Liga Mistrzów 24/25 (2) RB Lipsk 2-3 JUVENTUS FC
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A pamiętasz jaką bekę tutaj z niego mieliście? No ja pamiętam jak chóralnie powtarzaliście, że po co on ?Distant Dreamer pisze: ↑03 października 2024, 14:39 Kalulu po kolejnym świetnym meczu :
https://www.facebook.com/share/p/f8jUGUGzoiemHFJm/
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
A jakby go murzyn ograł i pobiegł dalej, to też byłaby #WinaSavony
Gatti zrobił dokładnie to samo Przekazał krycie i ustawił się czekając na wbiegających zawodników RB. Kalulu i Kambjazo mieli jednego chłopa do pokrycia. Jeden był przed nim, drugi za nim, a Sesko w 16stkę wbiegł już niepilnowany jak do siebie.
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- AdiZ
- Juventino
Dobre meczycho z rollercoasterem. Dawno takiego nie oglądałem Już w akcji przy kontuzji Bremera miałem z tyłu głowy wątpliwości co do sędziowania,
co z czasem się potwierdziło. Pan sędzia z varem to niech się poza Francję nie rusza. Kontuzji Bremera komplikuje sezon. Finalnie
Giuntoli niech ogarnia czym prędzej sprawę w Porto z Francisco bo elektron to czego brakowało. Potknie się, straci, zakręci ale wiatr jest czego w tym zespole dawno nie było.
co z czasem się potwierdziło. Pan sędzia z varem to niech się poza Francję nie rusza. Kontuzji Bremera komplikuje sezon. Finalnie
Giuntoli niech ogarnia czym prędzej sprawę w Porto z Francisco bo elektron to czego brakowało. Potknie się, straci, zakręci ale wiatr jest czego w tym zespole dawno nie było.