Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!
- blackjuve
- Juventino
JUVENTUS W INTERNECIE !!!! LIVE SERIA B !!!!! ZAPRASZAM!!!
witam,
Jak wiecie można oglądać prawie wszystkie mecze na świecie przez internet.
Między innymi Seria B i mecze Juventusu Turin. Organizacja FreeSoccer.us
nadaje właśnie te mecze. Ta organizacja jest nowa i nadawanie tych meczy jest trudna, ponieważ jest tam za mało użytkowników. Więc zapraszam wszystkich Fanów Juve , którzy mają min łącze 512 kb/s , na stronę www.freesoccer.us i rejestrujcie się. Ta oto telewizja internetowa dziala na zasadzie PeerToPeer ( p2p). Wiecie o co chodzi UpLoad : DownLoad . Im więcej użytkowników tym lepiej będzie działać ten serwis i oczywiście mecze Juventus'u.
INSTRUKCJA:
* Mecze Juventusu (Seria B) są nadawane przez program FSTV 3 (FreeSoccer TV 3)
* Ten program , można tylko oglądać za pomocą programu SopCast (Potrzebna rejestracja www.sopcast.com)
1.Zarejestrój się na stronie www.sopcast.com i ściągnij najnowszą wersje programu SopCast.
2.Następnie zaloguj się i wejdz następująco na stronie www.sopcast.com >>> MySop >>> MyChannels>>>Subscribe Channel
3.Jeśli odtworzysz stronę "Subscribe Channel" pokaże się lista organizacji , które nadają internetową telewizję za pomocą programu SopCast. Między innymi "FreeSoccer" i inne .... (Polecam także SoccerLive!!!Liga Polska i różne Very Happy))
4.Musicie wypełnić te dane , które wymaga od was admin FreeSoccer(Pisze w opisie co trzeba wpisać = login z FORUM FreeSoccer.us)
5.Po wysłaniu akceptacji musisz poczekać aż Admin FreeSoccer doda cię do swoich uzytkowników( kwestia 24h)(Musisz pisać posty na Forum FreeSoccer.us regularnie by twoje konto istniało i musisz napisać pierwszy post żeby ADMIN cię ZAAKCEPTOWAŁ NA SOPCAST !!!!!!! I ODWIEDZAJCIE STRONE FREESOCCER.US JESLI CHCECIE BYC SZYBKO AKCEPTOWANI!!!! DUZO ODWIEDZAC I PISAC LADNIE POSTY!!! ZROBCIE TO DLA JUVE!!!
6.Jeśli na stronie Subscribe Channel będzie pisać ,że jesteś dodany możesz już oglądać kanały FSTV !!!(The channel group you have subscribed !!!! ApprovedTime = data od kiedy jestes przyjęty do kanału)
7.Teraz odtwierasz program SopCast . Logujesz się swoimi danymi do Programu. I wśród listy programów musi być grupa FreeSoccer.us.
Będę próbował co tydzień dodawać linki meczów i daty !!!
ŻYCZĘ MIŁEGO OGLĄDANIA !!!!!! Rejestrujcie się !!!! Potrzebnych dużo ludzi !!!!
Jeśli macie jakies pytania to piszcie w tym Temacie
pzdr[/i]
witam,
Jak wiecie można oglądać prawie wszystkie mecze na świecie przez internet.
Między innymi Seria B i mecze Juventusu Turin. Organizacja FreeSoccer.us
nadaje właśnie te mecze. Ta organizacja jest nowa i nadawanie tych meczy jest trudna, ponieważ jest tam za mało użytkowników. Więc zapraszam wszystkich Fanów Juve , którzy mają min łącze 512 kb/s , na stronę www.freesoccer.us i rejestrujcie się. Ta oto telewizja internetowa dziala na zasadzie PeerToPeer ( p2p). Wiecie o co chodzi UpLoad : DownLoad . Im więcej użytkowników tym lepiej będzie działać ten serwis i oczywiście mecze Juventus'u.
INSTRUKCJA:
* Mecze Juventusu (Seria B) są nadawane przez program FSTV 3 (FreeSoccer TV 3)
* Ten program , można tylko oglądać za pomocą programu SopCast (Potrzebna rejestracja www.sopcast.com)
1.Zarejestrój się na stronie www.sopcast.com i ściągnij najnowszą wersje programu SopCast.
2.Następnie zaloguj się i wejdz następująco na stronie www.sopcast.com >>> MySop >>> MyChannels>>>Subscribe Channel
3.Jeśli odtworzysz stronę "Subscribe Channel" pokaże się lista organizacji , które nadają internetową telewizję za pomocą programu SopCast. Między innymi "FreeSoccer" i inne .... (Polecam także SoccerLive!!!Liga Polska i różne Very Happy))
4.Musicie wypełnić te dane , które wymaga od was admin FreeSoccer(Pisze w opisie co trzeba wpisać = login z FORUM FreeSoccer.us)
5.Po wysłaniu akceptacji musisz poczekać aż Admin FreeSoccer doda cię do swoich uzytkowników( kwestia 24h)(Musisz pisać posty na Forum FreeSoccer.us regularnie by twoje konto istniało i musisz napisać pierwszy post żeby ADMIN cię ZAAKCEPTOWAŁ NA SOPCAST !!!!!!! I ODWIEDZAJCIE STRONE FREESOCCER.US JESLI CHCECIE BYC SZYBKO AKCEPTOWANI!!!! DUZO ODWIEDZAC I PISAC LADNIE POSTY!!! ZROBCIE TO DLA JUVE!!!

6.Jeśli na stronie Subscribe Channel będzie pisać ,że jesteś dodany możesz już oglądać kanały FSTV !!!(The channel group you have subscribed !!!! ApprovedTime = data od kiedy jestes przyjęty do kanału)
7.Teraz odtwierasz program SopCast . Logujesz się swoimi danymi do Programu. I wśród listy programów musi być grupa FreeSoccer.us.
Będę próbował co tydzień dodawać linki meczów i daty !!!
ŻYCZĘ MIŁEGO OGLĄDANIA !!!!!! Rejestrujcie się !!!! Potrzebnych dużo ludzi !!!!
Jeśli macie jakies pytania to piszcie w tym Temacie
pzdr[/i]
Ostatnio zmieniony 23 października 2006, 19:53 przez blackjuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- Juve_Team
- Juventino
Wiem ,że głupie pytanie ale gdzie na stronie www.freesoccer.us mam sie zarejestrować,na forum???
Dobra ja juz jestem,mam nadzieje ,że bedzie dzialac
Dobra ja juz jestem,mam nadzieje ,że bedzie dzialac
Ostatnio zmieniony 22 października 2006, 12:45 przez Juve_Team, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackjuve
- Juventino
Tak na forum!!!! 
Aha i jeszcze jedno !!!! Proszę was napiszcie mi zawsze na forum jak się zerejstrujecie!!!
I druga rzecz : Pierw musicie zarejestrować się na forum FreeSoccer.us i swoim nickem (loginem) musisz na sopcast>>>mysop>>subscribe channels
wypełnic ramke FreeSoccer.us !! Poprostu w ramce na sopcast.com musisz wpisa ć swój login i czekać 12h - 24h na akceptacje Admina

Aha i jeszcze jedno !!!! Proszę was napiszcie mi zawsze na forum jak się zerejstrujecie!!!
I druga rzecz : Pierw musicie zarejestrować się na forum FreeSoccer.us i swoim nickem (loginem) musisz na sopcast>>>mysop>>subscribe channels
wypełnic ramke FreeSoccer.us !! Poprostu w ramce na sopcast.com musisz wpisa ć swój login i czekać 12h - 24h na akceptacje Admina
FORZA JUVE!!!! Juve, storia di un grande amore !!! FORZA JUVE!!!!
- Monte Cristo
- Juventino
oo gut, bedzie mozna ogladac wszystkie mecze a nie tylko te ktoree sa na Eurosport 2 
Bede se siedzial w szaliku Juve, koszulce Juve i flagach Juve i ogladal przy kompie

Bede se siedzial w szaliku Juve, koszulce Juve i flagach Juve i ogladal przy kompie

- Swider10
- Juventino
Jakie kanały mam z tamtat wziaśc Soccer-Live TV i FreeSoccer.us Channels wystarczą ?? i jakie dokladnie trzeba podac dane dotyczące programu zeby przyjeli mnie?? bo nie wiem czy dobrze to zrobilem ta chyba chciali e-meil język miasto kraj i predkość łacza? to wszystko ??
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- blackjuve
- Juventino
Dla FreeSoccer.us wystarczy tylko podać login (nazwę użytkownika) z FreeSoccer.ys - Forum
A dla Soccer-Live trzeba podać nawę użytkownika forum Soccer=-Live i UpLoad i Download (Ale dokładny!! Można sprawdzidz na http://www.speedtest.net Polecam !!!)
I nic więcej nie piszcie ! A jak chcecie więcej programów to szukajcie na forum Soccer-Live !
Aha jeszcze jedno : Mecze Juventusu są pokazywane na TV Sport (Rom)
Tylko Rom to nie rzym tylko Rumunia !!! Więc komentarz po rumuńsku!!
ALe najważniejszy jest obraz!!!!
pozdro
A dla Soccer-Live trzeba podać nawę użytkownika forum Soccer=-Live i UpLoad i Download (Ale dokładny!! Można sprawdzidz na http://www.speedtest.net Polecam !!!)
I nic więcej nie piszcie ! A jak chcecie więcej programów to szukajcie na forum Soccer-Live !
Aha jeszcze jedno : Mecze Juventusu są pokazywane na TV Sport (Rom)
Tylko Rom to nie rzym tylko Rumunia !!! Więc komentarz po rumuńsku!!
ALe najważniejszy jest obraz!!!!
pozdro
FORZA JUVE!!!! Juve, storia di un grande amore !!! FORZA JUVE!!!!
- Swider10
- Juventino
A kiedy bede wiedzial czy admin mnie przyjoł czy nie?? bo tam nci nie jest napisane czy sie odezwie czy nie jaka prywatna wiadomosc wysle czy na e-meil przysle wiadomosc ??
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
- blackjuve
- Juventino
Na stronie SopCast.com w My Sob i Subscribe Channel widzisz tą tabelke gdzie pisze nadniom "The channel group you have subscribed:"
I tam w tabelce masz napewno napisane FreeSoccer i tak dalej i w przedostatniej kolumnie pisze ApprovedTime = null !!! To znaczy że jeszcze Cię nie zaakceptował!!! Jak pojawi się tam data to znaczy ze jestes zaakceptowany.
ZAPOMNIAŁEM NAPISAĆ:::: TRZEBA UDZIELAĆ SIĘ NA FORUM !!!! PISZCIE POPROSTU POSTY NA FreeSoccer.us CHYBA JEST TAK ŻE DOPIERO JAK NAPISZESZ JEDEN POST TO DOPIERO CIE ADMIN ZAAKCEPTUJE!!!!!!
I tam w tabelce masz napewno napisane FreeSoccer i tak dalej i w przedostatniej kolumnie pisze ApprovedTime = null !!! To znaczy że jeszcze Cię nie zaakceptował!!! Jak pojawi się tam data to znaczy ze jestes zaakceptowany.
ZAPOMNIAŁEM NAPISAĆ:::: TRZEBA UDZIELAĆ SIĘ NA FORUM !!!! PISZCIE POPROSTU POSTY NA FreeSoccer.us CHYBA JEST TAK ŻE DOPIERO JAK NAPISZESZ JEDEN POST TO DOPIERO CIE ADMIN ZAAKCEPTUJE!!!!!!
- Swider10
- Juventino
aha dzieki a czy wszystkie posty trzeba psiac po angielsku czy jest jakis temat/pokoj polski ?? i jeszcze jedno wlaczylem ten program Sop Cast i tam jest lista programów wziolem jeden z nich i pojawil sie maly ekranik i pisalo buferowanie doszlo do 29% i wtedy sie cofalo do 23% i znowu szlo do 29 i tak caly czas czy to moze byc spowodowane tym ze nie jestem jeszcze zaakceptowany przez admina ??