Wszystko o AS Roma
- pan Zambrotta
- Juventino
A gdzie Toni by się tam zmieścił? Toni mógłby dalej siedzieć na dupsku i zarabiać krocie w Bayernie, ale woli odbudować formę i załapać się na Mundial w RPA.Buri pisze:Toni odrzucił ofertę Interu :shock: :shock:
Roma się wzmacnia, Viola się wzmacnia... strach o tym pomyśleć, ale na chwilę obecną chciałbym, żebyśmy byli chociaż... piątą siłą Serie A.
- Insect
- The Reds
Cóż w sobotę będzie przybity kolejny gwoździk do trumny Juve ale co zrobić jaki zarząd taka gra - moje wyrazy współczucia dla wiernych kibiców Starej ]Damy - aż żal patrzyć co się dzieje z tym uznanym zespołem .
W sobotę wygra ROMA !!!!
W sobotę wygra ROMA !!!!

Man City
- mimik
- Juventino
Insect pisze:Cóż w sobotę będzie przybity kolejny gwoździk do trumny Juve ale co zrobić jaki zarząd taka gra - moje wyrazy współczucia dla wiernych kibiców Starej ]Damy - aż żal patrzyć co się dzieje z tym uznanym zespołem .
W sobotę wygra ROMA !!!!
Z całym szacunkiem -ale Juve jeszcze dycha , może i wygra Roma jak to w sporcie bywa ale Juventus - nie odda Wam meczu bez walki - na to bym nie liczył. :naughty:
- ewerthon
- Juventino
http://www.pilka.pl/niesamowita-roma-_- ... rd-capello
Roma gromi i nie zwalnia tempa w pościgu za interem. Jestem ciekaw, co na to wszyscy wielcy fani Juve z tego forum, którzy po większości meczów w ubiegłym sezonie krzyczeli "Ranieri Won!". W drugim sezonie pracy Ranieriego Juve zaliczyło lepsze wyniki niż w pierwszym.
Też chciałem dymisji trenera, ale dopiero w maju, więc także nie miałem racji... kto wie jak Juve by teraz wyglądało z nim?
Roma gromi i nie zwalnia tempa w pościgu za interem. Jestem ciekaw, co na to wszyscy wielcy fani Juve z tego forum, którzy po większości meczów w ubiegłym sezonie krzyczeli "Ranieri Won!". W drugim sezonie pracy Ranieriego Juve zaliczyło lepsze wyniki niż w pierwszym.
Też chciałem dymisji trenera, ale dopiero w maju, więc także nie miałem racji... kto wie jak Juve by teraz wyglądało z nim?
- KINIEK
- Juventino
Ranieri miał już u nas i to aż 2 szanse, czy je wykorzystał? Nie do końca, chociaż trzeba przyznać że nie było najgorzej. Jednak Roma a Juventus to trochę inne półki, bo od Juve WYMAGA się zwycięstw i tylko one się liczą. Nawet jeśli przegramy 1 punktem walkę o mistrza to nikt nie ma zamiaru cieszyć się z drugiego miejsca. Ranieri pewnie gwarantowałby nam miejsce w czołówce, ale nie sądzę byśmy z nim coś osiągnęli. Ot taki po prostu dobry trener, ale który nigdy nie będzie pierwszy.ewerthon pisze:http://www.pilka.pl/niesamowita-roma-_- ... rd-capello
- Monte Cristo
- Juventino
Bylem za zwolnieniem Ranieriego, ale patrzac przez pryzmat tego co sie dzieje teraz to przebolalbym tamtem okres z Ranierim i wiedziec go teraz u nas na lawce.
Niezle ze przez obecna sytuacje zaczynamy docieniac to co robil Ranieri, jakie to tam bylo :lol:
Fajnie jesli bedzie taka sytuacja z Roma i Interem jak w sezonie 07/08. Roma goni Inter, tym razem z Ranierim na lawce.
Niezle ze przez obecna sytuacje zaczynamy docieniac to co robil Ranieri, jakie to tam bylo :lol:
Fajnie jesli bedzie taka sytuacja z Roma i Interem jak w sezonie 07/08. Roma goni Inter, tym razem z Ranierim na lawce.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- ewerthon
- Juventino
Masz pewność, że nigdy nie będzie pierwszy? Z roku na rok zbiera doświadczenie i kto wie co będzie w przyszłości. Drużyny prowadzone przez Ranieriego dobrze grają w europejskich pucharach, może byśmy teraz czekali na 1/8 LM, a co mamy? Strach przed Ajaxem Amsterdam. Ranieri dysponuje gorszym składem w Romie, a mimo tego zrobił lepszą drużynę. Nawet jeśli Zac poukłada wszystko dobrze, to wątpię, żeby osiagnął tyle co CR ze swoim klubem.KINIEK pisze:
Jednak Roma a Juventus to trochę inne półki, bo od Juve WYMAGA się zwycięstw i tylko one się liczą. Nawet jeśli przegramy 1 punktem walkę o mistrza to nikt nie ma zamiaru cieszyć się z drugiego miejsca. Ranieri pewnie gwarantowałby nam miejsce w czołówce, ale nie sądzę byśmy z nim coś osiągnęli. Ot taki po prostu dobry trener, ale który nigdy nie będzie pierwszy.
- KINIEK
- Juventino
Pewności nigdy mieć nie można, bo trzeba by mieć dar widzenia przyszłości. Wyciągam tylko wnioski z tego co już się wydarzyło w karierze Ranieriego. Nigdy nie zyskał sobie szacunku u kibiców, a często przez niezrozumiałe decyzje pogarszał tylko swoją i tak nie najlepszą reputację. Dla mnie on zawsze będzie za takimi trenerami jak np Capello, Lippi, Trap, Mourinho, Benitez, Hiddink, Wenger, czy nawet Spelletti któremu to nie wiodło się ostatnio najlepiej, po prostu nie widzę w nim takiej mądrości jak u wymienionych panów. Będzie za ścisłą czołówką ale nigdy jej nie dogoni.ewerthon pisze:Masz pewność, że nigdy nie będzie pierwszy? Z roku na rok zbiera doświadczenie i kto wie co będzie w przyszłości. Drużyny prowadzone przez Ranieriego dobrze grają w europejskich pucharach, może byśmy teraz czekali na 1/8 LM, a co mamy? Strach przed Ajaxem Amsterdam. Ranieri dysponuje gorszym składem w Romie, a mimo tego zrobił lepszą drużynę. Nawet jeśli Zac poukłada wszystko dobrze, to wątpię, żeby osiagnął tyle co CR ze swoim klubem.KINIEK pisze:
Jednak Roma a Juventus to trochę inne półki, bo od Juve WYMAGA się zwycięstw i tylko one się liczą. Nawet jeśli przegramy 1 punktem walkę o mistrza to nikt nie ma zamiaru cieszyć się z drugiego miejsca. Ranieri pewnie gwarantowałby nam miejsce w czołówce, ale nie sądzę byśmy z nim coś osiągnęli. Ot taki po prostu dobry trener, ale który nigdy nie będzie pierwszy.
- pawełek89
- Romanista
Obawialem sie meczu z Palermo,ale na szczescie nie potrzebnie :-D
Spalletti zostawil fundamenty a Ranieri w swietny sposob odbudowal zespol.
Ranieri wpaja im ze sa w stanie wygrac z kazdym,motywuje na treningach do ciezkiej pracy sa znowu paczka wystarczy zobaczyc jak Wilczki ciesza sie po kazdej strzelonej bramce 8) .
6 punktow straty do Interu licze ze straca punkty dzis w Neapolu zrobi sie ciekawie.Ja ciesze sie z tego co jest teraz ze wspanialej passy Romy nie kalkuluje szans na scudetto bo to za wczesnie jeszcze tyle kolejek.Toni wroci to bedziemy jeszcze mocniejsi.Pilkarze tez glosno o tym nie mowia skupiaja sie na najblizszym meczu.
Spalletti zostawil fundamenty a Ranieri w swietny sposob odbudowal zespol.
Ranieri wpaja im ze sa w stanie wygrac z kazdym,motywuje na treningach do ciezkiej pracy sa znowu paczka wystarczy zobaczyc jak Wilczki ciesza sie po kazdej strzelonej bramce 8) .
6 punktow straty do Interu licze ze straca punkty dzis w Neapolu zrobi sie ciekawie.Ja ciesze sie z tego co jest teraz ze wspanialej passy Romy nie kalkuluje szans na scudetto bo to za wczesnie jeszcze tyle kolejek.Toni wroci to bedziemy jeszcze mocniejsi.Pilkarze tez glosno o tym nie mowia skupiaja sie na najblizszym meczu.

- Pałlo3
- Milanista
Życze Wam i nam tego z całego serca :-D6 punktow straty do Interu licze ze straca punkty dzis w Neapolu
Ogólnie jeśli wygramy zaległy mecz z Violką to szanse na scudetto jeszcze jakies są... No ale jesli nie Milan to Roma.
FORZA MILAN!
- L u k
- Interista
Nic nie ujmujac Romie, to Roma kadrowo jest slabszym zespolem od Milanu, ktorego braki zostaly nie tak dawno temu uwydatnione (wystarczyla kontuzja Nesty, o czym juz dyskutowalem bodajze z Paolo).
Wedlug mnie Roma przezywa w tej chwili to samo, co Milan jeszcze z miesiac temu, ale nie spodzieam sie, zeby to dlugo potrwalo.
Jak juz wspomnialem, ligi w zdecydowanej wiekszosci wygrywaja najlepsze kadrowo kluby, a Roma takim klubem po prostu nie jest. Nie spodziewam sie rowniez, zeby na finiszu byla na miejscu, na ktorym jest obecnie.
Wedlug mnie Roma przezywa w tej chwili to samo, co Milan jeszcze z miesiac temu, ale nie spodzieam sie, zeby to dlugo potrwalo.
Jak juz wspomnialem, ligi w zdecydowanej wiekszosci wygrywaja najlepsze kadrowo kluby, a Roma takim klubem po prostu nie jest. Nie spodziewam sie rowniez, zeby na finiszu byla na miejscu, na ktorym jest obecnie.
- Pontius21
- Milanista
nie pochlebiaj sobie , z Udinese w PW grały rezerwy a z Livorno i Bologną Milan miał po prostu pecha i dlatego nie zdobył 6 pkt , Nesta jest ważny ale nie aż tak żeby jego obecność decydowała czy Milan jest dobrą czy średnią drużyną , dalej gra dobrze i nie ma żadnego " miesiąc temu "Luker pisze:Nic nie ujmujac Romie, to Roma kadrowo jest slabszym zespolem od Milanu, ktorego braki zostaly nie tak dawno temu uwydatnione (wystarczyla kontuzja Nesty, o czym juz dyskutowalem bodajze z Paolo).