CZN&J - RIPGangSquad

Strefa kreatywnego fana Juventusu! Prowadzisz bloga, kanał YouTube, masz zdolności artystyczne? Podziel się tym z innymi kibicami.
ODPOWIEDZ
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2022, 14:53

No witam, witam moje ukochane forum... <3 U mnie cały czas do przodu, wraz z moją żoną Joanną - cały czas robimy swoje. Potężny rapowy projekt coraz bliżej, a mam taki zwyczaj że zawsze w związku z płyta zakładam tu temat. Ponieważ robimy to coraz bardziej na serio, dam temat już przedpremierowo...

RIPGangSquad - Mimo że to ja jestem głównym napędem tego, to jednak nikt by mi nie dał takiego wsparcia jak Asia, wspólna miłość i pasja to jest coś czego życzymy każdemu :happy: ...

Nasz projekt życia #RIPGangSquad - przynajmniej dotychczasowego - z uwagi na wielu gości w tym mnóstwo mniej lub bardziej znanych legend polskiej rap sceny, przeciągnął się trochę w czasie, jednak zdecydowanie już na ten moment przerósł nasze oczekiwania ;) Sama współpraca z takimi ludźmi jest bezcenna.. :ok: To szalone ale, wszędzie robimy klipy, co dwa tygodnie wrzucamy nowy.

Premiera płyty ustalona na grudzień :happy: Czekamy na dosłownie ostatnie zwrotki w tym Liroya... :D

Nigdzie nie publikowałem żadnego zalążka tracklisty. Tak więc po raz pierwszy tu - marketingowo, dam jej zarys;) Hehehe :dodger:

CZN&J - RIPGangSquad

1. Renegat (feat. 2$Z Kali) (Prod: Klasiik)

2.
3. Hegemon (feat. Kaczmi/Nagły Atak Spawacza) (Prod: Zbylu)

4. CZN&J - Czeczen Joanna - Legenda (feat. Dono/TEWU) (Prod: Teka)

5. Czas Ucieka (feat. Dmk, Konik, Numer Raz, DJ Qmak) (Prod: Zbylu)

6.
7. CZN&J (Prod: Cytrobit)

8.
9.
10.
11. Ważne Co Ja Myślę (feat. Karat NM, Basti) (Prod: Zbylu)

12. O.G. (feat. Tektyw/Siedem Łez/Fractalle, DJ Malowany) (Prod: Zbylu)

13. Cień (feat. Soberman, DJ Qmak) (Prod: DNA)

14. Socjopata (feat. Eve X, Kawa, DJ Jaxon) (Prod: ŚwiruTWT)

15
16. Nie Płacz (feat. Mei, Tektyw) (Prod: Cytrobit)

17. Karma (feat. Cukraz, Młody Łyskacz, DJ Malowany)

18. Nie Patrze Za Siebie (feat. Eve X, Radyo) (Prod: Cytrobit)

19
20

i po kolei co dwa tygodnie będzie się uzupełniało, także po premierze płyty ;)

EDIT1: 02.10.2022 CZN&J
EDIT2: 30.10.2022 CZN&J
EDIT3: 13.11.2022 CZN&J
EDIT4: 27.11.2022 CZN&J
EDIT5: 12.03.2023 CZN&J
EDIT6: 25.03.2023 CZN&J
EDIT7: 07.04.2023 CZN&J
EDIT8: 10.05.2023 CZN&J

Pozdrawiamy serdecznie!

#ripgangsquad #vibe #cznandj #forzajuve #hiphopisback #juventus #niechsieniesie #hiphopisback #love #urbanmusic #polskihiphop
Ostatnio zmieniony 10 maja 2023, 22:47 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 7 razy.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2022, 10:56

No i nówka kolejna: Romantycznie, rodzinnie, słodko i rapowo <3 :D

Pozdrawiamy was serdecznie :hi:

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2022, 11:15

No i znów nowość, było dwa tygodnie przerwy z powodu awarii laptopa, ale wracamy... Teledysk numer 6 :D:happy:
Mocno, hardcorowo i z przekazem :dodger:

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2022, 17:05

No i kolejny teledysk - 7 już ;) . Ten akurat kręcony na moim kochanym Komorowie :bravo: Do tej pory - z tego co opublikowane - najbardziej ambitny: logistyka, scenariusz, realizacja... No ale cały czas się rozwijamy i robimy coraz ambitniejsze klipy... Tutaj historia mojego życia w pigułce - gościnnie Kaczmi Nagły Atak Spawacza :dodger:
Zapraszamy! ;)

ipswich

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziękował: 237 razy
Podziękowano: 15 razy

Nieprzeczytany post 13 listopada 2022, 23:15

ambitne w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> xD
Ci użytkownicy podziękowali autorowi ipswich za post:
Bartosz Karawańczyk (26 listopada 2022, 00:58)

Obrazek

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2022, 20:45

Wjechał właśnie 8 teledysk z #ripgangsquad - miał wbić już około 2 miesiące temu - ale z "przyczyn technicznych" awarii laptopa nastąpiła "obsuwa" i wjeżdża teraz. :ok: Wspominałem o tym powyżej przy okazji postu z klipem "Karma". :dodger: Klimatyczny G-Funk, z bezkompromisowym przekazem, bujający, letnia sceneria, rap, taniec, graffiti, skrecze, po prostu hip-hop. :hello:

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2023, 14:31

Nowość! :dodger: Wracamy po przerwie! Prezentujemy 9 już teledysk z rap projektu #RIPGangSquad. :cooler: Gościnnie ikona patriotycznej rap sceny, pochodzący z Łodzi Basti, a także również znany kręgach konserwatywnego Hip-Hopu Karat Napalm Grupa... Trzeba robić swoje, myśleć swoje, mówić swoje, nie bać się tego. Niestety nie jest to norma w tych czasach, a tylko tak można zachować swoją tożsamość. :bravo::plflag:
Teledysk dotyczy problematyki samobójstw wśród najmłodszych spowodowanych głównie systemem szkolnictwa. Główną rolę w nim zagrała Pruszkowianka Julita Łupińska której to niestety życie od najmłodszych lat nie rozpieszcza... Teledysk oprócz video do zwrotek kręcony w Górze Kalwarii. :ok: Miłego oglądania. :hello:

DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziękował: 62 razy
Podziękowano: 25 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2023, 16:19

Super, że poruszacie takie tematy, no i plusik za, jak to mawiał mój dziadek, Górę Kawalerię :ok:

Obrazek
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2023, 14:21

Siema, siema. Premiera wita :hi: Kolejna nówka wjechała :bravo: 10 teledysk reprezentujący projekt #RIPGangSquad od wczoraj na YouTube.
Hipokryzja to alter ego hip hopu, mówi się to co jest modne, co jest na czasie, wszystko w wielu przypadkach to zwykły wizerunek na pokaz. :sad Kto wszedł w tą subkulturę musi umieć pływać w bagnie... Często konfrontacja z ludźmi którzy byli bohaterami osobistymi, inspiracja w życiu, przynosi wielkie rozczarowanie ale chociaż się wyjaśnia sprawa. Ja moja żona i Soberman osobiście tego doświadczyliśmy. Ciekawa fabuła rozgrywa się przez teledysk, wykorzystałem to że jestem w miarę wizualnie podobny do swojego nazwijmy to idola.... :think:

Jeden ForzaAluminium to za dużo jak na JuvePoland no macie dwóch :D

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2023, 21:04

Lecimy dalej!!! :ok: Premiera kolejna - 11 teledysk niosący projekt #RIPGangSquad właśnie wjechał na kanał. :D
Socjopata to termin idealnie pasujący do mnie z którym się utożsamiam i mało mnie interesuje co kto ma do tego.
Kultura Hip-Hop już od dawna traci swój pierwotny sens, powołanie, stała się mejstrimową papką... :cooler:
Jako Socjopata jestem zarówno przeciwko propagandzie wokół nas i jak i przeciwko skomercjalizowanym zjawisku
mylnie uchodzącym za rap kulturę.... W teledysku przedstawiliśmy sytuacje ekstremalną wyższej konieczności kontra prawo, oraz to że
ludzie często uchodzący za typów z pod ciemnej gwiazdy potrafią zrobić dużo dobrego dla innych...
Zapraszam do oglądania. :dodger:

ForzaAluminium Per Sempre!!! :hi:

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2023, 22:41

Przedstawiam już nasz 12 teledysk reprezentujący projekt #RIPGangSquad :cooler: Czysta pasja nas niesie. Tym razem zdecydowałem się na oddanie hołdu moim/naszym starym czasom w rytmie ukochanego Hip-Hopu, drogi i głosu życia.
Zostawisz po sobie tylko to co stworzysz sam, w tym zachowasz nieśmiertelność dla pokoleń. Sztuka jest ponad bogactwami materialnymi, dlatego że jest unikalna... :hello:
Dzięki jeszcze raz Teka za bit :ok: Dostałem go bo jestem pasjonatem, więc trochę jako dowód uznania. Od początku z Teka, dobrze się rozumieliśmy .. Teka przed laty był popularnym raperem, któremu zdecydowanie popularność nie uderzyła do głowy i szczerze mu nie pasowała zbytnio... Tak naprawdę jest skromnym, normalnym i bardzo w porządku człowiekiem. Dzisiaj w ramach muzyki zajmuje się produkcją muzyczną i rzeczami z nią związanymi...
W teledysku znów pojawiam się ja wieku 13 lat i moja żona w wieku 13 lat, grani ponownie przez Kubę i Olę siostrę Julity - tej nastolatki która wystąpiła w w teledysku do "Ważne Co Ja Myślę", sprawdźcie, warto ... Gościnnie dograł się Dono, również dinozaur polskiej sceny, znany ze składu TeWu, a także chociażby ze współpracy z Peją. Klip wrzuciliśmy 01.05 z uwagi na to że ja i Dono tego samego dnia obchodzimy urodziny, no Bonucci także ;) Dzieje się trochę w klipie, wiec zapraszamy do obejrzenia :dodger:

ODPOWIEDZ