Czeczen - Liryczny Mistyk CD
- Push3k
- Juventino
Ja bym prosił autora, żeby w pierwszym poście, gdzieś na samej górze, w widocznym miejscu opisywał jaki gatunek muzyki tworzy i moja sugestia do moderacji też pewna za tym idzie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- pan Zambrotta
- Juventino
Przesłuchałem jakieś 50% materiału, więcej nie dałem rady. Rak uszu, prześlę rachunek za onkologa. Ten temat to dowód na totalne zezwierzęcenie tego forum, gdzieś obok Coolfi pytał, czy ktoś jest z 2004-2007.... masakra.
forzaaliminium, nie jesteś lirycznym mistykiem, tylko zwykłym patusem z windows movie makerem, który ma za dużo wolnego czasu.
forzaaliminium, nie jesteś lirycznym mistykiem, tylko zwykłym patusem z windows movie makerem, który ma za dużo wolnego czasu.
- CzeczenCZN
- Juventino
@pan Zambrotta
Przynajmniej coś robię.
Aha, dzięki za poświęcony czas.
Owszem, jestem patusem - nawet nawijam tak w jednym refrenie.
Przynajmniej coś robię.

Owszem, jestem patusem - nawet nawijam tak w jednym refrenie.

#cznandj #ripgangsquad

- Alexinhio-10
- Juventino
pan Zambrotta pisze:Przesłuchałem jakieś 50% materiału, więcej nie dałem rady. Rak uszu, prześlę rachunek za onkologa. Ten temat to dowód na totalne zezwierzęcenie tego forum, gdzieś obok Coolfi pytał, czy ktoś jest z 2004-2007.... masakra.

P.S I jeszcze jakies rozkminy czy glos sie zgrywa z bitem itd itp

Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2018, 09:25 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bobby X
- Juventino
Nie znam się zbytnio na rapsach, trochę liznąłem w latach 90tych, Flexa (jego mixtapy i audycje w radio z kaset), coś tam kojarzę z polskich Pejów, ale to? Człowieku chwali się, że się wyrwałeś z nałogu (choć uszkodzenia mózgu aż nadto widoczne), ale szczerze zmień profesję
Obecnie ten gatunek muzyczny to moja wstydliwa zajawka z nastoletnich czasów kiedy królami był K44 i się z kumplami słuchało "ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent"... tutaj tego nie ma. Byle ujek może sobie teraz płytę na laptopie nagrać...
A że to trafiło na forum, coż, nie moja piaskownica nie moje zabawki.
Pozdro
Edit: żeby nie było, że dla zasady się przywalam to wisi ten temat na głównej stronie już kilka dni więc postanowiłem wejść i sprawdzić :papa:

A że to trafiło na forum, coż, nie moja piaskownica nie moje zabawki.
Pozdro

Edit: żeby nie było, że dla zasady się przywalam to wisi ten temat na głównej stronie już kilka dni więc postanowiłem wejść i sprawdzić :papa:

- CzeczenCZN
- Juventino
Wiecie co?
Ja CAŁY CZAS będę robił swoje, będę się rozwijał, doskonalił. Ja SAM wiem że dużo pracy przede mną, a by się wybić trzeba się wznieść dzisiaj na maksimum możliwości CAŁEJ polskiej sceny. No ale coś kocham chociaż i mam cel. Gdyby nie mój życiowy sens, bym pewnie spełnił marzenie wielu z was i zniknął, w sensie skończył ze sobą - miałem 2 próby w swoim życiu, albo poddał się i efekt byłby podobny. Zresztą, co wy o mnie wiecie, oceniając mnie z góry? Przeżyjcie to co ja. Narkotyki? Nie sięgnąłem po nie najpierw, uciekałem w nie, ale co wy wiecie... Ja wam dałem szczerość chociaż, mówiąc o sobie.
Zależy mi by kimś być, indywidualnością i zawsze sobą w tym pozostać.
Ja jestem Gladiatorem! Skumajcie to, tak i 12 kawałek o tym tytule, chociaż może być za trudne. hellyes:
Elo!
Ja CAŁY CZAS będę robił swoje, będę się rozwijał, doskonalił. Ja SAM wiem że dużo pracy przede mną, a by się wybić trzeba się wznieść dzisiaj na maksimum możliwości CAŁEJ polskiej sceny. No ale coś kocham chociaż i mam cel. Gdyby nie mój życiowy sens, bym pewnie spełnił marzenie wielu z was i zniknął, w sensie skończył ze sobą - miałem 2 próby w swoim życiu, albo poddał się i efekt byłby podobny. Zresztą, co wy o mnie wiecie, oceniając mnie z góry? Przeżyjcie to co ja. Narkotyki? Nie sięgnąłem po nie najpierw, uciekałem w nie, ale co wy wiecie... Ja wam dałem szczerość chociaż, mówiąc o sobie.
Zależy mi by kimś być, indywidualnością i zawsze sobą w tym pozostać.
Ja jestem Gladiatorem! Skumajcie to, tak i 12 kawałek o tym tytule, chociaż może być za trudne. hellyes:
Elo!
#cznandj #ripgangsquad

- DonPatch
- Juventino
Ja pierdu, jak wam nie pasi to nie musicie co chwilę pokazywać wszem wobec, jaką to nie jesteście ynteligencją tego forum. Wystarczy napisać słabe, beznadziejne i tyle, po co te wycieczki personalne? Aha - jeżeli forum jest zezwierzęcone, to pisząc na nim kim jesteście?
Przypominacie mi 5-latka, który myśli że jest mądrzejszy od swojego 3-letniego braciszka.
Jestem pewien, że większość forum, to takie osobniki jak alexinio i zambrotta bardziej wkurzają niż Forza.

- albertcamus
- Juventino
Nie znam się na takim gatunku muzyki, ale Twoja wada wymowy jest okropna i nie powinieneś "tworzyć". Idź do logopedy, a później zabierz się za nagrywanie.
- CzeczenCZN
- Juventino
Moja nowa nutka do internetu taka.
Od razu mówię że bardzo patoprawilna.
No nic zapraszam do posłuchania. Pozdrawiam Elo!
Od razu mówię że bardzo patoprawilna.
No nic zapraszam do posłuchania. Pozdrawiam Elo!
#cznandj #ripgangsquad

- CzeczenCZN
- Juventino
No i kolejna moja nuta. Nagrane dzisiaj. Zmieniłem studio na SND u Ajmana. Który prócz tego że jest realizatorem tam, jest też dość znanym raperem w Warszawie.
Szczerze? Uważam że mogłem dużo lepiej nagrać. No ale od rana miałem mega męczący dzień i w studio już ledwo stałem na nogach za mikrofonem jak mnie Ajman realizował.
No ale kolejny krok naprzód! Wrzuciłem na yt.
Elo!
Szczerze? Uważam że mogłem dużo lepiej nagrać. No ale od rana miałem mega męczący dzień i w studio już ledwo stałem na nogach za mikrofonem jak mnie Ajman realizował.
No ale kolejny krok naprzód! Wrzuciłem na yt.
Elo!
#cznandj #ripgangsquad