Serie B (25) Modena 0-1 JUVENTUS
- Szymek
- Juventino
Myślę, że przyda się temat o meczu, aby nie trzeba było zakładać go na kilka godzin przed meczem.

Modena - Juventus
1:8zł X:3,90zł 2:1,35zł 1X:2,26zł 2X:- 12:1,16zł
Po pogromie Crotone, wielki Juventus jedzie zmierzyć się z Modeną. Już w tym sezonie raz z nią wygraliśmy, aż 4:0. Ostatnie zwycięstwo na pewno nas trochę podbudowało, udowodniliśmy, że jak chcemy to potrafimy. Mam nadzieję, że nasz ostatni mecz zakończył passę huśtawek formy. Modena w tym sezonie nie zachwyca i zajmuje 18 miejsce mając 21 punktów. Znajduje się o jedno miejsce wyżej niż nasz poprzedni przeciwnik. Ten mecz musimy wygrać, najlepiej w takim stylu jak z Crotone. Nie możemy dać przeciwnikowi żadnych szans na skonstruowanie jakiejś groźnej akcji, bo nasza obrona ma nieraz problemy nawet z potencjalnie niegroźnymi sytuacjami. Najważniejsze to zagrać pewnie w defensywie i skutecznie w ataku. Musimy wykorzystywać wszystkie okazje na strzelanie bramki, bo ostatnio marnowaliśmy bardzo dogodne okazje. Modena na pewno będzie walczyła chociaż o remis, więc musimy podejść do tego meczu skoncentrowani. Jeśli po zwycięstwie z Crotone nasi zawodnicy wyjdą na boisko zbyt pewni siebie to Modena może dać nam nauczkę. Chcę zobaczyć zwycięstwo po dobrej grze, ilość strzelonych bramek nie jest dla mnie najważniejsza ale im więcej uda nam się strzelić tym lepiej. Nie będę typował strzelców bramek, mam jedynie nadzieję, że Trezeguet się przełamie lub zagra Bożinow.

Modena - Juventus
1:8zł X:3,90zł 2:1,35zł 1X:2,26zł 2X:- 12:1,16zł
Po pogromie Crotone, wielki Juventus jedzie zmierzyć się z Modeną. Już w tym sezonie raz z nią wygraliśmy, aż 4:0. Ostatnie zwycięstwo na pewno nas trochę podbudowało, udowodniliśmy, że jak chcemy to potrafimy. Mam nadzieję, że nasz ostatni mecz zakończył passę huśtawek formy. Modena w tym sezonie nie zachwyca i zajmuje 18 miejsce mając 21 punktów. Znajduje się o jedno miejsce wyżej niż nasz poprzedni przeciwnik. Ten mecz musimy wygrać, najlepiej w takim stylu jak z Crotone. Nie możemy dać przeciwnikowi żadnych szans na skonstruowanie jakiejś groźnej akcji, bo nasza obrona ma nieraz problemy nawet z potencjalnie niegroźnymi sytuacjami. Najważniejsze to zagrać pewnie w defensywie i skutecznie w ataku. Musimy wykorzystywać wszystkie okazje na strzelanie bramki, bo ostatnio marnowaliśmy bardzo dogodne okazje. Modena na pewno będzie walczyła chociaż o remis, więc musimy podejść do tego meczu skoncentrowani. Jeśli po zwycięstwie z Crotone nasi zawodnicy wyjdą na boisko zbyt pewni siebie to Modena może dać nam nauczkę. Chcę zobaczyć zwycięstwo po dobrej grze, ilość strzelonych bramek nie jest dla mnie najważniejsza ale im więcej uda nam się strzelić tym lepiej. Nie będę typował strzelców bramek, mam jedynie nadzieję, że Trezeguet się przełamie lub zagra Bożinow.
- Kamil_on
- Juventino
Mam nadzieje ze ten mecz pozwoli nam zachowac pozycje samodzielnego lidera, tym bardziej ze DD ma do dyspozycji szeroki sklad. Wydaje mi sie ze powinnismy wygrac spokojnie, czyli pewnie z tylu i skutecznie w ataku. Obstawiam wynik 2:0 lub 3:0 bo nie sadze ze Modena da sobie wbic tyle bramek co Crotone tym bardziej ze gra juz przy otwartym stadionie gdzie mozna spodziewac sie kompletu.
Oto link do informacji o otwarciu nowych stadionow :
http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=80403
Oto link do informacji o otwarciu nowych stadionow :
http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=80403
- Buffi-luki
- Juventino
W meczu z Modena nie ma co liczyć n atyle bramek co z Crotone ale pilkarze powinni udowodnić , że tamto zwycięstwo nie bylo przypadkiem
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- MrWlodek
- Juventino
Nasi chłopcy powinni pójść za ciosem i tym razem odprawić z kwitkiem Crotone. Ten zespół jest na 18 miejscu w tabeli i również i tu piłkarze mogą postarać się o kilku bramkową zdobycz. Trzeba również uważać by nie popadli w samozachwyt bo to moze ich zgubić (nie pierwszy raz zresztą) Mam nadzieję że znowu wynik będzie między 4/5 do 0. Stać ich na to. Sądzę że to najlepszy czas na odrodzenie się Trezegola, chociaż jeśli nic nie strzeli to i tak raczej pewne że opuści w lecie Juve. Może Bojinov dostanie szansę. Szkoda marnować tak utalentowanego chłopaka. Chciałbym aby dzisiejszy duet napastnikó wyglądał tak: Del Piero i Bojinov.
Powodzenia Juventini :!:
PS Będzie 4:0
Bojinov
Nedved
Del Piero
Bojinov
PS Czy mecz będzie transmitowany w jakiejś telewizji
Powodzenia Juventini :!:
PS Będzie 4:0

PS Czy mecz będzie transmitowany w jakiejś telewizji

- Ciro85
- Juventino
Cóż, mecz powinien być teoretycznie-łatwy, pisze teoretycznie bo jak z takimi meczamy wychodziło dobrze pamiętamy.... :x
Kadra Modeny na kolana nie powala:
http://www.modenafc.net/squadra/squadra_titolare.asp
I wilele wyjaśnia jej pozycje w tabeli
Na pewno wpada w oko nazwisko wychowanka Juventusu Simone Bentivoglio-defensywny pomocnik który chyba nigdy nie miał okazji zagrać w dorosłej kadrze Juve (jeśli sie myle to mnie poprawcie)
Następnym zawodnikiem który może coś mówić przeciętnemu kibicowi jest Alex Pinardi który rozegrał wiele meczy w Serie A w barwach Atalanty i Lecce.
Wspomne też, że nie wielu zawodnkiów zostało z kadry Modeny z sezonów gdy ten zespół grał ostatnio w Serie A ( 2002/03, 2203/2004)-pamiętam, że wtedy grał w Modenie bardzo utalentowany napastnik Diomansy Kamara (obecnie chyba West Bromwich)
Krótko mówiąc tylko wygrana Juve wchodzi w gre.
Mój typ: Modena-Juventus 1:3 (Trezeguet,Del Piero, Camoranesi)
Kadra Modeny na kolana nie powala:
http://www.modenafc.net/squadra/squadra_titolare.asp
I wilele wyjaśnia jej pozycje w tabeli

Na pewno wpada w oko nazwisko wychowanka Juventusu Simone Bentivoglio-defensywny pomocnik który chyba nigdy nie miał okazji zagrać w dorosłej kadrze Juve (jeśli sie myle to mnie poprawcie)
Następnym zawodnikiem który może coś mówić przeciętnemu kibicowi jest Alex Pinardi który rozegrał wiele meczy w Serie A w barwach Atalanty i Lecce.
Wspomne też, że nie wielu zawodnkiów zostało z kadry Modeny z sezonów gdy ten zespół grał ostatnio w Serie A ( 2002/03, 2203/2004)-pamiętam, że wtedy grał w Modenie bardzo utalentowany napastnik Diomansy Kamara (obecnie chyba West Bromwich)
Krótko mówiąc tylko wygrana Juve wchodzi w gre.
Mój typ: Modena-Juventus 1:3 (Trezeguet,Del Piero, Camoranesi)
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Uważam, że na Modenie nabijemy przynajmniej 3 bramki. Jest to łatwy rywal, ale jak wiemy z niedalekiej przeszłości nie należy nawet takich lekceważyć :!:
Nie ma co tu dużo pisać - trzeba zgarnąć 3 pkt. i dalej być na pozycji lidera. Mam nadzieję, że nie będzie to mecz błędów ani nie wykorzystanych okazji Juve
Nie ma co tu dużo pisać - trzeba zgarnąć 3 pkt. i dalej być na pozycji lidera. Mam nadzieję, że nie będzie to mecz błędów ani nie wykorzystanych okazji Juve
- Drabik224
- Juventino
Trzeba dalej pokazać,że to nie było przypadkowe ta wygrana w ostatniej kolejce.Musimy pokazać że wróciliśmy do gry,pełni sił i ambicji.Teraz wiemy jakie popełnialismy błędy.Te błedy zostały naprawione i teraz musimy dalej wygrywać! :!: :!: :!: Licze na 3-1 dla nas
A jak bedzie?? Pozyjemy zobacyzmy
A jak bedzie?? Pozyjemy zobacyzmy

- mpolek
- Qualità Juventino
Juventus jest zdecydowanym faworytem tego spotkania. Muszą jednak pamiętać aby nie zlekceważyć przeciwnika. Jak będą grali podobny futbol do tego, który prezentowali w ostatnim meczu z Crotone to wygrają te spotkanie na co licze:):) Typer ze mnie nie za dobry, ale sprubuję postawić na taki wynik:
Modena - Juve
0 - 2
Del Piero
Camoranesi / Trezeuget
Mam nadzieje, że Bojinow będzie mógł troche zgagrać w poniedziałkowym spokaniu.
Modena - Juve
0 - 2

Mam nadzieje, że Bojinow będzie mógł troche zgagrać w poniedziałkowym spokaniu.
- wit_juve
- Juventino
- Mr Cezary
- Juventino
Dzisiejszy? A poniedziałkowy jak ma wyglądać?Lukasz_JUVE pisze:Chciałbym aby dzisiejszy duet napastnikó wyglądał tak: Del Piero i Bojinov.

Jedziemy do Modeny jako samodzielny lider i dobrze by było tą pozycję utrzymać. Nie pamiętam kiedy ostatnio zwyciężyliśmy na wyjeździe. Czy aby nie z Bologną? Deschamps ma do dyspozycji niemal najmocniejszy skład. W obronie powinni zagrać Balzaretti, Boumsong

- MrWlodek
- Juventino
Joj... No poniedzialkowy przecieżMr Cezary pisze:Dzisiejszy? A poniedziałkowy jak ma wyglądać?Lukasz_JUVE pisze:Chciałbym aby dzisiejszy duet napastnikó wyglądał tak: Del Piero i Bojinov.

Chciałbym aby poniedziałkowy duet napastników wyglądał tak: Del Piero i Bojinov.
Zadowolony

- alex_KiNiO
- Juventino
JUVE wygra pewnie strzelając 2 lub 3 bramki i nie tracąc żadnej. Stawiam, że ALEX strzeli brameczke.
MÓJ TYP: Modena-Juventus 0:3
MÓJ TYP: Modena-Juventus 0:3
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli