KATOWICE I OKOLICE||wspólne granie

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 12:18

Temat, w ktorym sa omawiane wszelkie spotkania kibicow z Katowic i okolic.

Miejsce spotkań: Ośrodek Sportowy „Słowian”Adres: Katowice, ul. 1 Maja 99

* Mecze są rozgrywane na boisku ze sztuczną murawą (LINK), bramki są wielkości 5m x 2m (tak na oko :wink: ). Na murawie można grać jedynie w obuwiu sportowym: halówki, korki lanki.
Na osrodku znajduje sie szatnia - 1 szafka przypada na 2 osoby. Do dyspozycji sa 4 prysznice.

Prosze brac ze soba legitymacje, tylko wtedy mozliwa jest znizka.

Dojazd: możemy dojechać liniami autobusowymi i tramwajowymi o numerach:

:puck: Tramwaje: 6, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 20, 23, 33, 34, 37, 41
:puck: Autobusy: 12, 30, 70, 74, 930

Terminarz:
------------------------------------------------------------------------------------
28.06.2007, wynik: 17:9 (skład: Seiru, Radek_88, Bianco10, wloski, Lemon, kacek_, kouba) (skład: mpolek, dacar1, limp, kolega limp’a, juverm, divad, inSane, The_Stig)

Multimedia: Zdjęcia

Relacja: Mecz pomiędzy jedną, a drugą drużyną, był pierwszym takimi spotkaniem w którym można było poznać umiejętności „gwiazd” forum JuvePoland. Mecz był zacięty i od pierwszej połowy padała bramką za bramką, było widać w jednej i drugiej drużynie wielkie zaangażowanie (oraz jeszcze wieksze umiejetnosci :prochno: ). Po przerwie drużyna Radka_88 objeła prowadzenie i nie oddała go do końca, tracąc w drugiej połowie jedynie dwie bramki, rozgromiła przeciwnika.

Autor: Wloski
------------------------------------------------------------------------------------
03.07.2007, wynik: 16:6 (skład: Radek_88, Bianco10, wloski, kouba, KOPEĆ, kostekyo) (skład: mpolek, dacar1, limp, juverm, divad, inSane)

16.07.2007, Juventus 4:10 Manchester
(skład: Owceusz - Radek_88, wloski, limp, inSane, Seiru, dacar1)

19.07.2007, Juventus 7:7 Manchester (w regulaminowym czasie gry 7:4)
(skład: mpolek - Radek_88 :ball: :ball: :ball: :ball: , Owceusz, inSane, Seiru, KOPEĆ, s00p3l :ball: , Koniu SSJ :ball: :ball: )

26.07.2007, Juventus 9:19 Barcelona
(skład: mpolek - Radek_88 :ball: , Seiru, KOPEĆ, s00p3l :ball: :ball: , Koniu SSJ :ball: , wloski, bom :ball: , limp :ball: :ball: , kostekyo :ball: , juverm) [samobojcza :ball: ]

Multimedia: Filmik | Zdjęcia

Relacja: Sparing z kibicami Barcelony zapowiadał się od samego początku na bardzo ciekawy mecz, powodem było to, że jak przystało na kibiców hiszpańskiej piłki, mają coś z podglądywania Ronaldinho, Messiego czy Valdeza :wink: (Z tym ostatnim wiązaliśmy nawet wielkie nadzieje 8) ), a my zaś jako reprezentanci Juventusu długą, wyrównaną kadrę.

Od początku meczu było widać nacisk ze strony kibiców Barcy, którzy przez pierwsze minuty zamknęli nas w przysłowiowym zamku i mocno grali pressingiem, my jeśli wychodziliśmy na połowę przeciwnika szybko traciliśmy piłkę i efektem były 3 bramki Barcy, ani jednej ze strony kibiców Turyńskiego klubu. Przewaga z początku podcięła jedynie skrzydła Juventusowi i do końca pierwszej połowy utrzymywał się wynik 6:2, była to dość spora zaliczka goli przed drugą połową, która jak się okazała była jeszcze bardziej emocjonująca niż pierwsza. W pewnym momencie doszło do tego, że pomiędzy Juventusem, a Barceloną były „tylko” 3 bramki różnicy. Pod naporem kibiców Bianconerich, zawodnicy z Barcy troszkę zaczęli się gubić i remis był bardzo realny, gdyż wynik 9:6 (pozniej 10:7) można wyrównać w „5 minut” tylko potrzebna jest wola walki i spore chęci, czego nie było czasami widać na twarzach, a szczególnie w nogach kibiców Starej Damy… Później już nie było tak bliskiego kontaktu, aby odrobić ogromne starty z pierwszej połowy. Mecz został przegrany sromotnie 19-9, co dokładnie nie obrazuje, co tak naprawdę się działo w meczu, gdyż był on dość wyrównany, tylko zmęczenie gonieniem, a potem brak chęci do grania spowodowały taki wynik, następnym razem będzie lepiej :wink: .

Nasuwają mi się typowe myśli (jako fana podglądywania szkoleniowców, ich pomysłów itp.), że nie ugramy nic, jeśli chęci i wola walki będzie niewielka. Podobało mi się to, że kibice Barcy chcą wygrać i choć zostali troszkę poobijani, nie przejmowali się tym i napierali dalej, pokazali naprawdę dobrą piłkę, nawet tą techniczną. Choć u nas wyszkolonych technicznie zawodników jest mniej, ale wolą walki można wszystko nadrobić, tylko potrzebna są chęci. Mam nadzieje, że kolejne mecze będą wygrane, a co najbardziej chciałbym zobaczyć „pazur” w grze naszej ekipy. Pokażmy, że jesteśmy zawodnikami, których powinni się bać inni, a nie odwrotnie. Naprawdę, granica pomiędzy tym, abyśmy wygrywali z każdym jest niewielka, potrzeba nam po prostu jedynie zgrania (co chwile ktoś nowy dochodzi), kawał ambicji i chęci, a możemy zrobić wszystko, co było pokazane w drugim meczu z Manchesterem United. Wierze w nas i w naszą ekipę i mam nadzieje, że każdy inny też, bo jeśli ktoś nie wierzy, czy jest sens, by grał dalej?

Autor: Wloski
29.07.2007, Juventus 11:11 Chelsea (karne 4:2)
(skład: drozdi - Radek_88 :ball: , KOPEĆ, mpolek :ball: :ball: :ball: , kostekyo :ball: , juverm, kacek_ :ball: :ball: :ball: , Hybryd :ball: :ball: :ball: , tanhayi, bom, DeeJay )
Karne: Hybryd :ball: , DeeJay :ball: , Radek_88 :ball: , bom :puck: , mpolek :ball:

11.08.2007, Juventus 12:11 Bayern
(skład: drozdi - Radek_88 :ball: :ball: :ball: :ball: , mpolek, kostekyo, kacek_, Hybryd :ball: (kar.), bom :ball: , kouba, skibil, wloski :ball: :ball: , DamKam, Seiru :ball: , s00p3l :ball: :ball: , inSane) [samobojcza :ball: ]

Multimedia: Zdjęcia | Filmik | Zdjęcia z forum kibiców Bayernu
-----------------------------------------------------------------------------------
22.08.2007, Juventus 5:9 Chelsea
(skład: drozdi - Radek_88, kacek_, Hybryd :ball: (kar.), wloski :ball: , s00p3l :ball: , inSane, divad, -Lucas- :ball: :ball: )

24.08.2007, Juventus 35:2 Real
(skład: drozdi - Radek_88 :ball: :ball: :ball: :ball: , Hybryd :ball: (kar.) :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , divad :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , -Lucas- :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , alex_pl :ball: :ball: :ball: :ball: , tanhayi :ball: :ball: , bom :ball: :ball: :ball: )

Multimedia: Zdjęcia | Zdjęcie grupowe po meczu | Karny Hybryda | Bramka Lucasa | Głowka divada
-------------------------------------------------------------------------------------
26.08.2007, Juventus 34:3 Arsenal
(skład: Radek_88 :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , tanhayi - Hybryd :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , alex_pl :ball: :ball: :ball: :ball: , kouba :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , s00p3l :ball: :ball: :ball: :ball: , wloski :ball: :ball: )

Multimedia: Zdjęcia | Zdjęcia z forum kibiców Arsenalu
-------------------------------------------------------------------------------------
31.08.2007, Juventus 16:2 Manchester
(skład: kacek_ - Radek_88 :ball: :ball: , Hybryd :ball: :ball: , wloski :ball: , -Lucas- :ball: :ball: :ball: :ball: , alex_pl :ball: :ball: , kouba :ball: :ball: :ball: , limp :ball: ) [samobojcza :ball: ]

Multimedia: Zdjęcia | Faul na koubie | Bramka Lucasa | Bramka limpa | Drybling alexa | Trzech na jednego ;) | Faul kouby :naughty: | Bramka kouby | Akcja 1 | Bramka Lucasa | Akcja 2 | Bramka samobójcza | Bramka wloskiego | Akcja 3 | Zmarnowana sytuacja wloskiego | Akcja 4 | Bramka Radka | Bramka Lucasa | Akcja 5 | Niewykorzystana sytuacja limpa | Bramka Hybryda
07.10.2007, Juventus 18:11 Chelsea (towarzysko karne 4:2)
(skład: -Lucas- :ball: :ball: :ball: :ball: , bom :ball: , Radek_88 :ball: - Hybryd :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , alex_pl :ball: :ball: :ball: , Koniu SSJ :ball: :ball: ) [samobojcza :ball: ]
Karne: Koniu SSJ :ball: , bom :ball: , -Lucas- :ball: , alex_pl :puck: , Radek_88 :ball: , Hybryd :puck:

Multimedia: brak
13.10.2007
(skład: Hybryd, mpolek, montero4montero4, tanhayi, Koniu SSJ, Owceusz)

Multimedia: Zdjęcia | Bramka Montero | Bramka mpolka
27.10.2007, Juventus 13:4 Manchester (towarzysko karne 8:5)
(skład: mpolek - Radek_88 :ball: :ball: , Hybryd ( :puck: kar.), wloski, -Lucas- :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , kouba :ball: :ball: , Owceusz, s00p3l :ball: :ball: , Koniu SSJ, bom :ball: )
Karne: Hybryd :ball: , s00p3l :ball: , mpolek :ball: , Owceusz :ball: , Koniu SSJ :puck: , bom :ball: , -Lucas- :ball: , Radek_88 :ball: , Hybryd :ball:

04.07.2009, Juventus 13:10 Real
(skład: drozdi - wloski, DeeJay :ball: , Tomaszz :ball: :ball: , MeHoweck :ball: , bom, kouba :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , -Lucas- :ball: :ball: , tanhayi) [samobojcza :ball: ]

Multimedia: Zdjęcia / Zdjęcia
18.07.2009, Juventus 16-7 Borussia
(skład: DelSojer - tanhayi, DeeJay :ball: :ball: , -Lucas- :ball: :ball: , Tomaszz :ball: , kouba :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , Shrek_Rybnik :ball: , s00p3L :ball: , squash )

Multimedia:
01.08.2009, Juventus 13-11 Bayern
(skład: drozdi - squash, -Lucas- :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: , Tomaszz :ball: :ball: , Shrek_Rybnik, Tion :ball: , kuzyn :ball: :ball: , kacek_ :ball: )

Multimedia:

Lista uczestników na kolejny mecz:
---

:ball: - potwierdzony udzial w spotkaniu
Ostatnio zmieniony 18 września 2008, 18:22 przez Radek_88, łącznie zmieniany 242 razy.

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 10:22

W końcu mam dla was jakieś dobre wieści. Otóż pojawiła się możliwość rozegrania meczu z kibicami Borussii Dortmund w najbliższą sobotę w godzinach od 16:00-17:30. Dotychczas jeszcze nigdy nie graliśmy z tą ekipą, ale mają sporo chętnych do gry więc zapowiada się ciężka przeprawa. Liczę w związku z tym na mobilizację w naszych szeregach :wink:

Wpisywać się na listę! :D

1. -Lucas-
2. ?
...

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 12:17

Ja tak jak pisałem Lucasowi na gadu, nie wiem czy nie będę pracował w sobotę. Jeśli nie, to wpadam na bank :)

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 15:49

Ja też byłbym wstępnie zainteresowany :wink: Jeśli nie ma dobrego bramkarza to mogę zaoferować swe skromne usługi :lol: do Gigiego brakuje mi z rok treningu ale abiatti to mi może buty czyścić :twisted:

MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 19:43

Jestem chętny. Z tego co widzę, to mamy aktualnie połowę drużyny + niepewny DJ :D

1. -Lucas-
2. DeeJay (50%)
3. DelSojer (z wypolerowanymi przez Christiana lakierkami)
4. MeHoweck

Shrek_Rybnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 21:53

Panowie... jeśli nic mi nie wypadnie to również mogę się stawić w Katowicach ;)

w razie czego... jadę z Rybnika więc jeśli komuś odpowiada to moge podjechać... oczywiscie po drodze :P nie wiem.. Żory, Łaziska, Orzesze, Mikołów...

pozdROWienia @ll
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 22:09

Jak zrobię auto to wpadnę. Dawno mnie tam nie było. Ja z pytajnikiem póki co.

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 22:42

Dostałem wiadomość od kouby, że pojawi się razem z Tomkiem.

Aktualna lista:
1. -Lucas-
2. DeeJay (50%)
4. MeHoweck
5. Shrek_Rybnik
6. montero4 ?
7. kouba
8. Tomek ?

No to w sumie skład mamy już praktycznie skompletowany o ile nikt się nie wykruszy :)
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2009, 23:18 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 22:59

Shrek_Rybnik pisze:Panowie... jeśli nic mi nie wypadnie to również mogę się stawić w Katowicach ;)

w razie czego... jadę z Rybnika więc jeśli komuś odpowiada to moge podjechać... oczywiscie po drodze :P nie wiem.. Żory, Łaziska, Orzesze, Mikołów...
Tychy...

Shrek_Rybnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 23:00

hm.... no w ostatecznosci moge przejechać przez Tychy :P

pozdROWienia @ll
s00p3L

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2009, 23:37

Jeżeli potrzeba jeszcze chłopa to i ja mogę się zjawić :). No a jak nie... to cóz znowu zaspałem... < mimo wcześniejszych informacji od Lucasa :P >

MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 10:07

1. -Lucas-
2. DeeJay (50%)
4. Shrek_Rybnik
5. montero4 ?
6. kouba
7. Tomek ?
8. s00p3L
9. MeHoweck (50% z powodu wypadku losowego)

Ja prawdopodobnie wypadnę, ale to się okaże w ciągu dwóch kolejnych dni (w czwartek będzie już wszystko wiadomo).

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2009, 10:37

Ja bym jechał przez Sosnowiec jak coś - tylko nie wiem jak dalej w Katowicach się poruszać żeby nie wjechać jakąś strefę itp. Dopytam jak będę pewien gierki.
Wszyscy w pasach wyskakujemy?

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2009, 09:48

Ja niestety odpadam, więc lista chętnych wygląda tak.

1. -Lucas-
2. DeeJay (50%)
4. Shrek_Rybnik
5. montero4 ?
6. kouba
7. Tomek ?
8. s00p3L

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2009, 10:42

montero4 pisze:Wszyscy w pasach wyskakujemy?
oczywiście;))

ja również się zjawie;)

ODPOWIEDZ