# 1 Wojciech Szczęsny
- BlackJacky
- Juventino
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dzięki Wojtek za wszystko, zawodnik do którego można mieć chyba najmniejsze pretensje za ostatnie lata, który niejednokrotnie nas ratował. Wszedł w rękawice Buffona, najlepszy bramkarz nie włoski w naszych barwach. Miałem nadzieję, że pożegnamy się dużo lepiej, ale wyszło jak wyszło. Szkoda, ale klub zdecydował w ten sposób. Szacun, że postanowił nie rozmieniać się na drobne w egzotycznych klubach, a kończy po chyba największej przygodzie w swojej karierze, czyli po dość długim epizodzie w Juve. Miał trochę pecha, że trafił na gorszy okres klubu, ale i tak parę trofeów do gabloty włożył.
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
To chyba jeszcze przed transferem DiGre. Później było już wiadomo, że odejdzie w ten czy inny sposób.
Żegnaj Polaku Rodaku i przekonaj do odejścia Arkadiusza
Żegnaj Polaku Rodaku i przekonaj do odejścia Arkadiusza
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Bardzo szkoda. Polubiłem bardzo Wojtka od momentu jak trafił do Włoch, a jak trafił do Juve to w ogóle się ucieszyłem.
Szkoda, że facet kończy karierę, bo spokojnie miał jeszcze z 5-6 lat przed sobą w dobrym klubie, ale zapewne gość chciał trafić do marki jak Juventus, Barcelona, Real czy inny ,,topowy" klub, a ofert nie dostał.
Szczerze chciałbym żeby jeszcze z 2-3 sezony u nas polatał na bramce.
Wojtuś jak to czytasz to dzięki za te wszystkie lata. Godnie zastąpiłeś Gigiego, poza tym jednym bardzo słabym sezonem
Szkoda, że facet kończy karierę, bo spokojnie miał jeszcze z 5-6 lat przed sobą w dobrym klubie, ale zapewne gość chciał trafić do marki jak Juventus, Barcelona, Real czy inny ,,topowy" klub, a ofert nie dostał.
Szczerze chciałbym żeby jeszcze z 2-3 sezony u nas polatał na bramce.
Wojtuś jak to czytasz to dzięki za te wszystkie lata. Godnie zastąpiłeś Gigiego, poza tym jednym bardzo słabym sezonem
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- BlackJacky
- Juventino
Wiele razy ratowales nam dópe. Dziekujemy!
PS.
Bardzo mi szkoda jego odejscia i to w taki sposob:(
PS.
Bardzo mi szkoda jego odejscia i to w taki sposob:(
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Dla mnie perfekcyjny GK (tak, miał wtopy, a kto ich nie ma?) dla polskiej dramatycznej kadry.
Natomiast w Juventusie... nie czuję bólu po stracie. Dawno już minęły czasy ładnych zachowań w piłce, dzisiaj to jest biznes i excele.
Bronił lepiej, bronił gorzej, był pupilkiem Allegriego co u mnie jest wielkim minusem, a zestawianie go z Buffonem... pffff.
Zawsze chodził swoimi drogami, zarobiony jest, szczęśliwe chyba życie - po co ciągnąć coś, jak się czuje tego na 100%?
Natomiast w Juventusie... nie czuję bólu po stracie. Dawno już minęły czasy ładnych zachowań w piłce, dzisiaj to jest biznes i excele.
Bronił lepiej, bronił gorzej, był pupilkiem Allegriego co u mnie jest wielkim minusem, a zestawianie go z Buffonem... pffff.
Zawsze chodził swoimi drogami, zarobiony jest, szczęśliwe chyba życie - po co ciągnąć coś, jak się czuje tego na 100%?
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Taka ciekawostka.
Wojciech Szczęsny wystąpił w teledysku młodego Matczaka.
Wojciech Szczęsny wystąpił w teledysku młodego Matczaka.
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Pożegnanie Wojtka
Myślałem, że zrobi rundę honorową ale chyba było tak jak Święcki powiedział w 11Gol - to nie jego klimaty takie pożegnania i chyba bardziej klubowi zależało na organizacji tego eventu niż jemu.
Myślałem, że zrobi rundę honorową ale chyba było tak jak Święcki powiedział w 11Gol - to nie jego klimaty takie pożegnania i chyba bardziej klubowi zależało na organizacji tego eventu niż jemu.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Kibice Realu (?) już widzę z odklejką. No nie ma to jak zrobić komplikacje błędów bramkarza (kto ich nie popełnia ?) i twierdzić, że beznadziejny bramkarz tylko dlatego że przeszedł do wrogiego klubu
W dodatku na filmiku są sytuacje, w których wojtula jest niczego winny.
Dla szczęsnego najlepszą laurką jest fakt, że prawie każdy kibic Juve zgodnie twierdzi że był godnym następcą najlepszego bramkarza w historii.