Liga Mistrzów 2024/25
- Mateys
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Odkładając statystyki na bok - po samym skrócie powiedziałbym, że jednak więcej niż 1-0. Ale niech będzie. Ciężko mi polemizować, bo CAŁEGO meczu nie widziałem.
xG to dla mnie po prostu błyskawiczny miernik wszystkich statystyk w tym przypadku (tylko w tym przypadku, bo od kiedy ten "algorytm" się pokazał, spojrzałem na niego może ze trzy razy) - nie chciało mi się wpisywać wszystkiego - czyli, że City miało 2 razy więcej strzałów, o wiele więcej podań (w tym celnych), podań na połowie przeciwnika, itd. itp. (https://theanalyst.com/2024/09/manchest ... eague-live).
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mateys pisze: ↑19 września 2024, 23:51Odkładając statystyki na bok - po samym skrócie powiedziałbym, że jednak więcej niż 1-0. Ale niech będzie. Ciężko mi polemizować, bo CAŁEGO meczu nie widziałem.
xG to dla mnie po prostu błyskawiczny miernik wszystkich statystyk w tym przypadku (tylko w tym przypadku, bo od kiedy ten "algorytm" się pokazał, spojrzałem na niego może ze trzy razy) - nie chciało mi się wpisywać wszystkiego - czyli, że City miało 2 razy więcej strzałów, o wiele więcej podań (w tym celnych), podań na połowie przeciwnika, itd. itp. (https://theanalyst.com/2024/09/manchest ... eague-live).
Nie ma to jak oglądnąć skrót i wypowiadać się na temat meczu, a przepraszam jeszcze cyferki preczytać.
'
Inter zagrał dobrze i miał swoje szanse. Zielu dobry debiut
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ale trzeba przyznać, że ta megatabela wygląda spoko. Juvenus łapie się na bezpośredni awans (podobnie jak Sparta Praga, co jest jeszcze piękniejsze z polskiej perspektywy), następny mecz z Lajpcisiem jeśli zagrają podobnie to 6 punktów... ciekawie.
Oczywiście pewniakiem na samym końcu do drabinki wejdzie tylko tzw. stara szkoła i ew. jakiś rodzynek, ale może nie
Oczywiście pewniakiem na samym końcu do drabinki wejdzie tylko tzw. stara szkoła i ew. jakiś rodzynek, ale może nie