[qKoszulki] Rep. Włoch 2004 Home/Away M,L,XL - 109zł
- Gibon
- Juventino
Witam,
znów mamy Wam do zaoferowania koszulki reprezentacji Włoch. Posiadamy niemalże pełną gamę rozmiarową:
- niebieska M
- niebieska L (sprzedana)
- 2x biała M
- 3x biała L (zostały 2)
- 3x biała XL

Trykoty są wykonane z bardzo lekkiego, rozciągliwego i przyjemnego w dotyku materiału, co fundamentalnie różni je od falsyfikatów z Allegro.

O autetyczności produktu świadczy pełen komplet metek zewnętrznych i wewnętrznych, których brakuje w tajskich podróbkach

oraz perfykcyjne wykonanie solidnymi i estetycznymi potrójnymi szwami.

Przypominam dodatkowo, żeby nie kierować się rozmiarówką z Allegro, gdyż oryginalna, nasza eLka jest równa tajskiej XeLce.
Cena jednej koszulki: 109 zł + koszty przesyłki.
Wszystkich zainteresowanych prosiłbym o kontakt na privie:
GG: 1482282
Mail: parowa@gmail.com albo par0wa@wp.pl
lub PW na forum.
http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=11180 - pod adresem znajduje się stara wyprzedaż tych koszulek. Znajdziecie tam opinie kupców i pare cennych informacji. Zapraszam.
znów mamy Wam do zaoferowania koszulki reprezentacji Włoch. Posiadamy niemalże pełną gamę rozmiarową:
- niebieska M
- niebieska L (sprzedana)
- 2x biała M
- 3x biała L (zostały 2)
- 3x biała XL
Trykoty są wykonane z bardzo lekkiego, rozciągliwego i przyjemnego w dotyku materiału, co fundamentalnie różni je od falsyfikatów z Allegro.
O autetyczności produktu świadczy pełen komplet metek zewnętrznych i wewnętrznych, których brakuje w tajskich podróbkach
oraz perfykcyjne wykonanie solidnymi i estetycznymi potrójnymi szwami.
Przypominam dodatkowo, żeby nie kierować się rozmiarówką z Allegro, gdyż oryginalna, nasza eLka jest równa tajskiej XeLce.
Cena jednej koszulki: 109 zł + koszty przesyłki.
Wszystkich zainteresowanych prosiłbym o kontakt na privie:
GG: 1482282
Mail: parowa@gmail.com albo par0wa@wp.pl
lub PW na forum.
http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=11180 - pod adresem znajduje się stara wyprzedaż tych koszulek. Znajdziecie tam opinie kupców i pare cennych informacji. Zapraszam.
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, 22:14 przez Gibon, łącznie zmieniany 1 raz.
- J1897
- Juventino
tej już nie ma :-DPar00wa pisze:Witam,
- niebieska M
- niebieska L
- 2x biała M
- 3x biała L
- 3x biała XL(...)
koszulka bardzo fajna. zresztą kto kupił, ten wie
dzięki Par00wa za bardzo udaną transakcję. :-D
- *MaTeK*
- Juventino
Koszulka Doszła Dzisiaj
Wprawdzie czekałem 4 dni, ale warto było
Materiał Bardzo mi się podoba
Jest miły w dotyku i rozciąga się podobnie jak koszulki Diadora
Jakby się bliżej przyjżeć, to te "dziurki", które pokrywają całą powierzchnię koszulki układają wzory
Całkiem fajny efekt 
Drugą rzeczą, która mi się podoba, to kołnieżyk
Ma on takie fajne wcięcie z prawej strony, co czyni go asymetrycznym 8)
Ogólnie koszulka jest
Polecam

Materiał Bardzo mi się podoba

Drugą rzeczą, która mi się podoba, to kołnieżyk

Ogólnie koszulka jest

Polecam

- dawidm
- Juventino
mam pytanko, czy zostaly jeszcze jakieś koszulki Wloch ? To co jest napisane u góry (odnośnie stanu T-shirtów) jest nadal aktualne ? Może byla jakaś dostawa i jest coś nowego ?
BTW. Co z koszulkami Juve ? Mialy być już daaawno, a na wyjazd z Milanem by sie przydaly :?
- Gibon
- Juventino
Stan koszulek Włoch wypisany u góry jest aktualny.dawidm pisze:mam pytanko, czy zostaly jeszcze jakieś koszulki Wloch ? To co jest napisane u góry (odnośnie stanu T-shirtów) jest nadal aktualne ?
Właśnie dzisiaj dotarły do mnie aktualne koszulki Juventusu. Więcej informacji podam wieczorem.BTW. Co z koszulkami Juve ? Mialy być już daaawno, a na wyjazd z Milanem by sie przydaly :?
- Tom Cruise
- Juventino
Par00wa masz jeszcze takie koszulki Włoch niebieskie? Jeśli tak to proszę
skontaktuj się ze mną napisałem ci juz maila na konto wp.pl.
Strasznie mi na niej zależy . Na prawdę bardzo. Mogą być trochę starsze niż na sezon 2006 jeżeli nie masz.
skontaktuj się ze mną napisałem ci juz maila na konto wp.pl.
Strasznie mi na niej zależy . Na prawdę bardzo. Mogą być trochę starsze niż na sezon 2006 jeżeli nie masz.
Tom Cruise
nie musisz mi dziękować za autograf
nie musisz mi dziękować za autograf
- Bukol87
- Juventino
Przed chwila dostalem biala koszulke Puma od Par00wy. Jestem zadowolony nie bylo jakis wiekszych problemow z przesylka. Rozmiar dopasowany koszulka mi sie bardzo podoba.
Wielkie dzieki za transakcje
Wielkie dzieki za transakcje

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Adaśko
- Juventino
kilka tygodni temu zamówiłem u Parówa koszulkę ale jak jej niemiałem tak wciąż niemam... kontakt ze sprzedawcą niestety fatalny 
Mógłbyś kiedyś odpisać mi na gg, mejla czy cokolwiek
niedługo minie miesiąc... bardzo mi na tej koszulce zależy , przecież się umawialiśmy...

Mógłbyś kiedyś odpisać mi na gg, mejla czy cokolwiek

- Bukol87
- Juventino
ja rowniez mialem z Par00wa swietny kontakt nie wiem dlaczego narzekasz.
Mam koszuleczke i rowniez kibicuje w niej na kazdym meczu Azzurich!
Mam koszuleczke i rowniez kibicuje w niej na kazdym meczu Azzurich!
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol