Nowy Trener?
- zbynek
- Juventino
I myślę, że jest coś na rzeczy z Italiano.
A potwierdził mi to właśnie ADL swoimi opowieściami jak to rzekomo mają świetne stosunki z Violą i przez wzgląd na szacunek i wspólne wartości (
) nie zaburzą im równowagi i nie wyciągną im trenera
Sami są nim zainteresowani a my jesteśmy rywalem. Tak to widzę. I pewnie Giuntoli jest fanem Italiano od dłuższego czasu i z nim gada, dlatego ADL będzie go trzymał z daleka ile się da. Taka moja teoria spiskowa
A potwierdził mi to właśnie ADL swoimi opowieściami jak to rzekomo mają świetne stosunki z Violą i przez wzgląd na szacunek i wspólne wartości (

Sami są nim zainteresowani a my jesteśmy rywalem. Tak to widzę. I pewnie Giuntoli jest fanem Italiano od dłuższego czasu i z nim gada, dlatego ADL będzie go trzymał z daleka ile się da. Taka moja teoria spiskowa

- Szwamb
- Juventino
Wiecie, nawet w naszym Juventusie w którym wszystko co mogło pójść nie tak po 2018 - poszło nie tak - nikt nie będzie odwalał grubego cyrku jakimiś oficjalnymi wypowiedziami jakoby Max miał wylecieć w sytuacji w której może zostać. Mamy dużo przesłanek, że jednak się szyje pod odejście Maxa, bądźmy zatem pełni nadziei, bo ja też chętnie wróciłbym do regularnego oglądania Juventusu. Kurcze też mi tego brakuje.
- BlackJacky
- Juventino
Nowy trener? Tak!
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- piterjuve
- Juventino
Do pięknego snu brakuje jeszcze solidnego następcy. Aktualnie więcej plotkuje się o pozbyciu się Allegro, a mniej o tym, który miałby to przejąć. Bez konkretnego kandydata, sprawa wymaga ciszy.
Jeśli miałaby nastąpić zmiana, to mam nadzieję, że dojdzie do tego przed końcem czerwca. Nowy trener musi mieć cały okres przygotowawczy, a i dobrze gdyby miał jakiś wpływ na transfery.
Jeśli miałaby nastąpić zmiana, to mam nadzieję, że dojdzie do tego przed końcem czerwca. Nowy trener musi mieć cały okres przygotowawczy, a i dobrze gdyby miał jakiś wpływ na transfery.
- Baczu
- Juventino
Tak jak pisałem niedawno, jedyną osobą która może podjąć decyzje o odejściu Allegriego jest... sam Allegri. Kastraci z zarządu tego nie zrobią, więc wszystko jest w rękach popularnego Kałmena.
Bajeczna oferta z Arabii, plus pojawiające się w plotkach wypalenie i zmęczenie Juventusem są idealnymi okolicznościami do rozwodu, ergo do tego by ten szkodnik przestał nas niszczyć.
Swoją drogą, niech Taktyk się cieszy że pracuje w Juve a nie w Neapolu. Tamtejsi kibice nie mieli obiekcji by napaść na ulicy wychowanka i kapitana Insigne, podpierdzielić auto poczciwemu Spallettiemu, który zdobył z nimi pierwsze Scudetto od 30 lat... Ciekawe co zrobiliby Kałmenowi za taką fuszerkę?
Bajeczna oferta z Arabii, plus pojawiające się w plotkach wypalenie i zmęczenie Juventusem są idealnymi okolicznościami do rozwodu, ergo do tego by ten szkodnik przestał nas niszczyć.
Swoją drogą, niech Taktyk się cieszy że pracuje w Juve a nie w Neapolu. Tamtejsi kibice nie mieli obiekcji by napaść na ulicy wychowanka i kapitana Insigne, podpierdzielić auto poczciwemu Spallettiemu, który zdobył z nimi pierwsze Scudetto od 30 lat... Ciekawe co zrobiliby Kałmenowi za taką fuszerkę?

- Sorek21
- Juventino
Nawet tam znają się na piłce :
Fani Al Hilal FC, saudyjskiego klubu, który podobno próbuje podpisać kontrakt z Allegrim, uruchomili hashtag przeciwko zatrudnianiu Allegriego jako nowego trenera
#جمهور_الهلال_يرفض_أليغري
Fani Al Hilal FC, saudyjskiego klubu, który podobno próbuje podpisać kontrakt z Allegrim, uruchomili hashtag przeciwko zatrudnianiu Allegriego jako nowego trenera
#جمهور_الهلال_يرفض_أليغري
- Toskanski_Ferguson
- Juventino
kibice Interu zadowolenie bo to znaczy, że dalej będziemy kałem.
- Toskanski_Ferguson
- Juventino
- Sorek21
- Juventino

@Alhilal_FC
dwuletni kontrakt wart 20 milionów.
euro za sezon
Do pierwszego spotkania obu stron doszło w Monte Carlo.
BEIN Sports
- fazzi
- Juventino
Tak jak kolega wyżej napisał. Zbyt piękne zęby było prawdziwe. Pozbywamy się sabotażysty i nie musimy mu nic płacić. Nie wierzę w takie cuda.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- szczypek
- Juventino
No dobra, minął miesiąc. Mamy nowego DS i nic się nie wydarzyło. Podtrzymujesz, że nie zostanie?Volto pisze: ↑05 czerwca 2023, 22:44Nie zostanie.
W Juve nie zwalnia się parę meczów przed końcem sezonu. Każdy trzeźwo myślący kibic zdaje sobie sprawę, że decyzje zapadną po wszystkim, a najpierw ogłoszony zostanie nowy DS. Każdy kolejny dzień to bliżej pożegnania Maxa. Życie to nie FM, a nasz klub jest również notowany na giełdzie, śmiem twierdzić, że żadne nagłe i pochopne decyzje - nie pomagają.