Sławni kibice Juve

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2006, 20:28

Kiedyś w "piłce nożnej" czytałem, że chyba Kobe Bryant(głowy nie dam) jest kibicem Juve. A czemu akurat amerykanin i na dodatek koszykarz? Alex jest kibicem kosza i wysłał list do tego zawodnika ze swoja koszulką, a Kobe mu odpisal i przysłał swoją koszulke :wink:

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2006, 14:52

Co prawa nie jest tak znaczącą osobą jak kardynał Bertone, ani gwiazdą światowej piłki czy showbiznesu, ale każdy kibic interesujący się polską ligą powinien go bez problemu kojarzyć. Sławek Peszko, bo o nim mowa ( na zdjęciu z lewej, obok Wahan Geworgian ), to również kibic Juventusu, co widać po koszulce w jąką jest ubrany :) Dziś widziałem go w koszulce naszego klubu po raz drugi, tym razem była to niebieska, wyjazdowa koszulka z sezon 04/05 z logiem Sky. Gdy zobaczył mnie, idącego również w koszulce Bianconerich wyraźnie się ucieszył 8) Fajnie, że piłkarz klubu z mojego miasta jest fanem Juve :)

Obrazek
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2006, 10:15

Ja coś kiedyś słyszałem ze premier Włoch Romano Prodi jest fnem Juve. Niewiem czy to prawda jak ktoś wie coś na ten temat to niech napisze.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2006, 10:41

naros pisze:Ja coś kiedyś słyszałem ze premier Włoch Romano Prodi jest fnem Juve. Niewiem czy to prawda jak ktoś wie coś na ten temat to niech napisze.
Po jego durnych żartach, na które sobie pozwalał po wybuchu afery Calciopoli śmiem w to wątpić.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2006, 19:55

Własnie mi się przypomniało że kiedyś gdzieś czytałem ze ALberto Gilardino jest kibicem Juventusu. Powiedział to jak jeszcze grał w Parmie i jak krążyły plotki że Juve chce go kupić.
Jeśli to kolejna bzdura to przepraszam.

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2006, 20:43

naros pisze:Własnie mi się przypomniało że kiedyś gdzieś czytałem ze ALberto Gilardino jest kibicem Juventusu. Powiedział to jak jeszcze grał w Parmie i jak krążyły plotki że Juve chce go kupić.
Nie jest to bzdura jest to szczera prawda. On bardzo chciał grać w Juventusie, jednak to Milan podał pomocną dłoń i wyciągnął go z upadającej Parmy, prawdą jest, że za przestępną cene mogliśmy mieć wiernego kibica i dobrego piłkarza...moze przyszłą legendę na miare Alexa Del Piero.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2006, 20:47

wloski pisze:
naros pisze:Własnie mi się przypomniało że kiedyś gdzieś czytałem ze ALberto Gilardino jest kibicem Juventusu. Powiedział to jak jeszcze grał w Parmie i jak krążyły plotki że Juve chce go kupić.
Nie jest to bzdura jest to szczera prawda. On bardzo chciał grać w Juventusie, jednak to Milan podał pomocną dłoń i wyciągnął go z upadającej Parmy, prawdą jest, że za przestępną cene mogliśmy mieć wiernego kibica i dobrego piłkarza...moze przyszłą legendę na miare Alexa Del Piero.
No to wielka szkoda że go nie kupiliśmy. Ale mieliśmy wtedy i Alexa i Trezegola i Zlatana więc nie potrzebny był nam napastnik. Ale teraz kiedy Zlatana nie ma bardzo przydał by się nam Gila którego bardzo lubie, jest jednym z moich ulubionych piłkarzy.

Obrazek
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2006, 23:17

ja widziałem fotke Andre3000 z OUTKAST'u w koszulce juve

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2006, 00:36

Burmistrz Rzymu :-) To jest na poważnie.

...Taka miłość jest jedna...Juve
iwan_91

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2007, 08:08

jakies dwa miesiace temu na antenie tvn24 wypowiadał sie jeden z dziennikarzy co przewaznie zajmuje sie tłumaczenia tekstów zagranicznych gazet powiedział ze Benedykt (ktorys tam, niepamietam,ale ten obecnie urzędujacy) jest kibicem JUVE.

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2007, 08:33

jakies dwa miesiace temu na antenie tvn24 wypowiadał sie jeden z dziennikarzy co przewaznie zajmuje sie tłumaczenia tekstów zagranicznych gazet powiedział ze Benedykt (ktorys tam, niepamietam,ale ten obecnie urzędujacy) jest kibicem JUVE.
To prawda też tak słyszałem.To było wtedy jak Coboli Gigli spotkał się z Benedyktem XVI i wtedy se pogadali i papież stwierdził że kibicuje Juve :D

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2007, 17:47

Zastanawiam się czy Boruc lubi Juve. Ostatnio wszedłem na jego strone oficjalną http://arturboruc.com/ i tam na stronie głównej na pierwszym zdjęciu od lewej (na którym gada przez telefon) na jego bluzie widać coś co wygląda jak nasz herb. To w sumie taka ciekawostka, bo nie jestem tego pewien, gdyż dwie pierwsze litery na tej bluzie to chyba "OG".

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2007, 18:21

[/quote]
To prawda też tak słyszałem.To było wtedy jak Coboli Gigli spotkał się z Benedyktem XVI i wtedy se pogadali i papież stwierdził że kibicuje Juve :D[/quote]

Nie, Benedykt nie powiedział, że jest kibicem Juve, tylko podczas spotkania z jakimś kardynałem pytał jak tam idzie Juve. A poźniej ludzie się dziwili czemu nie zapytał sie o Bayern.

charmander

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2007, 23:33

Paolo Bettini, mistrz świata i mistrz olimpijski w kolarstwie na pewno jest kibicem Juve :)

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 16 lipca 2007, 23:46

Ifrit23 pisze:Kiedyś w "piłce nożnej" czytałem, że chyba Kobe Bryant(głowy nie dam) jest kibicem Juve. A czemu akurat amerykanin i na dodatek koszykarz? Alex jest kibicem kosza i wysłał list do tego zawodnika ze swoja koszulką, a Kobe mu odpisal i przysłał swoją koszulke :wink:
W Bravo Sport to chyba wyczytałeś, a nie w Piłce Nożnej... Kobe jest kibicem Barcelony, ostatnio był nawet na ich treningu... a czemu Amerykanin ? Bo Kobe urodził i dorastał w Europie, dopiero później wyjechał za ocean.

Capo di tutti capi
ODPOWIEDZ