Uche nie chce grać w wiśle
Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy
- dolfuss
- Juventino
- Podziękował: 0
- Podziękowano: 0
Uche chce odejsc z Wisly do lepszego zespolu. Nie wiem czy siedzialby na lawie, ale napewno z piłkarskiego widzienia Ajax jest lepszym klubem dającym większe szanse zrobienia kariery. Myślicie że Uche przyszedł do Wisły bo sobie ją upatrzył. Sory ale byłby debilem. Jemy zależy na zrobieniu kariery a nie graniu w piłkarskiej odchłani czyli w naszej lidze. Każdy normalny piłkarz chce grać w lepszym zespole. Myśleliście że on będzie grał w Wiśle cały czas? Bajki o pokazaniu się w LM piszczie jak Wisła się do niej dostanie, a moim zdaniem nic na to nie wskazuje. I teksty o tym co Wisła dla niego zrobiła i co on niby ma zrobic dla wisły to też proponuje do kosza. Jakby tak wszyscy patrzyli to nie byłoby transferów. Facet chce iść dalej a nie stać w miejscu.
taki finał Juventus- Cracovia!
W tym roku napisze HISTORIĘ CRACOVII
- RadeKas
- Juventino
Częściowo ise zgadza. Wiadomo ze Ajax, a Wisła to jak niebo i ziemia, aleeee tak sie nie postępuje. Mówisz że nie było by transferów. Normalny piłkarz nie obraża sie na działaczy i nie wypina na nich, za przeproszeniem, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Jeżeli on tak posepuje to sory ale jest debilem. A na pewno nie jest profesjonalistą :? Piłkarze tak nie postępują. Jeżeli chcą odejść to zasiadają do negocjacji, a nie grożą pozwaniem do sądu i sami chcą rozwiązać kontrakt bo Wisła sie nie wywiązuje. No ja nie wiem kto tu sie nie wywiązuje ale na pewno nie jest to Wisła.
srali muszki będzie wiosna
- ahojekk
- Juventino
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 44 razy
Zgadzam się z Radekasem
Uche powinien poczekać na koniec jego kontraktu i dopiero przejść do Ajaxu Jest to napewno chamskie z jego strony Wisła dobry klub (choć już osłabiony ) powinnien zostać jeszcze 1 sezon w Wiśle
Uche powinien poczekać na koniec jego kontraktu i dopiero przejść do Ajaxu Jest to napewno chamskie z jego strony Wisła dobry klub (choć już osłabiony ) powinnien zostać jeszcze 1 sezon w Wiśle
Dawniej Virus[Mauro].
- Sylwia
- Juventino
Ale troche niektorzy przesadzaja wyzywajac go od czarnuchow i tak dalej, pochamujcie sie troche[/quote]
A jak go inaczej nazwać?! może białas?!
A jak go inaczej nazwać?! może białas?!
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Sylwia
- Juventino
Bardzo dobrze!!!!!!!!! jeszcze za delikatnie na taką ciemną masę!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:bartol pisze:Nie tak ostro. Zgodze się z tym że w głowie się mu przewróciło. Chce po prostu odejść do lepszego klubu. I tu musicie go zrozumieć. Wisła postąpiła słusznie, posiedzi na zawieszeniu te pół roku, to zachce się mu grać. Czas pokarze.Kink pisze:Głupi czarnuch!! Tak się odwdzięcza za to, że tu go wypromowano? Przeceż zabraliśmy go z Hiszpani gdy jego klub chciał wywalić go z drużyny rezerw bo był za słaby!!! To tu nauczył się grać w piłkę!!! Sodówka mu odbija i zapomniał jak tu się znalazł!!! Dać czarnemu pieniądze to jak małpie brzytwę!!! Wisła go zdyskwalifikowqała posiedzi na <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pół roku to może coś mu się pod deklem przejaśni!!! Jak nie to następna dyskwalifikacja!!! I nikt nie powie, że wisła złamała mu karierę!!! to będzie tylko i wyłącznie jego wina!!!I jak tu nie być rasistą!!!??? Pojedzie do Ajaksu i zniknie jak inne czarne gwiazdy naszej ligi którym mażyła się kariera na zachodzie. Ot taki zeigbo zn legi. Pamiętacie gwiazdę polskich boisk? transfer do włoch, 30 minut w ciągu sezonu na boiskach serie A i teraz błyszczy w pierwszej lidze jakiegoś kuwejtu czy gdzieś tam!! A może ktoś ma świeższe informacje o losach naszego superstrzelca z legii? Po pół roku dyskwalifikacji Wisła powinna wypożyczyć murzyna jeszcze na pół roku do klubu z władywostoku, albo jakiegoś równie udanego na syberii.Przyjedzie do Polski na mecz pucharowy z drużyną z tamtego regionu to zobaczy jak mu tu było dobrze!
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- dolfuss
- Juventino
A ja tam popieram Uche. Przejscie do Ajaxu to jak bilet do lepszego świata. A jak czytam o tym że powinien sie odwdzieczać itd to boki zrywam ze śmiechu. Kalu chce zrobić kariere a nie garć w cyrku dla widzów. Wiem że jesteście źli bo nagle chce odejść a Wisłą bez Uche nie ma środka, ale on nie jest świętym mikołajem i interesuje go własny los. Nie znam go, ale gdyby brakowało mu profesjonakizmu to grałby w Wiśle jak Sandey lub zostałby regionalną gwiazdką typu tego troche łajzowatego Yachay (pewnie przekręciłem, chodziło mi o tego napastnika Legii). A pamiętacie jaką karierę zrobił ten nigeryjczyk, który grał w Hutniku? Bo ja nie - nie zrobł kariery po został dłużej w naszej lidze. Chcę aby Wisłą awansowała do LM ale stawiając grę w LM w Wiśle i grę w Ajaxie nawet bez LM każdy normalny zawidnik wybierze Ajax. A bajki o tym, że po LM zrobi wiekszą kariere to gdybanie. I z tego co ja wiem do negocjacji dojść nie mogło bo władxze Wisły negocjować nie chciały. temu też się nie dziwię bo Uche jest najlepszym piłkarzem Wisły (lepszy od Żurawskiegi i nawet Kossowskiego). Jedno jest pewne - władze Wisły powinny coś zrobić bo bez Uche nie ma II lini a mecz z Cypryjczykami to potwierdził. I zamiast wyzywania go od czarnuchów proponowałbym rozmowe bez chamskich wstawek
taki finał Juventus- Cracovia!
- IGI
- Juventino
- Kontakt:
On chyba zapomniał skąd do nas przyszedł. Ale tak już jest i będzie w polskim footbolu
Piłkarz wyjedzie do Ajaxu i nawet siędząc na ławie będzie zarabiał pięć razy tyle co w Wiśle. Uche jest to talent na miare Smolarka, ale do tego drugiego nic nie mam. Wqrza mnie taka postawa. Lippi nie może wybaczyć spóźnienia na zgrupowanie Camoranesiemu, a co było z Ekwueme
Polska liga to dno. Tylko Wisła się potrafiła wybić.

- mr.krzysiek
- Juventino
Tak gościu zrozum jednak, że Uche przychodząc do Wisły był nikim, a Wisła zrobiła z niego "gwiazdeczke", mógł przecież podpisać z Wisłą kontrakt na 2 lata, a nie na 5 jak to uczynił, widać, że bambusowi tylko o kase chodzi. Wtedy pasowały mu pieniądze Wisły, a po drugie Ajax nie złożył żadnej konkretnej oferty Wiśle(co to jest 2 mln euro za Uche)!!! Tylko gazety nagłośniły całą sprawę.dolfuss pisze:I teksty o tym co Wisła dla niego zrobiła i co on niby ma zrobic dla wisły to też proponuje do kosza. Jakby tak wszyscy patrzyli to nie byłoby transferów. Facet chce iść dalej a nie stać w miejscu.
A tak pozatym UCHE GO AWAY !!!
W Krakowie, Krakowie, Krakowie
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
- Olszan
- Juventino
- Kontakt:
Jest to świetny piłkarz Ale jego zachowanie pozostawienie drużyny na dzień przed meczem zasługuje z pewnością na karę i nie wróży to dla niego nic dobrego Lepiej żeby nie rozwiązywali z nim kontraktu tylko go sprzedali szkoda jakby go się pozbyli .
Ciekawe jak się potoczą jego losy

Zawsze Wierni ! ! !