Enzo Maresca - Why not Juventino? by Mateusszek :-)
- Mateo
- Juventino
Enzo Maresca - Why not Juventino?

Przedstawiam moją najnowszą kompilacje o jednym z moich ulubionych (niestety już byłym) piłkarzy Juventusu - Enzo Maresca - Why not Juventino?. Filmik zawiera wiele bramek, asyst, dryblingów i pięknych podań Maresci. Oczywiście najwięcej materiałów jest podczas gry w Juve, na końcu mamy kilka ciekawych akcji z Fiorentiny i Sevilli.
Maresca to mało znany piłkarz i nie grał u nas za długo, więc zrobić o nim kompilke naprawde nie było łatwo
. W zasadzie próbowałem zrobić ''coś z niczego''. Myśle, że się udało. Oto dane dotyczące filmiku:
tytuł: Enzo Maresca - Why not Juventino?
autor: Mateusszek 8)
długość: 3.27 min
rozmiar: 27mb
muzyka: Papa Roach - Scars
podziękowania: Tacchinardi79, Malutki, Coolfi, Radeek (oni już wiedzą za co
)
LINKI:
Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
Miłego oglądania
. Opinie i krytyka mile widziane :!: 

Przedstawiam moją najnowszą kompilacje o jednym z moich ulubionych (niestety już byłym) piłkarzy Juventusu - Enzo Maresca - Why not Juventino?. Filmik zawiera wiele bramek, asyst, dryblingów i pięknych podań Maresci. Oczywiście najwięcej materiałów jest podczas gry w Juve, na końcu mamy kilka ciekawych akcji z Fiorentiny i Sevilli.
Maresca to mało znany piłkarz i nie grał u nas za długo, więc zrobić o nim kompilke naprawde nie było łatwo
tytuł: Enzo Maresca - Why not Juventino?

autor: Mateusszek 8)
długość: 3.27 min
rozmiar: 27mb
muzyka: Papa Roach - Scars
podziękowania: Tacchinardi79, Malutki, Coolfi, Radeek (oni już wiedzą za co
LINKI:
Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
Miłego oglądania

Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2006, 23:18 przez Mateo, łącznie zmieniany 3 razy.
- DP
- Juventino
Już ściągam
Po oglądnięciu zaraz napisze moją opinie :-D
EDIT:
Filmik bardzo mi się podoba. Aż żal że Enzo nie gra w Juve.. Naprawde filmik przedniej klasy, muzyka dobrze dobrana,fajne efekty.
Gratuluje i życze dalszych sukcesów i dobrych kompilacji :-D

EDIT:
Filmik bardzo mi się podoba. Aż żal że Enzo nie gra w Juve.. Naprawde filmik przedniej klasy, muzyka dobrze dobrana,fajne efekty.
Gratuluje i życze dalszych sukcesów i dobrych kompilacji :-D
Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
- Kuba Napierski
- Juventino
Filmik super. Widzę że bardzo się rozwinąłeś jako kompilator od kiedy używasz nowego programu
. A to że filmik jest zrobiony z niczego jeszcze bardziej podkreśla Twoje umiejętności. Żal mi że Maresca już nie gra w Juve, zawsze go lubiłem. Ja dodam od siebie że mogę się tylko cieszyć z Twoich świetnych kompilacji bo zmobilizują innych kompilatorów( w tym mnie
) do jeszcze większej pracy nad nowymi filmami. Bravo Mateusszek 

- Mrówa
- Juventino
Według mnie to twoja najlepsza kompilacja
,wszystko ładnie zrobione,fajne efekty + pasująca do całości muzyka.
Oceniam 5+/6.
5 za kompilację, + za to o kim jest kompilacja 8)
Aż boję się jak dobre Twoje nastepne dzieło.
A teraz żeby nie było taki miło to przesyłam wyrazy Szacunku i Podziękowania dla pana Capello, za to że pozbył się tego zawodnika.
Dzięki temu naszymi rezerwowymi są Blasi i Giannicheda,którzy nigdy nie dorównają klasą Enzo. Mielibysmy świetnego ofensywnego pomocnika, a tak Maresca gra w Sevilli,a Blasi i GG dostają grubą kasę za bycie marnymi zmiennikami Emersona i Vieiry.
Szacunek Mateusszek.Fajnie że niektórzy pamiętają o takich piłkarzach.

Oceniam 5+/6.
5 za kompilację, + za to o kim jest kompilacja 8)
Aż boję się jak dobre Twoje nastepne dzieło.
A teraz żeby nie było taki miło to przesyłam wyrazy Szacunku i Podziękowania dla pana Capello, za to że pozbył się tego zawodnika.
Dzięki temu naszymi rezerwowymi są Blasi i Giannicheda,którzy nigdy nie dorównają klasą Enzo. Mielibysmy świetnego ofensywnego pomocnika, a tak Maresca gra w Sevilli,a Blasi i GG dostają grubą kasę za bycie marnymi zmiennikami Emersona i Vieiry.
Szacunek Mateusszek.Fajnie że niektórzy pamiętają o takich piłkarzach.

- Michal87
- Juventino
Bardzo fajna kompilka, ciekawe efekty, dobrze dobrana muzyka która swietnie sie spaja z obrazem. Dla Mateusszka należą sie słowa uznania i gratulacje za oryginalny temat filmiku

Ostatnio zmieniony 02 marca 2006, 17:11 przez Michal87, łącznie zmieniany 1 raz.

- Vincitore
- Juventino

- matej
- Juventino
Brawo brawo brawo. Rzadko się wypowiadam w tematach o kompilacjach ale ostatnie twoje kompilacje są coraz lepsze i lepsze.
Z przyjemnością sie je ogląda. Co tu dużo mówić czekam na kolejne i mam nadzieję ze autor nie siądzie na laurach i następne kompilki dalej będą coraz lepsze. 

- Szymek
- Juventino
Na Forum pojawiło się wiele kompilacji, ale nie sciągałem wszystkich. Tym razem ściągnołem i muszę przyznać, że jestem zachwycony! Naprawe wielkie brawo Ciebie! Naprawe wielki plus za tak zrobioną kompilację oraz za zrobienie jej o jednym z najlepszych piłkarzy młodego pokolenia!Mam tylko jedną sugestię, mianowicie uważam ,iż ten napis Mateusszek i podziękowania powinny być na końcu. Oczywicie to nic wielkiego, ale taki już jestem, zawsze szukam jakiegoś minusa
Pozdro
Pozdro
- Axel
- Juventino
No no no - kompilacja bardzo dobra.
Moja ocena to 8+/10
Przyjemnie się ogląda, muzyka miła dla ucha, jakość materiałów na wysokim poziomie - nic tylko zasysać i podziwiać co ten chłopak wyczynia z piłką

Moja ocena to 8+/10
Przyjemnie się ogląda, muzyka miła dla ucha, jakość materiałów na wysokim poziomie - nic tylko zasysać i podziwiać co ten chłopak wyczynia z piłką
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- JuventinoPS
- Juventino
- Jasiek-x
- Juventino
Bardzo ładna kompilacja, fajnie zmontowana. Wg mnie +5!
Do ideału troszeczke brakuje 
Ale jak sie ogląda Enzo to żal serce ściska, że nie ma go w Juve, przydałby się i to nie raz. Może jeszcze wróci...

Ale jak sie ogląda Enzo to żal serce ściska, że nie ma go w Juve, przydałby się i to nie raz. Może jeszcze wróci...
- malutki
- Juventino
Zgadzam się z przedmówcami. Ta kompilacja to kolejny popis twoich umiejętności. Bardzo dobrze dobrane materiały (wszsytko bardzo dobrej jakości) i muzyka ( bardzo lubie rock a ta piosenka szczególnie pasowała do Maresci). Jeśli chodzi o Maresce to nie potrzebnie go sprzedaliśmy, można go było jedynie wypożyczyć i po kłopocie ale widocznie Don Fabio miał inne zdanie na ten temat :roll:
Ocena : 8/10
Czemu 8? Bo chce aby twoja kolejna kompilacja ( o której rozmawialiśmy
) była jeszcze lepsza 8)
Ocena : 8/10

Czemu 8? Bo chce aby twoja kolejna kompilacja ( o której rozmawialiśmy
- kk_1990_13
- Juventino
Kto jak kto ale Mateusszek zrobi to najlepiej xD . Super, muza (zresztą jak zawsze w twoim przypadku) świetnie dobrana , materiały (musze powtórzyć ze "zresztą jak zawsze w twoim przypadku"| ekstra . No talent czystej woli xP .Rób coś nowego bo robisz ekstra i aż chce sie ogladać ! PZDR ^^
FORZA JUVE
- spyder
- Juventino
Nie powiem bardzo dobra kompilacja. Oby takich więcej. Obraz i muza dobrze skompletowane. Należą Ci się gratulacje. Jeśli się mocno nudzisz to mógłbyś zrobić kompilację o Ciro Ferrarze. Wiem,że z materiałami łatwo nie będzie, ale skoro z Enzo się udało