TYCHY / MIKOŁÓW / Okolice - wspólne oglądanie
- DeeJay
- Juventino
U Renato jest stypa dzisiaj. Być może na jednej sali, a być może na dwóch, więc nie ma pewności, że będzie można obejrzeć. Dlatego Słoneczna odpada. Katowice mogły by być, chociaż tam też cienko z frekwencją. Mam dzisiaj jeszcze sporo rzeczy do zrobienia i nie wiem czy jadąc pociągiem wyrobiłbym się na 15. Chyba, że mielibyśmy jakiś transport? Ktoś w ogóle chętny? Jakieś inne propozycje?
- DeeJay
- Juventino
Panowie, na wtorek mamy zaproszenie na mecz do Zabrza. Kapera co prawda nie będzie, ale ja z miłą chęcią się poświęcę i pojadę. Mogę przejechać przez Mikołów i Łaziska, dlatego jeśli ktoś chętny to pisać. Jako że muszę rozliczyć się z paliwa, to na wejściu poprosiłbym o składkę po dyszkę na benzynę. Maksymalnie mogę zabrać cztery osoby, więc kto pierwszy ten lepszy
Mobilizujemy się panowie na Champions League!
- Taszen
- Juventino
co panowie powiecie na to wydarzenie
od 17 mozna zagrac w fifke w turnieju, ogarniam juz zeby byla osobna sala tylko na mecz Juventusu, mozna by siąść wkoncu i napić sie o te 2 piwa (dla dejota 1) wiecej przy meczu co wy na to ?
od 17 mozna zagrac w fifke w turnieju, ogarniam juz zeby byla osobna sala tylko na mecz Juventusu, mozna by siąść wkoncu i napić sie o te 2 piwa (dla dejota 1) wiecej przy meczu co wy na to ?
- tabo89
- Juventino