# 10 Paul Pogba
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Na tę chwilę to Barca jakiś grosz oszczędziła na Pjaniciu a Juve na Arthurze na razie nic. Pewnie trzymali Brazola głównie by zniżki podatkowej nie stracić, więc w tym okienku się okaże na ile ta teoria ma jakikolwiek racjonalny sens.
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Czytałem różne ploty, że burdel w MU po części odpowiada za kontuzję Pogby, bo ich dział medyczny nie przykładał się do pracy chociażby w ostatnim sezonie, gdy Francuz miał zgłaszać napięcia i bóle w kolanie.
Kurde, skoro tak, to jakim cudem gość przechodzi testy medyczne PRZED transferem? Nawet w FM podczas testów kiedy zawodnik zostaje zatwierdzony to są informacje o możliwych kontuzjach i wpływie poprzednich na obecny stan.
Juventus nie wiedział o tym? Zaakceptował to? Czy kolejny raz przed oczami była "opcja darmoszka", a reszta niech się dzieje?
Kurde, skoro tak, to jakim cudem gość przechodzi testy medyczne PRZED transferem? Nawet w FM podczas testów kiedy zawodnik zostaje zatwierdzony to są informacje o możliwych kontuzjach i wpływie poprzednich na obecny stan.
Juventus nie wiedział o tym? Zaakceptował to? Czy kolejny raz przed oczami była "opcja darmoszka", a reszta niech się dzieje?
- xemi
- Juventino
- Podziekował: 29 razy
Wiedzieli bardzo dobrze! Tak samo jak o wielu innych gufnach! I co z tego? Nic!Bart985 pisze: ↑28 lipca 2022, 14:30 Czytałem różne ploty, że burdel w MU po części odpowiada za kontuzję Pogby, bo ich dział medyczny nie przykładał się do pracy chociażby w ostatnim sezonie, gdy Francuz miał zgłaszać napięcia i bóle w kolanie.
[...]
Był za darmoszkę, chciał przyjść to go wzięli.
Wiedzą że trener jest pajacem i co? Tak samo nic!
Kibicuję Juve, ale to co się dzieje to jest żart! Stajemy się klubem memem.
We Włoszech jesteśmy mistrzami przepalania kasy. W Europie chcemy być jak inni, szkoda że nie sportowo a pod względem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kasy!
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jaki pech? Wielu ludzi z tego forum wieszczyło permanentną niedostępność Pogby. To mnie dziwi, że ktoś się dziwi i - "oczywistą oczywistość" - nazywa pechem.Crunny pisze: ↑28 lipca 2022, 11:11
Pech, bo każdy wiedział o problemach zdrowotnych Francuza, ale tak poważna kontuzja już po 45 minutach pierwszego meczu sparingowego?! To trzeba mieć pecha. Każdy wiedział, że Pogba czy Dybala prędzej czy później złapią jakąś kontuzję, ale żeby tak szybko i na tak długo, to praktycznie najczarniejszy z możliwych scenariuszy, którego prawdopodobieństwo wynosiło max kilka procent.
Tego to miał Chiesa, czy McKennie, nie Francuz.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wielu ludzi? Napisałem nawet, że "każdy wiedział, że Pogba czy Dybala prędzej czy później złapią jakąś kontuzję". Wyraźnie zaznaczyłem, że pechem jest fakt, iż stało się tak szybko i na tak długo. Nie sądzę, aby ktokolwiek oczekiwał, że Pogba wystąpi w 34-38 kolejkach.Volto pisze: ↑28 lipca 2022, 20:04Jaki pech? Wielu ludzi z tego forum wieszczyło permanentną niedostępność Pogby. To mnie dziwi, że ktoś się dziwi i - "oczywistą oczywistość" - nazywa pechem.Crunny pisze: ↑28 lipca 2022, 11:11
Pech, bo każdy wiedział o problemach zdrowotnych Francuza, ale tak poważna kontuzja już po 45 minutach pierwszego meczu sparingowego?! To trzeba mieć pecha. Każdy wiedział, że Pogba czy Dybala prędzej czy później złapią jakąś kontuzję, ale żeby tak szybko i na tak długo, to praktycznie najczarniejszy z możliwych scenariuszy, którego prawdopodobieństwo wynosiło max kilka procent.
Tego to miał Chiesa, czy McKennie, nie Francuz.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art
polub na Facebooku | obserwuj na Instagramie | obserwuj na Twitterze | obserwuj na TikToku
polub na Facebooku | obserwuj na Instagramie | obserwuj na Twitterze | obserwuj na TikToku
- Maly
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Lepiej, że teraz doznał tej kontuzji a nie 1 września więc może jednak to szczęście a nie pech?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Urbi27
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Spokojnie nasi go przetrzymają przez ten miesiąc, później wrzucą na 45 min i wtedy dopiero wyślą na operację która wykluczy go na pół roku, to chyba najbardziej prawdopodobny scenariusz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wydawało mi się, że po kontuzjach w MU Pogba będzie odpowiednio przebadany. Niestety. Po 2 tyg. łapie tak poważny uraz. U nas amatorka leci pełną parą. Już nie mam nawet nadzieji, że będzie lepiej. Czyli kupiliśmy sobie do 1 składu 1 zawodnika i Bremer. W środku dalej kał. Nie mamy trenera a kiedy i jaki wróci Chiesa nie wie nikt.
Jesteśmy faworytem do 4 miejsca....
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Radzę się nie nastawiać w tym sezonie na wyżej niż TOP3, bo może być znowu rozczarowanie. Ja z boskim taktykiem na ławce podchodzę ostrożnie - 3 miejsce w SerieA i 1/4 LM uznam za sukces.Dragon pisze: ↑30 lipca 2022, 10:41 Wydawało mi się, że po kontuzjach w MU Pogba będzie odpowiednio przebadany. Niestety. Po 2 tyg. łapie tak poważny uraz. U nas amatorka leci pełną parą. Już nie mam nawet nadzieji, że będzie lepiej. Czyli kupiliśmy sobie do 1 składu 1 zawodnika i Bremer. W środku dalej kał. Nie mamy trenera a kiedy i jaki wróci Chiesa nie wie nikt.
A Pogba jak to Pogba - wzmocnienie pod warunkiem, że będzie zdrowy. A ile był zdrowy w ostatnich 2-3 sezonach to chyba każdy wie
- AdiJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Sila Spokoju pisze: ↑30 lipca 2022, 10:59Radzę się nie nastawiać w tym sezonie na wyżej niż TOP3, bo może być znowu rozczarowanie. Ja z boskim taktykiem na ławce podchodzę ostrożnie - 3 miejsce w SerieA i 1/4 LM uznam za sukces.Dragon pisze: ↑30 lipca 2022, 10:41 Wydawało mi się, że po kontuzjach w MU Pogba będzie odpowiednio przebadany. Niestety. Po 2 tyg. łapie tak poważny uraz. U nas amatorka leci pełną parą. Już nie mam nawet nadzieji, że będzie lepiej. Czyli kupiliśmy sobie do 1 składu 1 zawodnika i Bremer. W środku dalej kał. Nie mamy trenera a kiedy i jaki wróci Chiesa nie wie nikt.
A Pogba jak to Pogba - wzmocnienie pod warunkiem, że będzie zdrowy. A ile był zdrowy w ostatnich 2-3 sezonach to chyba każdy wie
To trochę taki mocny rozjazd bo 3 miejsce w lidze to nie będzie nic ponad stan a jednak 1/4 LM czyli top 8 w Europie to już jest na tę chwilę wynik ponad stan tego co mamy. Top 3 w SerieA to raczej będzie wynik uznany za słaby, zaś 1/4 LM to już jest przynajmniej wg mniej na tę chwilę wynik z tym co mamy bardzo dobry. To taki połowiczny sukces.
- B@rt
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Z pewnością, choć jeśli Paredes utrzyma dyspozycję z debiutu, Pogba, nawet będąc trwale niedostępnym, może mieć poważnego rywala do tego tytułu.
Anyway, w tej historii mnóstwo ludzi wyszło na głupków. Od początku wydawało się oczywiste, że to i tak musiało się skończyć operacją, więc ostatniego miesiąca nie da się nazwać inaczej niż stratą czasu. Gdzieś mi mignął post @Malego z 28 lipca, że dobrze, że tej kontuzji doznał teraz, a nie 1 września. No i proszę - mamy 5 września i wracamy do punktu wyjścia, ale już jesteśmy ponad miesiąc w plecy.
Najbardziej denerwuje mnie w tym to, że nawet decyzja o wycięciu łąkotki jest prawdopodobnie podyktowana przede wszystkim myśleniem o Mundialu, a nie o tym, co nastąpi po nim.