Wybory Parlamentarne 15 X 2023
- Volto
- Juventino
Akurat to menda była (co nie zmienia oceny tej tragedii), aczkolwiek to sytuacja, która nie powinna była mieć miejsca, które są winne PO i PiS po równo. Na tym robią kapitał polityczny - antagonizowanie społeczeństwa do granic. Ludzi nastawiają przeciwko sobie, a w kuluarach podają sobie ręce za dobrze wykonaną 'pracę'fivapoPL pisze: ↑22 września 2023, 16:26KO zachowuje się tak samo , zaraz przez to koło wzajemnie nienawiści dojdzie do Tragedi jak z Prezydentem GdańskaEhem pisze: ↑22 września 2023, 16:19To z pewnością był człowiek Jarka, który przez lata był trzymany w piwnicy, gdzie wpajano mu wrogość do ludzi PO. Tak musiało być, nie ściemniam.
Wrzucasz linki, piszesz o nienawiści, a jak zachowują się politycy KO.
Szkoda, że w naszym pięknym kraju polityka musi dzielić.
"Calma non è importante è l'unica cosa che conta"
Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri
- Elohi
- Juventino
Jak po równo? Zobacz sobie do jakiej partii należy Magda i Piotr Adamowicz. Albo to nie była wina PO albo mają bardzo krótką pamięćVolto pisze: ↑22 września 2023, 20:51Akurat to menda była (co nie zmienia oceny tej tragedii), aczkolwiek to sytuacja, która nie powinna była mieć miejsca, które są winne PO i PiS po równo. Na tym robią kapitał polityczny - antagonizowanie społeczeństwa do granic. Ludzi nastawiają przeciwko sobie, a w kuluarach podają sobie ręce za dobrze wykonaną 'pracę'fivapoPL pisze: ↑22 września 2023, 16:26KO zachowuje się tak samo , zaraz przez to koło wzajemnie nienawiści dojdzie do Tragedi jak z Prezydentem GdańskaEhem pisze: ↑22 września 2023, 16:19To z pewnością był człowiek Jarka, który przez lata był trzymany w piwnicy, gdzie wpajano mu wrogość do ludzi PO. Tak musiało być, nie ściemniam.
Wrzucasz linki, piszesz o nienawiści, a jak zachowują się politycy KO.
Szkoda, że w naszym pięknym kraju polityka musi dzielić.
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- AdiJuve
- Juventino
Ogólnie to pis wygra nie dzięki sobie a dzięki tej miernej opozycji. Te film Holland to przecież idealny dla pis, już im się doopa paliła to dostają taki prezencik
A opozycja zamiast marginalizować ten temat to
w niego poszła po prowokacjach pis. Przy takiej opozycji to rządy pisiorów mogą się nie skończyć.
A w kwestii ogólnie to widać, że pisiory po raz kolejny idą w praktyce all-in i stawiają na USA. Po tych ich działaniach czy wypowiedziach, które były mocno niefortunne, a może i tak miały być, zero jakiegokolwiek złego słowa z USA, za to w Europie a szczególnie w Niemczech straszny skowyt. Taki mały Izrael się powoli robi, którego wielki brat zza oceanu nie będzie ganił za słowa czy czyny. Cóż mamy wybór albo całkowicie oddamy się współpracy z USA, ale będziemy czekać na rozwój wydarzeń, widać, że przynajmniej pis czekać nie chce.

w niego poszła po prowokacjach pis. Przy takiej opozycji to rządy pisiorów mogą się nie skończyć.
A w kwestii ogólnie to widać, że pisiory po raz kolejny idą w praktyce all-in i stawiają na USA. Po tych ich działaniach czy wypowiedziach, które były mocno niefortunne, a może i tak miały być, zero jakiegokolwiek złego słowa z USA, za to w Europie a szczególnie w Niemczech straszny skowyt. Taki mały Izrael się powoli robi, którego wielki brat zza oceanu nie będzie ganił za słowa czy czyny. Cóż mamy wybór albo całkowicie oddamy się współpracy z USA, ale będziemy czekać na rozwój wydarzeń, widać, że przynajmniej pis czekać nie chce.
- Elohi
- Juventino
Miałeś chociaż odwagę im o tym napisać czy tylko podrapałeś się po brodzie, poklepałeś po plecach i stwierdziłeś "Ale im do...waliłem"?
Idealne podsumowanie polskiej polityki. Opozycji nie było, nie ma i prędko nie będzieAdiJuve pisze: ↑23 września 2023, 10:10Ogólnie to pis wygra nie dzięki sobie a dzięki tej miernej opozycji. Te film Holland to przecież idealny dla pis, już im się doopa paliła to dostają taki prezencikA opozycja zamiast marginalizować ten temat to
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- MRN
- Juventino
Już kilka razy pisałem, że jeżeli wśród moich znajomych są zwolennicy pisdzielców to proszę o opuszczenie grona moich znajomych. Wczoraj zauważyłem, że kilu z nich udostępnia materiały świadczące o ich pisdzielcowatych sympatiach więc pogoniłem te elementy i zablokowałem. Naturalnie czyszczenie będzie trwało nadal tym bardziej, że z całą pewnością nie popełnią z tego tytułu sepuku.

- Volto
- Juventino
Rozumiem, że w ten sam sposób postępujesz ze zwolennikami spod znaku "reżyserki" Holland? Przecież ta "bardzo wulgarne słowo" 'bohaterka' propagowana przez lewicę i PO jest skrajnie antypolska i we wszystkim co najgorsze przebija pis po dwakroć. Chyba propaganda ( a w zasadzie na pewno) podziałała na Ciebie w 100% - smutne. Tu nie masz się czym chwalić, raczej obnażasz swój bezkrytyczny stosunek do szamba polskiej polityki, nie ważne po której stronie stajesz. Fanatycy to zło.MRN pisze: ↑23 września 2023, 22:40Już kilka razy pisałem, że jeżeli wśród moich znajomych są zwolennicy pisdzielców to proszę o opuszczenie grona moich znajomych. Wczoraj zauważyłem, że kilu z nich udostępnia materiały świadczące o ich pisdzielcowatych sympatiach więc pogoniłem te elementy i zablokowałem. Naturalnie czyszczenie będzie trwało nadal tym bardziej, że z całą pewnością nie popełnią z tego tytułu sepuku.
Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri
- artur_89
- Juventino
Dla mnie wybór jest tragiczny...bo nie mam na kogo zagłosować. Wiem ze mogę oddać pustą kartę ale co to zmieni? Żadna partia nie chce nic dobrego dla zwykłego obywatela, chcą tylko się "nachapać" a potem to im wsio radno bo wybory za 4 lata dopiero.
Nie lubię pisu, ale bardziej od nich nie lubie Tuska, jakby opozycja pomyślała i swoim liderem zrobila choćby nawet Trzaskowskiego może mój pogląd by się zmienił, ale jak widzę tego rudego niemieckiego lisa to mi się chcę rzygać, to jak zrobił ludzi w ciula parę lat temu i zaprzedał dusze szkopom to juz nikt njie pamięta.
Oczywiście to moja opinia i moje przemyślenia.
Nie lubię pisu, ale bardziej od nich nie lubie Tuska, jakby opozycja pomyślała i swoim liderem zrobila choćby nawet Trzaskowskiego może mój pogląd by się zmienił, ale jak widzę tego rudego niemieckiego lisa to mi się chcę rzygać, to jak zrobił ludzi w ciula parę lat temu i zaprzedał dusze szkopom to juz nikt njie pamięta.
Oczywiście to moja opinia i moje przemyślenia.
- MRN
- Juventino
Czyli jesteś pisiorem, bezsensowne tłumaczenie tym bardziej, że Tusk jako polityk wciąga nosem kaczego i pinokia razem wziętych a ci tak się go boją, że <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> im lata przed debatą z nim. Gardzę kaczym zgredem, gardzę morawieckim i gardzę dudą, atrapą prezydenta, najgorszego w dziejach Polski.

- Oldfan
- Juventino
Mam takie pytanie do wyborców DEMOKRATYCZNEJ opozycji ...
Co sądzicie o filmie Pani Holland ?
Wspaniały? Genialny? Postępowy? A może to prawdziwy dokument o naszej słuzbie granicznej ?
Ciekaw jestem waszej opinii. Ma szanse na Oscara ?
Co sądzicie o filmie Pani Holland ?
Wspaniały? Genialny? Postępowy? A może to prawdziwy dokument o naszej słuzbie granicznej ?
Ciekaw jestem waszej opinii. Ma szanse na Oscara ?
- Volto
- Juventino
Zostawmy ich sobie samych i niech sobie dyskutują z @oldfanem. Z fanatykami nie ma sensu prowadzić dyskusji.
Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri
- Oldfan
- Juventino
Ja też nie jestem nawet za Pisem, ale nie znoszę Rudego Llllllludeeegooo kłamcy , a i zabawnie jest pisać z wyborcami PO, bo oni nie potrafią nic napisać mądrefo, a tylko wyzywają

- artur_89
- Juventino
MRN Ty tak na serio? Ile Ty masz lat bo myślałem, że jesteś poważnym gościem. Chyba potrafisz czytać ze zrozumieniem?MRN pisze: ↑24 września 2023, 08:30Czyli jesteś pisiorem, bezsensowne tłumaczenie tym bardziej, że Tusk jako polityk wciąga nosem kaczego i pinokia razem wziętych a ci tak się go boją, że <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> im lata przed debatą z nim. Gardzę kaczym zgredem, gardzę morawieckim i gardzę dudą, atrapą prezydenta, najgorszego w dziejach Polski.
Nie głosuje na PO to jestem pisior ja pierdolamento.. dla mnie koniec tematu.
Ps. Masz racje Kwachu i Wałęsa to byli <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> osobistości pierwszy pijak drugi ćwierć mózg sterowany przez Rząd obcego państwa.
Nie wiem jak można się jarać politykom i mieć w sobie tyle jadu szok. MRN masz minusa.