problem z biblioteka DLL

Podyskutuj na temat najnowszych gier, poradź się innych w temacie zakupu nowego komputera czy poproś o pomoc, jeśli masz jakiś problem z nim związany.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

ODPOWIEDZ
tabo89

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Posty: 8623
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 1 razy
Kontakt:

05 kwietnia 2007, 06:49

nie wiem co sie stało ale od wczoraj zaczelo mi po wlaczeniu kompa wyskakiwac jakies okienko informjace o bledzie i nie mam pojecia co z tym zrobic - poprostu sie na tym nie znam

nizej zamieszcze zrzuty ekranu i moze ktos kto sie zna mi pomoze rozwiazac ten problem

Obrazek
Obrazek


Obrazek
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 07 października 2002
Posty: 8961
Rejestracja: 07 października 2002
Podziękował: 0
Podziękowano: 1 razy

05 kwietnia 2007, 08:38

A szukales problemu w necie?
Bo ja wklepałem w google.pl "biblioteka zrelokowana w pamięci" i wyskoczyło mi trochę odpowiedzi...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
tabo89

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Posty: 8623
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 1 razy
Kontakt:

05 kwietnia 2007, 12:42

wpisalem w google tak jak poradziłes ale wszystkie problemy o ktorych znalazłem sa z shell32.dll a w moim jest hhctrl.ocx

moze cosby pomoglo gbdyby mi ktos skopiowal ten plik do siebie z windowsa i bym go podmienil co o tym myslicie? niech ktos wrzuci jesli to ma pomóc
Obrazek
swiatek1910

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 21 marca 2007
Posty: 14
Rejestracja: 21 marca 2007
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

07 kwietnia 2007, 14:32

Odinstaluj ostatnia aktualizacje Windowsa. Ja tez tak mialem i pomoglo. Pozniej poczekaj na nowsza i zainstaluj tylko ta nowa. nie instaluj jeszcze raz taj ktora odinstalowales. Moze troche zawile napisalem ale chyba idzie sie polapac. Jak cos to pisz jeszcze w tym temacie. Pozdro.:)
tabo89

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Posty: 8623
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 1 razy
Kontakt:

07 kwietnia 2007, 16:55

ale ja zadnej aktualizacji nie instalowałem (chyba ze te automatyczne aktualizacje to chyba były)

gdzie mam ja znalezc i jak odinstalowac
Obrazek
swiatek1910

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 21 marca 2007
Posty: 14
Rejestracja: 21 marca 2007
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

07 kwietnia 2007, 20:43

Panel sterowania--->Dodaj lub usun programy--->(na gorze bedzie"pokaz aktualizacje"- zaznacz) i odinstaluj
tabo89

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Posty: 8623
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 1 razy
Kontakt:

08 kwietnia 2007, 08:23

ojjj stary znalazłem te aktualizacje ale chyba nie wszystkie mam odinstalowac bo ich tam jest mnóstwo. ktore trzeba usunąć?? tylko tą ostatnią - wole spytac zebym czegos nie zepsuł

popatrz ile tego było:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 18 marca 2007
Posty: 6116
Rejestracja: 18 marca 2007
Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 27 razy

08 kwietnia 2007, 09:25

tabo89 pisze:ojjj stary znalazłem te aktualizacje ale chyba nie wszystkie mam odinstalowac bo ich tam jest mnóstwo. ktore trzeba usunąć?? tylko tą ostatnią - wole spytac zebym czegos nie zepsuł
Wydaje mi się, że trzeba odinstalować tylko tą ostatnią (albo lub tez 2 ostatnie). Popatrz na datę utworzenia :)
Obrazek
tabo89

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Posty: 8623
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 1 razy
Kontakt:

08 kwietnia 2007, 12:40

odinstalowałem ta ostatnia i jest wporządku

dzieki chłopaki :D

a moze jeszcze spytam ktora opcje zaznaczyc w aktualizacjach systemu zeby to sie nie powtórzyło??
Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 18 marca 2007
Posty: 6116
Rejestracja: 18 marca 2007
Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 27 razy

08 kwietnia 2007, 22:46

swiatek1910 pisze:Odinstaluj ostatnia aktualizacje Windowsa. Ja tez tak mialem i pomoglo. Pozniej poczekaj na nowsza i zainstaluj tylko ta nowa. nie instaluj jeszcze raz taj ktora odinstalowales. Moze troche zawile napisalem ale chyba idzie sie polapac. Jak cos to pisz jeszcze w tym temacie. Pozdro.:)
tabo89 pisze:a moze jeszcze spytam ktora opcje zaznaczyc w aktualizacjach systemu zeby to sie nie powtórzyło??
Możesz wyłączyć opcje Aktualizacji automatycznych i po upływie jakiegoś czasu ponownie właczyć :) Wtedy wedle tego co pisał swiatek1910 zainstaluje Ci nowszą aktualke...
Obrazek
tabo89

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Posty: 8623
Rejestracja: 25 kwietnia 2005
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 1 razy
Kontakt:

09 kwietnia 2007, 13:19

dzięki wszystkim za pomoc bo sam nie rozwiazałbym sobie tego problemu

potrzebuje jeszcze pomocy do dawna z antyvirem a dokladnie wszystko opisalem tutaj:

http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=15003
Obrazek
ODPOWIEDZ