Liga Mistrzów 25/26 (1/16 Rewanż) JUVENTUS FC 3-2 (5-7) Galatasaray
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Młoda dziennikarka została wysłana do hali bokserskiej, gdzie miała przeprowadzić wywiad z zawodnikiem wagi ciężkiej przed walką
- Jak szły przygotowania do starcia?
-yyyyyyyeeeeeeeeyyy
- a jak się Pan czuje fizycznie przed pojedynkiem?
-yyyyyyeeeeyyyy
- Pan wie, gdzie Pan jest?
-yyyyyyyyyyyyyyy
- Po co Panu ta głowa?
- jem niom
Spal vs piłkarze.
- Jak szły przygotowania do starcia?
-yyyyyyyeeeeeeeeyyy
- a jak się Pan czuje fizycznie przed pojedynkiem?
-yyyyyyeeeeyyyy
- Pan wie, gdzie Pan jest?
-yyyyyyyyyyyyyyy
- Po co Panu ta głowa?
- jem niom
Spal vs piłkarze.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Z Bremerem i Yildizem mielibyśmy max. 5-10% szans na awans.
Bez nich moim zdaniem mamy jakiś 1% albo i mniej.
Tu nie ma ani kim strzelać, ani kim bronić. Sam nie wiem, co będzie większym problemem:
a) strzelenie minimum 3 goli
b) zagranie na zero z tyłu przy formie Di Gregorio vs. Osimhen, Icardi, Sane
Wolę, abyśmy wyszli od 1. minuty turbo ofensywnie i dostali np. 1:3 niż żebyśmy ten mecz zakończyli jakimś 0:0/1:1 czy nawet zwycięstwem 1:0/2:1, które nic nam nie da. Czyli albo porażka albo wysokie zwycięstwo - nic innego nie powinno dzisiaj wchodzić w grę, bo też taka jest nasza sytuacja po 2:5 w Turcji.
Bez nich moim zdaniem mamy jakiś 1% albo i mniej.
Tu nie ma ani kim strzelać, ani kim bronić. Sam nie wiem, co będzie większym problemem:
a) strzelenie minimum 3 goli
b) zagranie na zero z tyłu przy formie Di Gregorio vs. Osimhen, Icardi, Sane
Wolę, abyśmy wyszli od 1. minuty turbo ofensywnie i dostali np. 1:3 niż żebyśmy ten mecz zakończyli jakimś 0:0/1:1 czy nawet zwycięstwem 1:0/2:1, które nic nam nie da. Czyli albo porażka albo wysokie zwycięstwo - nic innego nie powinno dzisiaj wchodzić w grę, bo też taka jest nasza sytuacja po 2:5 w Turcji.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- rammstein
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
każdy wie, żeby dziś awansować, musi się wydarzyć szalony mecz, który totalnie wyłamie się z naszej ostatniej formy i spodziewanych scenariuszów - jakiś nieoczywisty bohater, wyjątkowa skuteczność itp.
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Potrzebujemy cudu, nie ma co się oszukiwać - szanse marne.
Drużyna ma braki jakościowe, mentalnie rozjechana. Staram się zrozumieć wystawienie Westona na lewej. Ale Cambiazo czy inny Kabal to po prostu masakra. Weston łatajdziura zagra wszędzie, dziś potrzebny jest na 2 pozycjach jednocześnie.
Najgorsze jest to, że nie ma lidera (jak CR7 z Atletico), kto wiózł by Juve na plecach. Tak jak mówiłem - potrzebujemy cudu. Nie wiem karny i czerwo dla Galaty na początku i jazda, bo innych argumentów nie mamy.
Drużyna ma braki jakościowe, mentalnie rozjechana. Staram się zrozumieć wystawienie Westona na lewej. Ale Cambiazo czy inny Kabal to po prostu masakra. Weston łatajdziura zagra wszędzie, dziś potrzebny jest na 2 pozycjach jednocześnie.
Najgorsze jest to, że nie ma lidera (jak CR7 z Atletico), kto wiózł by Juve na plecach. Tak jak mówiłem - potrzebujemy cudu. Nie wiem karny i czerwo dla Galaty na początku i jazda, bo innych argumentów nie mamy.
- KeRmit19
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zadanie jest bardzo trudne przy obecnych morale drużyny ale z drugiej strony.... wystarczy powtórzyć mecz z Napoli.
Kluczowe będzie nastawienie, szybko strzelona bramka i niestety skuteczność
.ale nie takie rzeczy się w piłce zdarzały.
Wierzyć trzeba
Z dobrych informacji: Nie może zagrać ani Cabal ani Cambiaso.
No i jeszcze jedno - gdzie w poważnym klubie 2 gości stoi przy rożnym... i robi wrzutke
? Mnie osobiście to mega irytuje.
Kluczowe będzie nastawienie, szybko strzelona bramka i niestety skuteczność
Wierzyć trzeba
Z dobrych informacji: Nie może zagrać ani Cabal ani Cambiaso.
No i jeszcze jedno - gdzie w poważnym klubie 2 gości stoi przy rożnym... i robi wrzutke
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Perin ma bronić.
Ciężko wierzyć skoro z Como nie zrobiliśmy żadnej składnej akcji. Jest ten solidny Kostić na lewą, który lipy nie robił w tym sezonie, natomiast trzeba standardowo szukać kwadratowych jaj. Jak to ma funkcjonować? Koop grał z galata z przodu, żeby za chwilę grać w 3 obrońców. Do tego zmiana formacji co chwilę. No ludzie...
I to co pisze Kermit, 2 przy rożnych,to jest fenomenem. Bracia taszibana kur...na raz kopnął piłkę przecież i zaskoczą rywala. ..tracimy 1 zawodnika w newralgicznej strefie i później idzie książkowa konterka jak z Como. Kurtyna.
Ciężko wierzyć skoro z Como nie zrobiliśmy żadnej składnej akcji. Jest ten solidny Kostić na lewą, który lipy nie robił w tym sezonie, natomiast trzeba standardowo szukać kwadratowych jaj. Jak to ma funkcjonować? Koop grał z galata z przodu, żeby za chwilę grać w 3 obrońców. Do tego zmiana formacji co chwilę. No ludzie...
I to co pisze Kermit, 2 przy rożnych,to jest fenomenem. Bracia taszibana kur...na raz kopnął piłkę przecież i zaskoczą rywala. ..tracimy 1 zawodnika w newralgicznej strefie i później idzie książkowa konterka jak z Como. Kurtyna.

- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 27 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Odnośnie tego, co piszecie o rzutach rożnych... Jest to tym bardziej irytujące (delikatnie mówiąc), że zazwyczaj i tak wrzuca Yildiz, który - przy całej mojej sympatii dla niego - kornery wykonuje beznadziejnie.
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 55 razy
- Otrzymał podziękowanie: 254 razy
Cholera wie czy nie lepiej odpuścić i grać co tydzień w lidze... ale z drugiej strony jeśli jakimś cudem się uda to będzie to mecz wspominany przez lata.
Forza Juve
Forza Juve

- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 66 razy
Kto poczuł ulgę jak Perin obronił pierwszy strzał na bramkę?
- Wojtek1207
- Juventino

Ja poczułem ulgę już jak zobaczyłem, że wychodzi w podstawowym składzie. I no, ten strzał Osimhena to nie była łatwa interwencja. Coś mi mówi, że gdyby w bramce był Di Gre, to już byśmy się godzili z odpadnięciem.Marcin890124 pisze: ↑25 lutego 2026, 21:54 Kto poczuł ulgę jak Perin obronił pierwszy strzał na bramkę?
Tak. Jestem hejterem Di Gre