Thiago Motta
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Od tego czytania o tym 4 miejscu od kilku lat to się już rzygać chce. Ktoś musi potrząsnac tym klubem i przywróci go na swoje miejsce. Tym kimś jest Conte.
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 32 razy
Nie. Conte jest świetny do odbudowy. My już nie jesteśmy na etapie "dwóch siódmych miejsc". Ma Napoli bez pucharów, gra o scudetto i dostaje w czapę od Como, traci punkty z Venezia która już jest de facto w Serie B i ze słabym Milanem punkt się im nie należał a wygrali, 200% que farto.Marcin890124 pisze: ↑05 kwietnia 2025, 11:06 Od tego czytania o tym 4 miejscu od kilku lat to się już rzygać chce. Ktoś musi potrząsnac tym klubem i przywróci go na swoje miejsce. Tym kimś jest Conte.
No i dość już z tymi powrotami, otwórzmy nowy rozdział i nie chlapmy się cały czas w tym samym (betonowym) błotku.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Mnie dziwi, jak mocno grzany jest temat Conte, który ma kontrakt bodajże do 2027 roku z Napoli. De Laurentiis nie pozwoli mu odejść choćby dla zasady, jeżeli miałby pracować u nas. Dziadek wolałby mu płacić 200% pensji do końca kontraktu niż zrobić cokolwiek, co mogłoby być korzystne dla nas.
Przede wszystkim zaś mam nadzieję, że Tudor zasłuży na przedłużenie kontraktu i wszelkie spekulacje po prostu umrą śmiercią naturalną.
Przede wszystkim zaś mam nadzieję, że Tudor zasłuży na przedłużenie kontraktu i wszelkie spekulacje po prostu umrą śmiercią naturalną.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
https://juvepoland.com/artykuly/thiago- ... i-zdrowia/
Wklejam link żeby nie uciekło... Motta mówi tam ważna rzecz, w którą i tak większość forum nie uwierzy - "decyzje mające na celu wzmocnienie drużyny podejmowaliśmy wspólnie“.
Wklejam link żeby nie uciekło... Motta mówi tam ważna rzecz, w którą i tak większość forum nie uwierzy - "decyzje mające na celu wzmocnienie drużyny podejmowaliśmy wspólnie“.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?