"Dark Side" - kompilacja zadedykowana Alessio i Ri
- Bukol87
- Juventino
Dark side - film dedicated to Alessio and Riccardo

Music
Hans Zimmer Navy Seals Soundtrack
Queen - Who wants to live forever
Size
33MB
Time
4:45
Soft used
Sony Vegas
Przeczytać przed sciągnięciem
Tragiczna śmierć naszych młodych piłkarzy Alessio Ferramosci i Riccardo Neri skłoniła mnie do zrobienia tej pracy. Jest to moja osobista refleksja nad futbolem i ciemną czasami niezauważalną stroną tego sportu.
Będę wdzięczny za wszelkie komentarze i wasze opinie.
Pozdrawiam
bukol87
Ściągnij kompilacje
OGLADAJ

Music
Hans Zimmer Navy Seals Soundtrack
Queen - Who wants to live forever
Size
33MB
Time
4:45
Soft used
Sony Vegas
Przeczytać przed sciągnięciem
Tragiczna śmierć naszych młodych piłkarzy Alessio Ferramosci i Riccardo Neri skłoniła mnie do zrobienia tej pracy. Jest to moja osobista refleksja nad futbolem i ciemną czasami niezauważalną stroną tego sportu.
Będę wdzięczny za wszelkie komentarze i wasze opinie.
Pozdrawiam
bukol87
Ściągnij kompilacje
OGLADAJ
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2007, 23:09 przez Bukol87, łącznie zmieniany 2 razy.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Piękna praca... kręciła mi sie łza w oku jak ją oglądałem. Te wesołe momenty i te smutne, wręcz tragiczne tworzyły świetny kontrast. Naprawdę dobra robota. I jeszcze ta muzyka Queen'ów. Pozdrawiam!
- Mrówa
- Juventino
Naprawde świetna kompilacja bukol, płakać mi sie chciało kiedy oglądałem te obrazki.
Muzyka świetnie pasuje do klimatu Twojego filmiku.Obyś więcej nie musiał tworzyć nic pod wpływem takich wydarzeń. 

- Bukol87
- Juventino
Bardzo prosilbym kogos z szybkim laczem o zauploadowanie tej kompilacji. Ja bede probowal dac ja na inny serwer ale z moim dotychczasowym transferem bedzie ciezko.16Maciek pisze:hmm mógłby ktoś wrzucić kompilację na inny serwer? z sendspace niestety nie da się ściągnąć
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- -Lucas-
- Juventino
Praca dośc refleksyjna jednak uwazam iż mogłes stworzyc cos nieco lepszego. Przede wszystkim kompilacja jest zbyt krótka, ciekawie się ja ogląda ale mogles przedstawic więcej smutnych chwil kiedy pilkarze doznawali kontuzji, badz kiedy ponosili smierc na boisku
mogłes rowniez wstawic zdjecia. Osobiscie brakowało mi w tym wszystkim ukazania miejsca smierci naszych piłkarzy oraz fotografi ich postaci w koszulkach Juve w poczatkowej fazie filmu.
Pomysł bardzo orginalny jednak przed stworzeniem owej kompilacji mogłes poprosic uzytkownikow forum o pomoc aby podesłali Ci troche materialów. Jesli zdecydujesz sie w przyszłosci na poprawki moze z tego powstac cos wyjątkowo wruszajacego

Pomysł bardzo orginalny jednak przed stworzeniem owej kompilacji mogłes poprosic uzytkownikow forum o pomoc aby podesłali Ci troche materialów. Jesli zdecydujesz sie w przyszłosci na poprawki moze z tego powstac cos wyjątkowo wruszajacego

- Makoto
- Qualità Juventina
Dobrze, że ją wykonałeś, bukol87. Przypomina nam nie tylko o tragedii, jaka spotkała Juventus, ale wogóle o tytułowej ciemnej stronie piłki nożnej. Przecież to nie tylko zdobywanie goli, dryblowanie i popisy na boisku; to przecież także ból.. Ładnie podkreśla fakt, że Allesio i Riccardo byli cenni nie tylko dla swoich rodziców, rodzeństwa, przyjaciół, ale także dla świata piłkarskiego. Ponadto można się zastanowić nad bólem, który sprawiają nam inni, a którego wcale nie musieliśmy doświadczyć.
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- -Lucas-
- Juventino
Dla tych którzy maja problem ze sciagnieciem kompilacji z odnosnika który podał bukol87
---> http://rapidshare.com/files/8569966/Dar ... o.wmv.html
EDIT:

EDIT:
SAJAN pisze:Kurcze moze ktos to wrzucic chociaz na rapida bo nie chce odpalic sciaganie Prosze!

Nie ma za cobukol87 pisze:Dzieki Wielkie Lucas za pomoc. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2006, 00:30 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 3 razy.
- Sajan
- Juventino
Kurcze moze ktos to wrzucic chociaz na rapida bo nie chce odpalic sciaganie Prosze!
Kurde z rapida tez pisze sorry nie odpala
Kurde z rapida tez pisze sorry nie odpala

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Bukol87
- Juventino
Dzieki Wielkie Lucas za pomoc. pozdrawiam-Lucas- pisze:Dla tych którzy maja problem ze sciagnieciem kompilacji z odnosnika który podał bukol87
#TeamBukol
#TeamBukol
- MediapuntA
- Juventino
Wg mnie fajna kompilacja i oby takich więcej. Tylko szkoda że na taki temat
Mam nadzieję że podobnych kompilek nie będziesz musiał zrobić.
Ocena : 4

Ocena : 4

- Michael900
- Juventino
Dobrze pizmak mówi. Obyś nie musiał robić już nigdy podobnych kompilacji. Ta wyszła ci bardzo dobrze. Moja ocena -5/6
- Damiano-pl
- Juventino
Ludzie nie bądźcie tacy sztuczni. Rzygać mi się chce jak widzę takie smęty. Komentarze typu "łezka mi się w oku zakręciła" ; "płakać mi się chciało" :rotfl: Wielka tragedia... nawet ich nie znaliźcie, a rozpaczacie jakby wam matka umarła. Tysiace dzieci w Afryce umiera z pragnienia, a wy tu lamentujecie z powodu 2 gości, o których nikt nie miał pojęcia. Taki Foe chociaż na boisku zginął, a oni sie utopili, nikt by o nich nie uslyszał gdyby nie ta śmierć i wielkie halo... :roll: