"Dark Side" - kompilacja zadedykowana Alessio i Ri

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 19:02

Dark side - film dedicated to Alessio and Riccardo

ObrazekObrazek
Obrazek

Music
Hans Zimmer Navy Seals Soundtrack
Queen - Who wants to live forever

Size
33MB

Time
4:45

Soft used
Sony Vegas

Przeczytać przed sciągnięciem

Tragiczna śmierć naszych młodych piłkarzy Alessio Ferramosci i Riccardo Neri skłoniła mnie do zrobienia tej pracy. Jest to moja osobista refleksja nad futbolem i ciemną czasami niezauważalną stroną tego sportu.

Będę wdzięczny za wszelkie komentarze i wasze opinie.

Pozdrawiam
bukol87
Ściągnij kompilacje
OGLADAJ
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2007, 23:09 przez Bukol87, łącznie zmieniany 2 razy.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 19:50

Piękna praca... kręciła mi sie łza w oku jak ją oglądałem. Te wesołe momenty i te smutne, wręcz tragiczne tworzyły świetny kontrast. Naprawdę dobra robota. I jeszcze ta muzyka Queen'ów. Pozdrawiam!

homarr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 19:56

Kompilacja bardzo wzruszająca z sensem i co najważniejsze bardzo ładnie zmontowana.

Moja ocena +5/6 (chociaz nie zanm sie za bardzo na tym)

Pozdrawiam Bukol

Pro Evo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 20:17

może ktoś ma link przez który dało by się ściągnąć tą kompilacje bezpośrednio? nie bardzo moge sobie poradzic z tym programem na stronie :angry:

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 20:20

Naprawde świetna kompilacja bukol, płakać mi sie chciało kiedy oglądałem te obrazki. :cry: Muzyka świetnie pasuje do klimatu Twojego filmiku.Obyś więcej nie musiał tworzyć nic pod wpływem takich wydarzeń. :(

Obrazek
16Maciek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 20:21

hmm mógłby ktoś wrzucić kompilację na inny serwer? z sendspace niestety nie da się ściągnąć :cry:

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 20:24

16Maciek pisze:hmm mógłby ktoś wrzucić kompilację na inny serwer? z sendspace niestety nie da się ściągnąć :cry:
Bardzo prosilbym kogos z szybkim laczem o zauploadowanie tej kompilacji. Ja bede probowal dac ja na inny serwer ale z moim dotychczasowym transferem bedzie ciezko.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 20:25

Praca dośc refleksyjna jednak uwazam iż mogłes stworzyc cos nieco lepszego. Przede wszystkim kompilacja jest zbyt krótka, ciekawie się ja ogląda ale mogles przedstawic więcej smutnych chwil kiedy pilkarze doznawali kontuzji, badz kiedy ponosili smierc na boisku :( mogłes rowniez wstawic zdjecia. Osobiscie brakowało mi w tym wszystkim ukazania miejsca smierci naszych piłkarzy oraz fotografi ich postaci w koszulkach Juve w poczatkowej fazie filmu.

Pomysł bardzo orginalny jednak przed stworzeniem owej kompilacji mogłes poprosic uzytkownikow forum o pomoc aby podesłali Ci troche materialów. Jesli zdecydujesz sie w przyszłosci na poprawki moze z tego powstac cos wyjątkowo wruszajacego :bravo:

Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 20:33

Dobrze, że ją wykonałeś, bukol87. Przypomina nam nie tylko o tragedii, jaka spotkała Juventus, ale wogóle o tytułowej ciemnej stronie piłki nożnej. Przecież to nie tylko zdobywanie goli, dryblowanie i popisy na boisku; to przecież także ból.. Ładnie podkreśla fakt, że Allesio i Riccardo byli cenni nie tylko dla swoich rodziców, rodzeństwa, przyjaciół, ale także dla świata piłkarskiego. Ponadto można się zastanowić nad bólem, który sprawiają nam inni, a którego wcale nie musieliśmy doświadczyć.

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 22:32

Dla tych którzy maja problem ze sciagnieciem kompilacji z odnosnika który podał bukol87
---> http://rapidshare.com/files/8569966/Dar ... o.wmv.html

EDIT:
SAJAN pisze:Kurcze moze ktos to wrzucic chociaz na rapida bo nie chce odpalic sciaganie Prosze!
:prochno:
bukol87 pisze:Dzieki Wielkie Lucas za pomoc. pozdrawiam
Nie ma za co :wink:
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2006, 00:30 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 3 razy.

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 22:35

Kurcze moze ktos to wrzucic chociaz na rapida bo nie chce odpalic sciaganie Prosze!
Kurde z rapida tez pisze sorry nie odpala :(

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 23:14

-Lucas- pisze:Dla tych którzy maja problem ze sciagnieciem kompilacji z odnosnika który podał bukol87
---> http://rapidshare.com/files/8569966/Dar ... o.wmv.html
Dzieki Wielkie Lucas za pomoc. pozdrawiam

#TeamBukol
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 23:33

Wg mnie fajna kompilacja i oby takich więcej. Tylko szkoda że na taki temat :( Mam nadzieję że podobnych kompilek nie będziesz musiał zrobić.

Ocena : 4 :)

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2006, 23:59

Dobrze pizmak mówi. Obyś nie musiał robić już nigdy podobnych kompilacji. Ta wyszła ci bardzo dobrze. Moja ocena -5/6

Damiano-pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2006, 01:16

Ludzie nie bądźcie tacy sztuczni. Rzygać mi się chce jak widzę takie smęty. Komentarze typu "łezka mi się w oku zakręciła" ; "płakać mi się chciało" :rotfl: Wielka tragedia... nawet ich nie znaliźcie, a rozpaczacie jakby wam matka umarła. Tysiace dzieci w Afryce umiera z pragnienia, a wy tu lamentujecie z powodu 2 gości, o których nikt nie miał pojęcia. Taki Foe chociaż na boisku zginął, a oni sie utopili, nikt by o nich nie uslyszał gdyby nie ta śmierć i wielkie halo... :roll:

ODPOWIEDZ