Serie B (25) Modena 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 10:29

Myślę, że przyda się temat o meczu, aby nie trzeba było zakładać go na kilka godzin przed meczem.

Obrazek

Obrazek

Modena - Juventus

1:8zł X:3,90zł 2:1,35zł 1X:2,26zł 2X:- 12:1,16zł

Po pogromie Crotone, wielki Juventus jedzie zmierzyć się z Modeną. Już w tym sezonie raz z nią wygraliśmy, aż 4:0. Ostatnie zwycięstwo na pewno nas trochę podbudowało, udowodniliśmy, że jak chcemy to potrafimy. Mam nadzieję, że nasz ostatni mecz zakończył passę huśtawek formy. Modena w tym sezonie nie zachwyca i zajmuje 18 miejsce mając 21 punktów. Znajduje się o jedno miejsce wyżej niż nasz poprzedni przeciwnik. Ten mecz musimy wygrać, najlepiej w takim stylu jak z Crotone. Nie możemy dać przeciwnikowi żadnych szans na skonstruowanie jakiejś groźnej akcji, bo nasza obrona ma nieraz problemy nawet z potencjalnie niegroźnymi sytuacjami. Najważniejsze to zagrać pewnie w defensywie i skutecznie w ataku. Musimy wykorzystywać wszystkie okazje na strzelanie bramki, bo ostatnio marnowaliśmy bardzo dogodne okazje. Modena na pewno będzie walczyła chociaż o remis, więc musimy podejść do tego meczu skoncentrowani. Jeśli po zwycięstwie z Crotone nasi zawodnicy wyjdą na boisko zbyt pewni siebie to Modena może dać nam nauczkę. Chcę zobaczyć zwycięstwo po dobrej grze, ilość strzelonych bramek nie jest dla mnie najważniejsza ale im więcej uda nam się strzelić tym lepiej. Nie będę typował strzelców bramek, mam jedynie nadzieję, że Trezeguet się przełamie lub zagra Bożinow.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 10:45

Mam nadzieje ze ten mecz pozwoli nam zachowac pozycje samodzielnego lidera, tym bardziej ze DD ma do dyspozycji szeroki sklad. Wydaje mi sie ze powinnismy wygrac spokojnie, czyli pewnie z tylu i skutecznie w ataku. Obstawiam wynik 2:0 lub 3:0 bo nie sadze ze Modena da sobie wbic tyle bramek co Crotone tym bardziej ze gra juz przy otwartym stadionie gdzie mozna spodziewac sie kompletu.

Oto link do informacji o otwarciu nowych stadionow :
http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=80403

Buffi-luki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 12:59

W meczu z Modena nie ma co liczyć n atyle bramek co z Crotone ale pilkarze powinni udowodnić , że tamto zwycięstwo nie bylo przypadkiem

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kojot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 13:07

Znacie jakiś link gdzie można posłuchać lub obejrzeć mecz Modena-Juventus??

FORZA JUVEEEEE!!!!

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 13:20

Nasi chłopcy powinni pójść za ciosem i tym razem odprawić z kwitkiem Crotone. Ten zespół jest na 18 miejscu w tabeli i również i tu piłkarze mogą postarać się o kilku bramkową zdobycz. Trzeba również uważać by nie popadli w samozachwyt bo to moze ich zgubić (nie pierwszy raz zresztą) Mam nadzieję że znowu wynik będzie między 4/5 do 0. Stać ich na to. Sądzę że to najlepszy czas na odrodzenie się Trezegola, chociaż jeśli nic nie strzeli to i tak raczej pewne że opuści w lecie Juve. Może Bojinov dostanie szansę. Szkoda marnować tak utalentowanego chłopaka. Chciałbym aby dzisiejszy duet napastnikó wyglądał tak: Del Piero i Bojinov.

Powodzenia Juventini :!:

PS Będzie 4:0
:ball: Bojinov
:ball: Nedved
:ball: Del Piero
:ball: Bojinov

PS Czy mecz będzie transmitowany w jakiejś telewizji :?:

Obrazek
Ciro85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 14:32

Cóż, mecz powinien być teoretycznie-łatwy, pisze teoretycznie bo jak z takimi meczamy wychodziło dobrze pamiętamy.... :x

Kadra Modeny na kolana nie powala:

http://www.modenafc.net/squadra/squadra_titolare.asp

I wilele wyjaśnia jej pozycje w tabeli ;)

Na pewno wpada w oko nazwisko wychowanka Juventusu Simone Bentivoglio-defensywny pomocnik który chyba nigdy nie miał okazji zagrać w dorosłej kadrze Juve (jeśli sie myle to mnie poprawcie)
Następnym zawodnikiem który może coś mówić przeciętnemu kibicowi jest Alex Pinardi który rozegrał wiele meczy w Serie A w barwach Atalanty i Lecce.
Wspomne też, że nie wielu zawodnkiów zostało z kadry Modeny z sezonów gdy ten zespół grał ostatnio w Serie A ( 2002/03, 2203/2004)-pamiętam, że wtedy grał w Modenie bardzo utalentowany napastnik Diomansy Kamara (obecnie chyba West Bromwich)

Krótko mówiąc tylko wygrana Juve wchodzi w gre.
Mój typ: Modena-Juventus 1:3 (Trezeguet,Del Piero, Camoranesi)

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 14:56

Uważam, że na Modenie nabijemy przynajmniej 3 bramki. Jest to łatwy rywal, ale jak wiemy z niedalekiej przeszłości nie należy nawet takich lekceważyć :!:
Nie ma co tu dużo pisać - trzeba zgarnąć 3 pkt. i dalej być na pozycji lidera. Mam nadzieję, że nie będzie to mecz błędów ani nie wykorzystanych okazji Juve :wink:

figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 15:06

Poniżej transmisje na satelitach, Modena-Juve:
DigitAlb Premium 1 - Eutelsat W2 16 E
Mediaset Premium 1 - Hot Bird 13 E
Premiere Sport Portal - Astra 19,2 E
Sky Calcio 1 - Hot Bird 13 E

Obrazek
Obrazek
Drabik224

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 15:30

Trzeba dalej pokazać,że to nie było przypadkowe ta wygrana w ostatniej kolejce.Musimy pokazać że wróciliśmy do gry,pełni sił i ambicji.Teraz wiemy jakie popełnialismy błędy.Te błedy zostały naprawione i teraz musimy dalej wygrywać! :!: :!: :!: Licze na 3-1 dla nas
A jak bedzie?? Pozyjemy zobacyzmy :)

www.sokker.org - Najlepszy menager on-line

.....:::::Juventus Forever:::::.....
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 20:14

Juventus jest zdecydowanym faworytem tego spotkania. Muszą jednak pamiętać aby nie zlekceważyć przeciwnika. Jak będą grali podobny futbol do tego, który prezentowali w ostatnim meczu z Crotone to wygrają te spotkanie na co licze:):) Typer ze mnie nie za dobry, ale sprubuję postawić na taki wynik:
Modena - Juve
0 - 2
:ball: Camoranesi / Trezeuget

Mam nadzieje, że Bojinow będzie mógł troche zgagrać w poniedziałkowym spokaniu.

Obrazek
wit_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 20:34

ja uwazam ze bedzie cos kolo 3-0 dla bianconerich, mysle ze wzieli sobie do serca ostatnie mecze na wyjazdach i w tym meczu zagraja na 100% od poczatku do konca.
Stawiam na wynik 3-0
:ball: Buffon (żart :lol: ) a tak naprawde to moze wreszcie strzeli cos Trezeguet

Obrazek
Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 20:42

Lukasz_JUVE pisze:Chciałbym aby dzisiejszy duet napastnikó wyglądał tak: Del Piero i Bojinov.
Dzisiejszy? A poniedziałkowy jak ma wyglądać? :)

Jedziemy do Modeny jako samodzielny lider i dobrze by było tą pozycję utrzymać. Nie pamiętam kiedy ostatnio zwyciężyliśmy na wyjeździe. Czy aby nie z Bologną? Deschamps ma do dyspozycji niemal najmocniejszy skład. W obronie powinni zagrać Balzaretti, Boumsong :prochno: , Zebina i Chiellini. W pomocy zapewne Giannichedda z Paro na środku i Camor z Pavlem na bokach. W ataku Del Piero i... ciekawe czy DD postawi na Treze czy na Palladino, bo w Bojinova w pierwszym składzie nie wierzę jakoś. FORZA JUVE !!!

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 20:46

Mr Cezary pisze:
Lukasz_JUVE pisze:Chciałbym aby dzisiejszy duet napastnikó wyglądał tak: Del Piero i Bojinov.
Dzisiejszy? A poniedziałkowy jak ma wyglądać? :)
Joj... No poniedzialkowy przecież :P Ostatni dzień ferii i na nim się dziś "skupiałem" :D No to:

Chciałbym aby poniedziałkowy duet napastników wyglądał tak: Del Piero i Bojinov.

Zadowolony :?: :smile:

Obrazek
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 13:34

JUVE wygra pewnie strzelając 2 lub 3 bramki i nie tracąc żadnej. Stawiam, że ALEX strzeli brameczke.
MÓJ TYP: Modena-Juventus 0:3

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 16:00

ja mam nadzieje ze wygramy 4-0 ale skoro gramy na wyjezdzie obstawiam ze bedzie 3-0 dla nas

Modena vs. Juventus
0-3
:ball: Treze

licze tez na wystep Bojinova

Zablokowany