Sławni kibice Juve
- Ifrit23
- Juventino
Kiedyś w "piłce nożnej" czytałem, że chyba Kobe Bryant(głowy nie dam) jest kibicem Juve. A czemu akurat amerykanin i na dodatek koszykarz? Alex jest kibicem kosza i wysłał list do tego zawodnika ze swoja koszulką, a Kobe mu odpisal i przysłał swoją koszulke 
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- kedzier
- Juventino
Co prawa nie jest tak znaczącą osobą jak kardynał Bertone, ani gwiazdą światowej piłki czy showbiznesu, ale każdy kibic interesujący się polską ligą powinien go bez problemu kojarzyć. Sławek Peszko, bo o nim mowa ( na zdjęciu z lewej, obok Wahan Geworgian ), to również kibic Juventusu, co widać po koszulce w jąką jest ubrany
Dziś widziałem go w koszulce naszego klubu po raz drugi, tym razem była to niebieska, wyjazdowa koszulka z sezon 04/05 z logiem Sky. Gdy zobaczył mnie, idącego również w koszulce Bianconerich wyraźnie się ucieszył 8) Fajnie, że piłkarz klubu z mojego miasta jest fanem Juve 

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Po jego durnych żartach, na które sobie pozwalał po wybuchu afery Calciopoli śmiem w to wątpić.naros pisze:Ja coś kiedyś słyszałem ze premier Włoch Romano Prodi jest fnem Juve. Niewiem czy to prawda jak ktoś wie coś na ten temat to niech napisze.
- naros
- Juventino
Własnie mi się przypomniało że kiedyś gdzieś czytałem ze ALberto Gilardino jest kibicem Juventusu. Powiedział to jak jeszcze grał w Parmie i jak krążyły plotki że Juve chce go kupić.
Jeśli to kolejna bzdura to przepraszam.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- wloski
- Juventino
Nie jest to bzdura jest to szczera prawda. On bardzo chciał grać w Juventusie, jednak to Milan podał pomocną dłoń i wyciągnął go z upadającej Parmy, prawdą jest, że za przestępną cene mogliśmy mieć wiernego kibica i dobrego piłkarza...moze przyszłą legendę na miare Alexa Del Piero.naros pisze:Własnie mi się przypomniało że kiedyś gdzieś czytałem ze ALberto Gilardino jest kibicem Juventusu. Powiedział to jak jeszcze grał w Parmie i jak krążyły plotki że Juve chce go kupić.
- naros
- Juventino
No to wielka szkoda że go nie kupiliśmy. Ale mieliśmy wtedy i Alexa i Trezegola i Zlatana więc nie potrzebny był nam napastnik. Ale teraz kiedy Zlatana nie ma bardzo przydał by się nam Gila którego bardzo lubie, jest jednym z moich ulubionych piłkarzy.wloski pisze:Nie jest to bzdura jest to szczera prawda. On bardzo chciał grać w Juventusie, jednak to Milan podał pomocną dłoń i wyciągnął go z upadającej Parmy, prawdą jest, że za przestępną cene mogliśmy mieć wiernego kibica i dobrego piłkarza...moze przyszłą legendę na miare Alexa Del Piero.naros pisze:Własnie mi się przypomniało że kiedyś gdzieś czytałem ze ALberto Gilardino jest kibicem Juventusu. Powiedział to jak jeszcze grał w Parmie i jak krążyły plotki że Juve chce go kupić.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- blk01
- Juventino
ja widziałem fotke Andre3000 z OUTKAST'u w koszulce juve
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- aleksander1986
- Juventino
Burmistrz Rzymu :-) To jest na poważnie.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- iwan_91
- Juventino
jakies dwa miesiace temu na antenie tvn24 wypowiadał sie jeden z dziennikarzy co przewaznie zajmuje sie tłumaczenia tekstów zagranicznych gazet powiedział ze Benedykt (ktorys tam, niepamietam,ale ten obecnie urzędujacy) jest kibicem JUVE.
- bolec_juve
- Juventino
To prawda też tak słyszałem.To było wtedy jak Coboli Gigli spotkał się z Benedyktem XVI i wtedy se pogadali i papież stwierdził że kibicuje Juvejakies dwa miesiace temu na antenie tvn24 wypowiadał sie jeden z dziennikarzy co przewaznie zajmuje sie tłumaczenia tekstów zagranicznych gazet powiedział ze Benedykt (ktorys tam, niepamietam,ale ten obecnie urzędujacy) jest kibicem JUVE.

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Zastanawiam się czy Boruc lubi Juve. Ostatnio wszedłem na jego strone oficjalną http://arturboruc.com/ i tam na stronie głównej na pierwszym zdjęciu od lewej (na którym gada przez telefon) na jego bluzie widać coś co wygląda jak nasz herb. To w sumie taka ciekawostka, bo nie jestem tego pewien, gdyż dwie pierwsze litery na tej bluzie to chyba "OG".
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- matekkuba
- Juventino
[/quote]
To prawda też tak słyszałem.To było wtedy jak Coboli Gigli spotkał się z Benedyktem XVI i wtedy se pogadali i papież stwierdził że kibicuje Juve
[/quote]
Nie, Benedykt nie powiedział, że jest kibicem Juve, tylko podczas spotkania z jakimś kardynałem pytał jak tam idzie Juve. A poźniej ludzie się dziwili czemu nie zapytał sie o Bayern.
To prawda też tak słyszałem.To było wtedy jak Coboli Gigli spotkał się z Benedyktem XVI i wtedy se pogadali i papież stwierdził że kibicuje Juve

Nie, Benedykt nie powiedział, że jest kibicem Juve, tylko podczas spotkania z jakimś kardynałem pytał jak tam idzie Juve. A poźniej ludzie się dziwili czemu nie zapytał sie o Bayern.
- charmander
- Juventino
Paolo Bettini, mistrz świata i mistrz olimpijski w kolarstwie na pewno jest kibicem Juve 

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W Bravo Sport to chyba wyczytałeś, a nie w Piłce Nożnej... Kobe jest kibicem Barcelony, ostatnio był nawet na ich treningu... a czemu Amerykanin ? Bo Kobe urodził i dorastał w Europie, dopiero później wyjechał za ocean.Ifrit23 pisze:Kiedyś w "piłce nożnej" czytałem, że chyba Kobe Bryant(głowy nie dam) jest kibicem Juve. A czemu akurat amerykanin i na dodatek koszykarz? Alex jest kibicem kosza i wysłał list do tego zawodnika ze swoja koszulką, a Kobe mu odpisal i przysłał swoją koszulke
Capo di tutti capi