Czat - pytania, problemy, uwagi!

Podziel się z nami swoimi sugestiami i uwagami na temat funkcjonowania JuvePoland.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

ODPOWIEDZ
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 13 czerwca 2003
Posty: 1644
Rejestracja: 13 czerwca 2003
Lokalizacja: Tarnów
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

16 stycznia 2005, 21:28

Na 99% nie masz javy :
http://programy.onet.pl/37,48,9499,programy.html
Ściągnij i zaisntaluj , a czat zadziała :).


Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 03 listopada 2003
Posty: 634
Rejestracja: 03 listopada 2003
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

16 stycznia 2005, 21:40

Ja mam ten sam problem wiec korzystam z IKARI chat client
http://www.ikari.nexis.pl/download.php stad sie sciaga to na samej górze jest najnowsze Wpisujesz nazwe pokoju : JuvePoland i juz jestes polecam ten program choc czasem szwankuje ale jest lepszy od normalnego czata
Juveee

Juventino
Juventino
Rejestracja: 10 lutego 2005
Posty: 2
Rejestracja: 10 lutego 2005
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

03 maja 2005, 15:58

Dlaczego jak akceptuje ze chce wejsć na czat poajawia mi sie u góry taki krzyżyk,na dole pisze"gotowe" a czat sie nie włącza??!! :angry: !!Prosze o pomoc!z góry dzieki!!!Pozdro
DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 24 września 2004
Posty: 80
Rejestracja: 24 września 2004
Lokalizacja: Liverpool
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

03 maja 2005, 16:03

Masz chyba problem z Javą - applet nie chce się uruchomić. A jaką masz przeglądarkę?
"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
Juveee

Juventino
Juventino
Rejestracja: 10 lutego 2005
Posty: 2
Rejestracja: 10 lutego 2005
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

03 maja 2005, 16:06

Internet Explorer 6.00!!!!
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 27 stycznia 2005
Posty: 184
Rejestracja: 27 stycznia 2005
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

03 maja 2005, 16:09

Zainstaluj Jave jeszcze raz, przeinstaluj ją, powinno pomóc.
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 19 sierpnia 2003
Posty: 1216
Rejestracja: 19 sierpnia 2003
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

03 maja 2005, 16:11

www.java.com Sciagnij Z tej stronki sobie uaktualnienia i powino byc o.k ! :dance:
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 kwietnia 2003
Posty: 9897
Rejestracja: 25 kwietnia 2003
Podziękował: 0
Podziękowano: 2 razy
Kontakt:

22 czerwca 2007, 21:03

Kiedyś na czacie zawsze był obecny bot (juvepoland/juvepoland_bot/Wizards8) dzięki któremu były dostępne różne komendy związane z mecze jak np. wynik, skład, kartki itp
W związku z tym, że od dłuższego czasu możecie korzystać na JuvePoland z relacji live, podczas spotkań w przyszłym sezonie na czacie będzie obecny bot (nick: Wizards8), który będzie pełnił tylko funkcję porządkową.
Na czacie obecni są również operatorzy, do których należy zgłaszać wszelkie zastrzeżenia co do funkcjonowania bota.
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 08 października 2002
Posty: 5231
Rejestracja: 08 października 2002
Lokalizacja: Lubartów
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 3 razy
Kontakt:

05 lipca 2007, 22:40

wiem ze jest to wina polczatu ale tak czy inaczej czat na juvepoland nie dziala, jesli ktos wie jak zrobic zeby dzialalo prosilbym o info
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Wirtualna Gra Piłkarska
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 września 2004
Posty: 5255
Rejestracja: 25 września 2004
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lipca 2007, 23:27

Są problemy z polchatem i to nie od niedawna. Ktoś poprostu się bawi, ostatnio polchat był nawet shackowany. Ja i tak nie polecam polchatu tylko ikari programik do obsługiwania polchatu jest wygodniejszy i lepszy, jest również na nim mniej lagów (opóźnień).
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 07 października 2002
Posty: 8961
Rejestracja: 07 października 2002
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

06 lipca 2007, 07:41

Postaramy się uporać z tym problemem jak najszybciej. Do otwarcia sezonu powinno być wszystko jasne.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 17 grudnia 2004
Posty: 1227
Rejestracja: 17 grudnia 2004
Lokalizacja: Zawiercie
Podziękował: 0
Podziękowano: 2 razy

29 lipca 2007, 15:51

Witam ja mam male pytanie,otoz,gdy wchodze na czata to wyskakuje jakis blad i chcialbym sie dowiedziec czy znacie jakies inne strony oprocz polchat (kiedys pamietam,ze czat nie dzialal i jakos na zastepczy czat weszlismy tylko nie pamietam gdzie to bylo) bo wkraczamy w zaawansowane sparingi :P i przydaloby sie na czacie troche poczatowac :?
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 28 sierpnia 2006
Posty: 1011
Rejestracja: 28 sierpnia 2006
Lokalizacja: Lublinensis
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

04 sierpnia 2007, 15:50

jak chce wbic na chat to wyskakuje błąd: "adres tej strony WWW nie jest na liście dozwolonych adresów stron z czatem" :angry: da sie to jakos odkrecic ?
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Rejestracja: 25 kwietnia 2003
Posty: 9897
Rejestracja: 25 kwietnia 2003
Podziękował: 0
Podziękowano: 2 razy
Kontakt:

04 sierpnia 2007, 16:18

2 posty wyżej:
Martin pisze:Postaramy się uporać z tym problemem jak najszybciej. Do otwarcia sezonu powinno być wszystko jasne.
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 17 grudnia 2004
Posty: 1227
Rejestracja: 17 grudnia 2004
Lokalizacja: Zawiercie
Podziękował: 0
Podziękowano: 2 razy

24 sierpnia 2007, 11:14

Witam.
Wiem,ze juz bylo napisane o problemie z czatem i napisaliscie,ze postaracie sie uporac,ale ja mam takie pytanie czy to cos powaznego i do jutra dacie rade?bo mecz juz blisko,a to pytanie zadalem bo moze zapomnieliscie,a jak nie da rady to trudno.

Pozdro
ODPOWIEDZ