NEOSPORT.PL

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2007, 11:45

Temat służy do informowania o promocjach Neosport specjalnie dla użytkowników JuvePoland, jak również do komentowania zakupionego towaru.

Obrazek

Bluza Nike Juventus

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cena katalogowa: 229,90 zł
Cena Neosport: 199,90 zł

Na stanie:
rozmiar L: 2 szt.
rozmiar XL: 2 szt.
rozmiar XXL: 1 szt.

--------------------
Longsleeve Nike Juventus

Obrazek Obrazek Obrazek

Cena katalogowa: 149,90 zł
Cena Neosport: 135,90 zł

Na stanie:
rozmiar M: 2 szt.
rozmiar L: 4 szt.
rozmiar XL: 1 szt.

--------------------
Kurtka Nike Juventus

Obrazek Obrazek

Cena katalogowa: 219,90 zł

Na stanie:
rozmiar M: 2 szt.
rozmiar L: 4 szt.
rozmiar XL: 2 szt.
rozmiar XXL: 1 szt.

--------------------
Koszulka domowa Nike Juventus

Obrazek

Cena katalogowa: 229,90 zł

Na stanie:
rozmiar L: 1 szt.

--------------------
Frotki Nike Juventus

Obrazek

Cena katalogowa: 29,90 zł
Cena Neosport: 19,90 zł

Na stanie:
Ilość: 6 szt.

--------------------
Piłka Nike Juventus - rozmiar mini

Obrazek

Cena katalogowa: 39,90 zł
Cena Neosport: 29,90 zł

Na stanie:
Ilość: 3 szt.

--------------------
Piłka Nike Juventus - rozmiar 5

Obrazek

Cena katalogowa: 89,90 zł
Cena Neosport: 79,90 zł

Na stanie:

--------------------
Plecak Nike Juventus

Obrazek

Cena katalogowa: 129,90 zł
Cena Neosport: 99,90 zł

Na stanie:
Ilość: 12 szt.

--------------------
Plecak Nike Juventus

Obrazek

Na stanie:
Ilość: 19 szt.

--------------------
Plecak Nike Juventus

Obrazek

Na stanie:
Ilość: 8 szt.

--------------------
Czapka Nike Juventus - biała

Obrazek

Cena katalogowa: 69,90 zł
Cena Neosport: 49,90 zł

Na stanie:
Ilość: 15 szt.

--------------------
Szalik Nike Juventus

Obrazek

Cena katalogowa: 49,90 zł
Cena Neosport: 39,90 zł

Na stanie:

--------------------
Szalik Nike Juventus

Obrazek

Cena Neosport: 49,90 zł

Na stanie:
Ilość: 29 szt.

--------------------
Piłka Nike Juventus - rozmiar 5

Obrazek

Cena Neosport: 59,90 zł

Na stanie:
Ilość: 19 szt.

--------------------
Plecak Puma Italia

Obrazek

Cena katalogowa: 139,90 zł
Cena Neosport: 129,90 zł

Na stanie:
Ilość: 14 szt.

--------------------
Torba Puma Italia

Obrazek

Cena katalogowa: 139 złotych
Cena Neosport: 129,90 zł

Na stanie:
Ilość: 15 szt.

Stan wszystkich produktów na dzień 17.09.2009r.

--------------------
Podając hasło JuvePoland.com przy kupnie dowolnego produktu w Neosport uzyskasz 6% rabatu!
--------------------

Jak złożyć zamówienie?
1. Bezpośrednio na stronie www.neosport.pl

2. Telefonicznie od poniedziałku do piątku w godzinach od 9-16 pod numerem (022) 490-65-30

3. Wysyłając zamówienie na email neosport@o2.pl

4. Na Allegro u użytkownika www_neosport_pl

Oferta tylko i wyłącznie dla użytkowników JuvePoland :!:

Obrazek

Zachęcamy do zapoznania się z ofertą sklepu Neosport :wink:
Ostatnio zmieniony 14 marca 2011, 16:58 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 57 razy.

Obrazek
Lumberjack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 11:03

Przepraszam najuprzejmiej, ale jak szanujący się kibic może nosić szalik swojego klubu zawierający znaczek sponsora, w tym przypadku firmy Nike?! To chyba jakieś nieporozumienie ;)

I always wanted to be a lumberjack!
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 11:17

Lumberjack - a to dlaczego? :shock:

Dirty mind
Lumberjack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 11:29

Dla mnie to jasne i klarowne. Szalik wyraża swoiste przywiązanie do klubu oparte na jakiejś tradycji, a nie jedno- czy dwu-sezonowym kibicowaniu. Wg mnie taki znaczek Nike w sposób absolutny szpeci. Poza tym ta firma sponsoruje stroje Juventusu, a nie atrybuty jego kibiców.

Inaczej: założyłbyś szalik reprezentacji Polski ze znaczkiem Pumy? Bo jak dla mnie, to obciach zupełnie nieprzystojący do kibica. I tak samo widzę to w przypadku szalika Juventusu.

I always wanted to be a lumberjack!
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 12:17

Moi drodzy, ale czasami jest taka sytuacja, w której zwykły szalik nie za dobrze wygląda np. kiedy ktoś chodzi w płaszczu albo takim czymś..wtedy takie rozwiązanie jest bardzo dobre. Nie wiem co macie do takich szalików. Rozumiem Wasze spostrzeżenia ale dla mnie są trochę bezpodstawne.. :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
meca

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 12:55

nookie pisze:Moi drodzy, ale czasami jest taka sytuacja, w której zwykły szalik nie za dobrze wygląda np. kiedy ktoś chodzi w płaszczu albo takim czymś..wtedy takie rozwiązanie jest bardzo dobre. Nie wiem co macie do takich szalików. Rozumiem Wasze spostrzeżenia ale dla mnie są trochę bezpodstawne.. :)
Załóż ten szalik z pierwszego postu do płaszcza i obejrzyj się w lustrze. Wtedy raz jeszcze zastanów się, czy takie rozwiązanie jest dobre :)

Swoją drogą ten szalik chyba nie pasuje do niczego :roll: Poza tym odnoszę wrażenie, że jeśli byłby podział szalików na damskie i męskie, to ten zaliczałby się zdecydowanie do tej pierwszej kategorii :prochno:

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 13:06

meca pisze:
nookie pisze:Moi drodzy, ale czasami jest taka sytuacja, w której zwykły szalik nie za dobrze wygląda np. kiedy ktoś chodzi w płaszczu albo takim czymś..wtedy takie rozwiązanie jest bardzo dobre. Nie wiem co macie do takich szalików. Rozumiem Wasze spostrzeżenia ale dla mnie są trochę bezpodstawne.. :)
Załóż ten szalik z pierwszego postu do płaszcza i obejrzyj się w lustrze. Wtedy raz jeszcze zastanów się, czy takie rozwiązanie jest dobre :)

Swoją drogą ten szalik chyba nie pasuje do niczego :roll: Poza tym odnoszę wrażenie, że jeśli byłby podział szalików na damskie i męskie, to ten zaliczałby się zdecydowanie do tej pierwszej kategorii :prochno:
Przesadzasz :wink: strona z pasami faktycznie nie pasuje, ale ta czarna z samym napisem wygląda spoko.. :think:

Ale teraz to mi namieszałeś :prochno:

EDIT:

No i kupiłem i jestem zadowolony :)

Po pierwsze przesyłka doszła po niecałych dwóch dniach i to przed świętami, więc jeśli chodzi o obsługę to naprawde szybko, a dodatkowo wystarczył jeden telefon i więcej nie trzeba się było niczym przejmować.

A sam szalik jest naprawdę spoko, ciepły i fajny, więć jeśli ktoś ma wątpliwości to już ich mieć nie musi :P

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Kłeku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2007, 20:35

Podobnie jak kolega powyżej jestem bardzo zadowolony z zakupu dokonanego w Neosport :ok: Zamówienie dokonywałem w okresie przedświątecznym a mimo to przesyłka dotarła w błyskawicznym tempie. Plecak jest bardzo pojemny, wygodny i funkcjonalny http://www.neosport.pl/product-pol-633- ... 13005.html po skorzystaniu z promocji całkowity koszt zakupu razem z przesyłką wyniósł mnie 80 zł, spokojnie mogę stwierdzić że plecak jest wart swojej ceny i polecić pozostałym użytkownikom jakość usług Neosport. Chciałbym również podziękować opiekunowi tego tematu za pomoc przy złożeniu zamówienia :-D Pozdrawiam.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2008, 14:24

Czy jeszcze mozna zamawiac te szaliki ? tzn chodzi mi o to czy jest jeszcze ta znizka dla uzytkownikow JuvePoland ?

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2008, 14:30

Simi pisze:Czy jeszcze mozna zamawiac te szaliki ? tzn chodzi mi o to czy jest jeszcze ta znizka dla uzytkownikow JuvePoland ?
Tak, zniżka w dalszym ciągu obowiązuje.

Obrazek
Sid

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2008, 15:21

nookie pisze:
Sid pisze:Co do szalików z logiem sponsora to dla mnie nieporozumienie. Bardzo trafnie pasuje on do Chelsea albo Realu, gdzie skupisko sezonowych kibiców sięga zenitu ;)
Odsyłam do moich wypowiedzi wyżej tam masz uargumentowane moją decyzję. i nadal ją podtrzymuje
Stary ale do płaszcza każdy szalik ukochanej drużyny pasuje - nie tylko ten ze znaczkiem 'Nike' ;) Ja jestem zadeklarowanym przeciwnikiem kupowania wszystkiego co markowe, a już takich świętości jak szalik tym bardziej.

No i druga sprawa, że przez tę czcionkę i czerwony kolor podarowałbym go dziewczynie :twisted:

EjsI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2008, 20:16

Sid pisze:Co do szalików z logiem sponsora to dla mnie nieporozumienie. Bardzo trafnie pasuje on do Chelsea albo Realu, gdzie skupisko sezonowych kibiców sięga zenitu ;)
Nie łudźmy się, sezonowemu kibicowi będzie żal pieniędzy na szalik, a jeśli już jakiś kupi, to nie Nike za złotych 50/79zł, tylko o połowę tańszy na bazarze...

Poza tym niezależnie od mojej opinii w tej sprawie to naprawdę cieszmy się i doceniajmy, że takie akcje w ogóle mają miejsce.

Pozdrawiam.

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2008, 13:51

Wiadomość ze sklepu Neosport.

Obrazek

PUMA prezentuje nową koszulkę Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej na 2008 rok.

Specjalna Ceremonia odsłonięcia koszulki odbędzie się w Zurichu.

Zurich, Szwajcaria, 5 Luty, 2008 - Trzy miesiące po wygranym meczu z Belgią, dzięki któremu Reprezentacja Polski po raz pierwszy w historii bierze udział w Mistrzostwach Europy, PUMA prezentuje nową koszulkę w tradycyjnych kolorach, biało-czerwonym.

Koszulka będzie przedstawiona podczas oficjalnej prezentacji w Zurichu. Odsłonięcia dokona Jochen Zeitz- PUMA CEO, Michał Listkiewicz- Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej oraz Zbigniew Boniek. Gospodarzem ceremonii będzie niemiecka aktorka - Franka Potente.

"To będzie specjalny rok dla Polski, która po raz pierwszy w historii wystąpi podczas Mistrzostw Europy", powiedział Jochen Zeitz- PUMA CEO, "PUMA jest dumna, że może być razem z Polakami podczas ich pierwszego wystąpienia na tak ważnym turnieju", "Jeśli jest prawdą, że zwycięzca musi wyglądać jak zwycięzca, to Polacy są gotowi na podbój Wiednia"- powiedział Leo Beenhakker- trener Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, "Polska Reprezentacja z firmą PUMA dwukrotnie brała udział w Mistrzostwach Świata a teraz po raz pierwszy w historii jedziemy na Mistrzostwa Europy. Mam nadzieję, że w tak doskonałych technologicznie strojach zdobędziemy jak najlepszy wyniki"- powiedział Michał Listkiewicz- Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej.

Nowa koszulka Reprezentacji Polski na mecze przed własną publicznością jest częścią kolekcji PUMA v1.08, która zostanie wraz z korkami v1.08 wprowadzona do sklepów w lutym. Zgodnie z tradycją koszulka jest biała z czerwonymi wstawkami. Logo PUMA znajduje się na środku koszulki. Po lewej stronie widnieje godło – orzeł w koronie a po prawej logo PZPN. Specjalna czcionka wymyślona na okazję Mistrzostw Europy dodaje charakteru nowej koszulce, która wraz z czerwonymi spodenkami i białymi getrami składa się na strój Reprezentanta Polski.

Koszulka została zrobiona z dwóch oddychających, wysoko przepuszczalnych warstw tworzywa złączonego ze sobą bez użycia szwów. Zamierzeniem było, aby piłkarze czuli się w koszulkach komfortowo oraz żeby wyglądali dobrze. Wewnętrzna warstwa koszulki zawiera siateczkę z małymi dziurkami, które wchłaniają pot. Zewnętrzna warstwa posiada większe otwory wentylacyjne. Dzięki temu gracz czuje się „suchy” a obie warstwy się do siebie nie przyklejają. Unikalna technika spawów oznacza zużycie mniejszej ilości tkaniny. Waga została ograniczona do 145 gram w rozmiarze M. Koszulka jest bardziej aerodynamiczna. To wszystko powoduje, że piłkarze występując w takich koszulkach mogą czuć się bardziej pewni siebie.

Testy na Uniwersytecie Manchester Metropolitan University oraz na Politechnice w Dreźnie wykazały, że koszulka v1.08 jest koszulką oszczędzającą energię. Przy pewnej prędkości wiatru badanie wykazało, że powietrze przedostawało się przez otwory siateczki zamiast omijać ciało zawodnika. To pozwoli zmniejszyć opory powietrza i umożliwi piłkarzom jeszcze szybsze dotarcie do piłki.

Równolegle z Polską dwa inne kraje – Włochy i Czechy zaprezentowały w Zurichu swoje stroje na EURO 2008. Szwajcaria i Austria, również zagrają w Mistrzostwach w koszulkach PUMA v1.08.

----------------
Zapraszam wszystkich przed telewizory dzisiaj o godz 19.50, Wiadomosci, TVP1 oraz na Info Sport o godz ok 23.00 - oficjalna prezentacja koszulki piłkarskiej reprezentacji Polski marki Puma.
Jutro rano w Dzień Dobry TVN - również będziemy mogli zobaczyć na żywo " nowości Puma".
Dodatkowo materiał pojawi się w TV4, Polsat Sport, Canal+, VIVA.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2008, 16:36

czytałem ze bedzie kołnierzyk ale nie widac na zdjęciu.. koniecznie trzeba obejrzec wiadomosci sportowe no i pozniej mecz bo podobno juz dzis w nich zagrają

a co do samej oferty neosport to jest koszulka na stronie ale nie widze nigdzie ceny?

Obrazek
C-Bart

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2008, 16:45

tabo89 pisze:czytałem ze bedzie kołnierzyk ale nie widac na zdjęciu..
Kołnierzyk ma być na tych czerwonych.

ODPOWIEDZ