Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
to się będzie cieszył w szatni jak się CR7 będzie przebierał

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Wojtek
- Juventino
Jeśli on jest ciepły to co powiedzieć o Buffonie w takim razie?Poprostu pisze:Czy nasz nowy nabyt jest jakby to ująć ciepły?
insta

Na Goal.com lata info, że odpuściliśmy Pogbę.MRN pisze:Z tym Pogbą to poroniony pomysł, ważne aby Icara wzięli.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
https://playerswiki.com//uploads/2019/0 ... 992105.jpgWojtek pisze:Z naszego zespołu to ciepły jest chyba Berna, bo go nigdy nie widziałem z żadną laską.
- kdzr
- Juventino
No niestety ewidentnie wygląda mi to na zdjęcie pary gejów...Poprostu pisze:Pierwsze słyszęMehehehe pisze:
Słyszałeś kiedyś o grze 'gay or italian'?ale emotka pod zdjęciem dość wymowa.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- kd
- Juventino
mam wrażenie że to zdjęcie potwierdza homo u Berny. Czytałem że Sandro miał przez to problemy integracyjne z grupą bo niby też jest homo, ale nie szukałem potwierdzenia, ani zaprzeczenia.Baczu pisze:https://playerswiki.com//uploads/2019/0 ... 992105.jpgWojtek pisze:Z naszego zespołu to ciepły jest chyba Berna, bo go nigdy nie widziałem z żadną laską.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Przecież Sandro ma żonę i córkę. :-) Swoją drogą pamiętam te rozważania nad orientacją seksualną Sandro na JP gdy do nas przychodziłkd pisze:Czytałem że Sandro miał przez to problemy integracyjne z grupą bo niby też jest homo, ale nie szukałem potwierdzenia, ani zaprzeczenia.

Fajnie, że klepnęliśmy w końcu De Ligta. Czekam na oficjalne info.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Moim zdaniem będą to mieli w dupiekdzr pisze:No niestety ewidentnie wygląda mi to na zdjęcie pary gejów...Ciekawe co na to szatnia. :cwaniak:

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- binio
- Juventino
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
A co za różnica czy ktoś jest gejem czy nie ? Czy gej to ktoś gorszy, przeszkadzają Wam geje? Człowiek nie staje się gejem tylko takim się rodzi i nie ma na to wpływu. Trochę tolerancji.