babol Mirettiego i gol stracony z dystansu.
Sam mecz to dobre podsumowanie naszej gry: samobój Cambiaso i fsefocel Di Gregorio, przekrecenie przez sędziego, babol Mirettiego i gol stracony z dystansu.
calma calma
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Cóż się dziwić. Wszystko tak ,robione by wiadomo kto wygrał. Ilość błędów sędziowskich jakie są popełniane na niekorzyść Juve to nie jest żaden przypadek. W niektórych meczach to mamy więcej baboli sędziowskich niż inne zespoły prze całą rundę. Brak ludzi we władzach FIGC będących pro Juventus niestety sprawia, że i tak nic z tym nie zrobią. Ta liga to jedno wielkie gówno ...
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 107 razy
- Otrzymał podziękowanie: 34 razy
Chyba przesadzasz. Dlaczego Locatelli miałby się nie cieszyć z bramki przeciwko Interowi, gdy gramy na wyjeździe, do tego całą drugą połowę w osłabieniu, a kutafon z gwizdkiem dalej kręcił (mam nadzieję, że tego fiuta ktoś walnie w cymbał za takie drukowanie).BianconeroKSG pisze: ↑15 lutego 2026, 01:03 Dobra, zas zech sie naciulol. Mom seria urodzin, taki life. Powiym wom tak na te 0pkt - jak widza, ze kapitan Juventusu cieszy sie, ze strzelo i remisuje z zasranym interem to mi sie rzigac chce. Bier bala i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gnoju nieudolny na srodek boiska. Wiecej meskiej godnosci. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> inter, ruch i rudego pociotka z niemiec. Pozdrawiam - dr BianconeroDentalPlan. Szczęść Boże, Amen![]()
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 238 razy
Tak przeglądam ten wątek i zastanawiam się po co dyskutujecie z merdaczanym odpadem, który pojawia się przy okazji bezpośredniego meczu i prowokuje ? Karmicie go a później się gotujecie a jemu o to chodzi. Jego podklubik bez honoru, którego wymagacie od takiego wymoczka.
Jak jechałem po Locatellim to od kilku meczów klasa światowa, wczoraj przeszedł samego siebie i nie tylko on. Cambiaso podobał mi się po raz pierwszy chyba od dwóch lat i bramka w żaden sposób nie wpływa na moją ocenę bo całokształt był wczoraj wręcz wzorowy. Kilka zdań też na temat wyszydzanego tutaj Kellego choć nie wiem z jakiego powodu. Przecież to najlepszy nasz obrońca w tym sezonie, który rośnie z meczu na mecz. Rozumiem, że to transfer Giuntoliego na niezbyt dobrych warunkach ale on się tak rozwinął, że jeszcze na nim zarobimy. On zjada Bremera i jest bardzo pewnym punktem dlatego te pogłoski o powołaniu go do kadry nie są przypadkowe.
Jak jechałem po Locatellim to od kilku meczów klasa światowa, wczoraj przeszedł samego siebie i nie tylko on. Cambiaso podobał mi się po raz pierwszy chyba od dwóch lat i bramka w żaden sposób nie wpływa na moją ocenę bo całokształt był wczoraj wręcz wzorowy. Kilka zdań też na temat wyszydzanego tutaj Kellego choć nie wiem z jakiego powodu. Przecież to najlepszy nasz obrońca w tym sezonie, który rośnie z meczu na mecz. Rozumiem, że to transfer Giuntoliego na niezbyt dobrych warunkach ale on się tak rozwinął, że jeszcze na nim zarobimy. On zjada Bremera i jest bardzo pewnym punktem dlatego te pogłoski o powołaniu go do kadry nie są przypadkowe.

- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 62 razy
Kalulu nie powinien dostać żadnej kartki wczoraj.
- fivapoPL
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No oczywiście żę miał się pomylić , to było jego zadanie na ten mecz ( jakim prawem sędzia kibicujący Interowi sędziuje mecz tej drużyny )
Sędziowie dojść często się mylą w tym sezonie w meczach Juve na ich niekorzyść , a najgorsze jest to że przy tych błędach ani razu Var nie interweniował
1. Brak czerwonej kartki dla Orbana w meczu z Veroną.
2. W tym samym meczu z Veroną przeciwko Juve podyktowano nieistniejący rzut karny za zagranie ręką przez Joao Mario, który miał rękę przyklejoną do ciała.
3. Fiorentina-Juve. Vlahovic zostaje sfaulowany w polu karnym, podyktowany zostaje rzut karny, który później zostaje anulowany.
4. Lazio-Juventus: Rzut karny po faulu na Conceicao, którego nie przyznano.
5. Ręka w meczy z Atlanta którą nawet nie sprawdzono
5. Juve-Lazio i brak rzutu karnego po faulu na Cabalu.
6. Juve-Lazio, Bramka Koopmeinersa nie została uznana, taką samą bramkę zdobył Milan Allegriego w meczu z Pizą, w którym wynik był 2:2.
7. Sytuacja w której Bastonii powinien dostać drugą żółtą kartkę i opuścić murawę w mecz Inter-Juve, zamiast tego drugą żółtą kartkę dostaje Kalulu i opuszcza murawę. 8. Brak odgwizdania faulu na Opendzie, co w konsekwencji skoczyło się golem Zielińskiego na 3:2
9. Brak interwencji Var przy faulu na McKenim i ewentualnym zagraniu ręki w polu karnym przez gracza Interu w jednej akcji
10 . Brak karnego w meczy z Bologną przez rzucenie Conceição jak worek kartofli
Pewnie by się znalazło jeszcze kilka sytuacji '
Juventus jest najbardziej pokrzywdzonym zespołem przez decyzje sędziów w seria a w tym sezone
- pitrek
- Juventino

- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Takiego padła sędziowskiego jak wczoraj to już dawno nie było..a nie czekaj przecież to odwala się co weekend ale wczoraj to już było jawne przegięcie. Mam nadzieję że to gówno z gwizdkiem w gębie długo nam nie posędziuje a najlepiej to już w ogóle. Kalulu nie powinien dostać żadnej żółtej kartki - żadnej. Jawne oszustwo prosto w pysk ale my wrócimy i to dwa razy mocniejsi niż ten mediolański odpad. Kwestia czasu a i karma wróci. Fino alla fine.
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 97 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Sędzia zabił ten mecz. Przecież Kalulu go tam chyba nawet nie dotknął. Ale gorzej od sędziów wkur... mnie zawodnicy. Zero fair play tylko aktorzenie. Dziwić sie ze piłka nożna wygląda teraz, jak wygląda. Brawo dla naszych za walkę. Rośnie nam Capitano
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ale chlopaczku czym ty się cieszysz. Przecież bez względu na wynik tego mecuz wy już macie majstra w kieszeni. Dopchnęliście gwizdkiem mecz, ale z taką grą to przejscie Bodo i basta w LM.
Z poziomu trybun to wy wczoraj w pierwszej połowie nie istnieliście. Bramka to totalny flop, następnie może jedna akcja zagrażająca DiGregorio i koniec. Gdyby grali 11 na 11 to II polowa wygladałaby inaczej. Przez pierwsze 15 minut II połowy podobnie z waszą gra. Oczywiscie można wskazywać, ze to Juve musialo , a wy przy takiej przewadze mogliscie - pewnie. No ale sprawa Scudetta jest zamknięta tak gdzieś od początku lutego.
Dobry mecz Juve cieszy. Ale sezon spisany na straty. Tak sobie myśle, co sie stalo z tym Juventusem czasu Agnellego. Dobra to była 10 letnia zabawa, ale dzisiaj ciężko stwierdzić w ktorym kierunku to pójdzie.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/7/15 ; Bologna 19/2/16; Dinamo Zagrzeb 27/9/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/4/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/1/19; Atletico 10/8/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24; Inter 14/2/26