Nowe forum - informacje i uwagi
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 83 razy
Panowie jak jest potrzebna kolejna zrzutka to powiedzcie. Zrzucimy się, niech tylko forum zacznie działać normalnie

Ostatnio zmieniony 07 września 2022, 06:42 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ci użytkownicy podziękowali autorowi Sila Spokoju za post:
- Hed (06 września 2022, 21:53)
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- Antichrist
- Juventino
- Podziękował: 67 razy
- Podziękowano: 54 razy
Podbijam, forum jest wolne jak czas reakcji Bonucciego podczas meczu z PSG. Da się coś z tym zrobić?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Siewier
- Administrator
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 7 razy
i3.
tak.
nie.
Teraz powinno działać.
Nie było dobrze.
tak.
tak.
To, że gołym okiem nie widać efektów nie oznacza, że nic nie jest robione. Błędów, które powodują zamulanie serwisu jest sporo i ciągną się jeszcze od czasów starego JP, dlatego że forum zostało niemal 1:1 przeniesione ze starej na nową wersje. W ostatnim czasie zostały poprawione błędy związane z robotami, czy z cronem (m.in. ostatnio na forum). W trakcie weryfikacji jest kwestia błędnego czasu serwera. Następnymi krokami będzie pakiet działań związany z przyśpieszeniem działania strony www i przejście forum na nową wersje phpbb. Być może na etapie tych prac zostanie zlokalizowany i usunięty problem okresowego zamulania. Jeżeli nie to będziemy szukać dalej. Niewykluczone jest również przejście na maszynę o lepszych parametrach, ale to będzie ostatni krok.
Kiedy, czy, jak = nie wiem, wszystko wyjdzie w praniu.
- Ci użytkownicy podziękowali autorowi Siewier za post:
- Antichrist (14 września 2022, 22:36)
- Maly
- Juventino
- Podziękował: 43 razy
- Podziękowano: 210 razy
Mały bug - zdjęcie profilowe na stronie głównej forum jest rozciągane do maksymalnej szerokości jaką można przesłać.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
- Podziękował: 43 razy
- Podziękowano: 210 razy
Da się coś zrobić z tą wyszukiwarką i blokadą jej na pół minuty co chwilę? Nie tylko nie można przechodzić po stronach wyszukanych już postów ale teraz chciałem wejść w jednego z userów i poczytać jego posty i wyskoczyło mi, że "W tej chwili nie możesz użyć wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za 30 sekund." Przecież nie wcześniej nie wyszukiwałem... litości. Aż taki ruch generują boty, ze wymaga to tak drastycznych kroków? Może wystarczy wyszukiwarka tylko dla zarejestrowanych i rejestracja z akceptacją admina czy coś?
No i to blokowanie czatu po wysłaniu 5 wiadomości z rzędu...
No i to blokowanie czatu po wysłaniu 5 wiadomości z rzędu...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?