Liga Mistrzów 2024/25
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Sam pomyśl - Real może trafić na MC lub Celtic, na kogo trafi? 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Aaaa, teoria gorących kul. Chociaż one podobno wibrowały
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... VIDEO.html

https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... VIDEO.html

- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 60 razy
Z Milanem mielibyśmy możliwość wygranej bo to byłby mecz piachu z betonem.Z PSV to już możemy się szykować na powrót do domu bo tu musiałby się trafić mecz raz na rok pokroju tego z Interem lub City/Lipsk ale wtedy mieliśmy jeszcze entuzjazm że "może ruszyło"....
Walka z multikonciarstwem i trollowaniem w imię dobra forum :
viewtopic.php?t=26392&start=15
viewtopic.php?t=26392&start=15
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 93 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
No to mamy przeciwnika. W dwumeczu dwucyfrówka ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 49 razy
Wtedy to ja byłem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na brak koncentracji w końcówce, bo ten stracony gol mógł oznaczać być albo nie być w TOP8 
Niestety tamtej drużyny już nie ma.
Niestety tamtej drużyny już nie ma.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- woe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Klepiemy PSV, gnoimy gorszą część Londynu/Mediolanu, potem prawdopodobnie powtórka z grudnia (jeśli City) lub z 2003 roku (jeśli Real), ogrywamy nową drużynę Chiesy lub dumę Katalonii z Robercikiem i dalej już będzie z górki. 

- Masstic
- Juventino
Witam,
Nie wiem czy to dobry dział ale mam pytanie apropo meczu Ligi Mistrzów Juventus - PSV. Mieszkam w Holandii niedaleko Eindhoven i chciałbym kupić 2 bilety na mecz na sektor gości czy jest to możliwe i czy ktoś mógłby mi pomóc w tym temacie?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Nie wiem czy to dobry dział ale mam pytanie apropo meczu Ligi Mistrzów Juventus - PSV. Mieszkam w Holandii niedaleko Eindhoven i chciałbym kupić 2 bilety na mecz na sektor gości czy jest to możliwe i czy ktoś mógłby mi pomóc w tym temacie?
Z góry dziękuję za odpowiedź
- Bart985
- Juventino
@Maly jednak nie podgrzali 
Tak sobie porównuję moją tabelką z października i co tam można wróżyć po dwóch meczach to z ósemki pozostał tylko LFC, Bayer i AV... bez Luiza. Piątka poleciała.
Ciekawe te rozgrywki namieszali, smutne że okazało się, że znowu nie wylosowali wszystkich, tylko tych z - jak oni to nazywają? - knockout phase play-offs.
Hej, hej, tu NBA
Komu przeszkadzałoby wiedzieć, czy po wyeliminowaniu PSV mam Arsenal czy Inter? Dziwne to.
Ogólnie... nie jest źle. Wygraliśmy na "dzieńdobry" po golach Yildiza, Makeniego i Gonzaleza, oni chyba nie są kontuzjowani, więc może będzie powtórka? Forma jest słaba, ale może się uda.
I tak to jest projekt na 3 lata minimum i jeszcze faktycznie Motta zostanie naszym sir Fergusonem.

Tak sobie porównuję moją tabelką z października i co tam można wróżyć po dwóch meczach to z ósemki pozostał tylko LFC, Bayer i AV... bez Luiza. Piątka poleciała.
Ciekawe te rozgrywki namieszali, smutne że okazało się, że znowu nie wylosowali wszystkich, tylko tych z - jak oni to nazywają? - knockout phase play-offs.
Hej, hej, tu NBA

Komu przeszkadzałoby wiedzieć, czy po wyeliminowaniu PSV mam Arsenal czy Inter? Dziwne to.
Ogólnie... nie jest źle. Wygraliśmy na "dzieńdobry" po golach Yildiza, Makeniego i Gonzaleza, oni chyba nie są kontuzjowani, więc może będzie powtórka? Forma jest słaba, ale może się uda.
I tak to jest projekt na 3 lata minimum i jeszcze faktycznie Motta zostanie naszym sir Fergusonem.

- GajowyMarucha2
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Matkobosko Ty naprawdę myślisz że miesiąc/pół roku/rok dłużej coś tu zmieni i Motta okaże się geniuszem? 3 lata, proponuję dać mu od razu 5 xd
- Bart985
- Juventino
Szkoda Milanu, Marciniak ich skręcił na tym drugim żółtku, znowu gwiazdorzył, znowu powinni go odsunąć. Moder miał parę dobrych przejęć piłki, ale w ofensywie słabo.
Szkoda też Atalanty, może mniej, ale 2:5 w dwumeczu o czymś chyba świadczy.
Bayern naprawdę... przepchnęli ten awans aż wstyd dla takie ekipy.
Ostatni mecz musiał być niezły, szkoda że spałem i potem włączyłem Bayern. Fajnie, że Benfica przeszła, przynajmniej jakaś radość ekip drugiego/trzeciego wyboru.
Jutro ogień, szkoda że pewnie na dwie transmisje rewanżu nie będę oglądał, ale Real z City też się godnie zapowiada.
Szkoda też Atalanty, może mniej, ale 2:5 w dwumeczu o czymś chyba świadczy.
Bayern naprawdę... przepchnęli ten awans aż wstyd dla takie ekipy.
Ostatni mecz musiał być niezły, szkoda że spałem i potem włączyłem Bayern. Fajnie, że Benfica przeszła, przynajmniej jakaś radość ekip drugiego/trzeciego wyboru.
Jutro ogień, szkoda że pewnie na dwie transmisje rewanżu nie będę oglądał, ale Real z City też się godnie zapowiada.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
ale blamanż włoskich ekip, mam nadzieję że dzisiaj nie pójdziemy i my tą drogą ;P
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."