Puchar Włoch 25/26 (1/4): Atalanta - Juventus
- Wiking
- Juventino

- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Widać jest jeszcze jedna opcjaDistant Dreamer pisze: ↑05 lutego 2026, 18:35 Nawet rezerwami i ludźmi pokroju Koopa jesteśmy w stanie przejść dalej. Nie rozumiem czemu tutaj od razu podział na wyjście podstawą i wygrana lub wyjście rezerwami i odpuszczenie po całości.
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Karłowatość przysadkowa: harmonijna budowa ciała, ale znacznie zmniejszone tempo wzrostu (widoczne zazwyczaj w wieku przedszkolnym/szkolnym/czasem w seniorskiej piłce).
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Opcje były aż 4 (od najlepszej do najgorszej dla nas):Wiking pisze: ↑05 lutego 2026, 21:52Widać jest jeszcze jedna opcjaDistant Dreamer pisze: ↑05 lutego 2026, 18:35 Nawet rezerwami i ludźmi pokroju Koopa jesteśmy w stanie przejść dalej. Nie rozumiem czemu tutaj od razu podział na wyjście podstawą i wygrana lub wyjście rezerwami i odpuszczenie po całości.![]()
1. wyjść rezerwą i awansować - dla mnie od początku niewiarygodne, bo nasza ławka mocno odstaje od podstawy
2. wyjść podstawą i awansować
3. wyjść rezerwą i odpaść
4. wyjść podstawą i odpaść
Mogliśmy od razu wybrać nr 3, a tak próbowaliśmy osiągnąć nr 2 i wyszedł nr 4, czyli zdecydowanie najgorsze rozwiązanie
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Anelson
- Juventino

- Podziekował: 33 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Wstyd. Tragedia. Dramat. Koszmary wróciły. Nic nie wiemy o tej drużynie. Ten wynik i gra jest całkowicie nie do usprawiedliwienia.
Nie wiem jak to jest możliwe, że nie możemy utrzymać jakiejkolwiek formy. Mieliśmy najlepsze mecze sezonu i być może to poprostu wszystko na co stać ten zespół. Mam nadzieję, że nie ale jednak rzeczywistość jest okropna.
Nie wiem jak to jest możliwe, że nie możemy utrzymać jakiejkolwiek formy. Mieliśmy najlepsze mecze sezonu i być może to poprostu wszystko na co stać ten zespół. Mam nadzieję, że nie ale jednak rzeczywistość jest okropna.
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 51 razy
- Otrzymał podziękowanie: 229 razy
Porażka na konto trenera, taka prawda. Niezrozumiałe decyzje personalne i taktyczne, po pierwsze zmiany znacznie za późno, a po drugie zmiany takie że niektóre beznadziejniaki grały dalej a napastnika nie było i oczywiście dziura w środku.
Boga na mały plus, wszedł i pokazywał że może być z niego pożytek.
Wybitnie mnie ta porażka nie boli, ale jak już to mogliśmy wyjść w pełni rezerwowym składem, a nie robić taki cyrk.
Boga na mały plus, wszedł i pokazywał że może być z niego pożytek.
Wybitnie mnie ta porażka nie boli, ale jak już to mogliśmy wyjść w pełni rezerwowym składem, a nie robić taki cyrk.

- marlo_Juventus
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No tak bo lepiej jakby był betoniarz z synem z MilanuAnelson pisze: ↑05 lutego 2026, 22:49 Wstyd. Tragedia. Dramat. Koszmary wróciły. Nic nie wiemy o tej drużynie. Ten wynik i gra jest całkowicie nie do usprawiedliwienia.
Tyle.
- YouCantCMe
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
Treneiro za bardzo przekombinował z tym składem i zmianami
Na plus Boga całkiem nieźle się pokazał
Po za tym skuteczność do dupy w dalszym ciągu
Na plus Boga całkiem nieźle się pokazał
Po za tym skuteczność do dupy w dalszym ciągu
- Wiking
- Juventino

- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mam wrażenie, że chcieliśmy mieć ciastko i zjeść ciastko...
Pierwszy skład - no chcemy to wygrać.
Zmiany - wprowadzenie dwóch nowych nabytków którzy ledwo co zaczęli trenować z drużyną i zdjęcie jedynego napastnika. O.o
Pierwszy skład - no chcemy to wygrać.
Zmiany - wprowadzenie dwóch nowych nabytków którzy ledwo co zaczęli trenować z drużyną i zdjęcie jedynego napastnika. O.o
- GIGI Buffon 89
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Plusy są takie:
Yildiz odpoczął i może uraz będzie przez to szybciej wyleczony.
Obyło się bez kontuzji.
Co do konsekwencji wyniku, to mam nadzieje, że w lidze i w LM wygramy te wszystkie mecze do końca ciężkiego okresu, który umownie kończy się meczem z Romą w Rzymie i zrobimy to nie zależnie od wysokości manta jakie Atalanta nam dzisiaj spuściła...
Druga sprawa, to przewaga psychologiczna jaką teraz ma Atalanta nad nami przed spotkaniem w lidze... Nasze dzieci mogą z przerażeniem w oczach jechać teraz do Bergamo....
I taka ciekawostka... Znów ta Atalanta nas gromi... Tak jak w 2004 roku jedziemy do nich w Coppa Italia i dostajemy 2 do 0, w 2019 jedziemy do nich z Ronaldo i niepokonani a dostajemy 3 do 0. Dzisiaj każdy się łudził, że awansujemy, a my dostajemy w plecy... Jednak bycie top 4 i w 1/8 finału jest ważniejsze niż dzisiejszy awans. Lepiej teraz dostać 3 do 0 niż w finale pucharu... A my ostatnio jak graliśmy z nimi w finale to wygrywaliśmy....
Yildiz odpoczął i może uraz będzie przez to szybciej wyleczony.
Obyło się bez kontuzji.
Co do konsekwencji wyniku, to mam nadzieje, że w lidze i w LM wygramy te wszystkie mecze do końca ciężkiego okresu, który umownie kończy się meczem z Romą w Rzymie i zrobimy to nie zależnie od wysokości manta jakie Atalanta nam dzisiaj spuściła...
Druga sprawa, to przewaga psychologiczna jaką teraz ma Atalanta nad nami przed spotkaniem w lidze... Nasze dzieci mogą z przerażeniem w oczach jechać teraz do Bergamo....
I taka ciekawostka... Znów ta Atalanta nas gromi... Tak jak w 2004 roku jedziemy do nich w Coppa Italia i dostajemy 2 do 0, w 2019 jedziemy do nich z Ronaldo i niepokonani a dostajemy 3 do 0. Dzisiaj każdy się łudził, że awansujemy, a my dostajemy w plecy... Jednak bycie top 4 i w 1/8 finału jest ważniejsze niż dzisiejszy awans. Lepiej teraz dostać 3 do 0 niż w finale pucharu... A my ostatnio jak graliśmy z nimi w finale to wygrywaliśmy....