WARSZAWA || wspólne wypady na mecze
- Malpoludek
- Juventino
"świeżak" może wpaść też? Czy to za "Wysokie Progi" jak dla mnie? W końcu się zmotywowałem i miło obejrzeć mecz w większym gronie.
Co cie boli czy az tak to cie boli???
- Alexxxxx
- Juventino
Mecz z Violą w Arkadii ( http://www.piwopedia.pl/lokale/Pub-Arkadia ), mecz z Realem w Wysokich progach ( https://www.facebook.com/PubWysokieProgi ).
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- gigix
- Juventino
Gdzie będziecie oglądać dzisiejszy mecz? W Wysokich Progach? Powiem szczerze, że nigdy jeszcze tam nie byłem i chętnie bym przyszedł. Mam tylko pytanie do tych co często tam oglądają: czy są dobre warunki do oglądania meczu, i czy będą miejsca. Wolałbym obejrzeć tak "wielki" mecz wspólnie przy piwku niż na ekranie komputera.
gigix
- negocjator
- Juventino
Zapraszamy miejsca stojące mamy zarezerwowane ale jakoś sobie poradzimy
- preclix
- Juventino
Witam. Mam pytanie do Was. Szukam w Warszawie taniego hostelu, w którym można wynająć pokój jednoosobowy do kilku dyszek. Co prawda mam już coś na oku, ale miejscówka znajduje się dopiero na Włochach, a mnie pasowałoby coś bliżej Centrum. Jeżeli ktoś znałby jakiś lokal, proszę o PW. Pozdrawiam!
PS Odwiedzę Was w meczu z Napoli
PS Odwiedzę Was w meczu z Napoli
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2013, 22:07 przez preclix, łącznie zmieniany 1 raz.
- artoni
- Juventino
W Warszawie ulica Wilcza jest wysypem hosteli. Są tam najmniej 3. Lokalizacja bardzo dobra, bo przy placu Konstytucji, czyli od centrum 10 min piechotą, albo 2 min tramwajem. Nie wiem tylko jak z cenami, ale skoro to hostele to raczej standardowo będzie.
- white_wolv
- Juventino
gdzie ogladacie Real ? bede sluzbowo w W-wie (a wlasciwie Sulejowku) i chetnie bym dolaczyl
- rad
- Juventino
Podpisuję się pod powyższym pytaniem. Spóźniłbym się na początek meczu, ale wolę się spóźnić, niż go w ogóle miał nie obejrzeć (ze względu na czas dojazdu do domu).white_wolv pisze:gdzie ogladacie Real ? bede sluzbowo w W-wie (a wlasciwie Sulejowku) i chetnie bym dolaczyl
- Lypsky
- Juventino
Tak przy Emilii Plater. Mają 2 telewizory.daniel85 pisze:Też się dołączam do pytania, ktoś pisał o "Wysokich Progach" to ten pub na Emilii Plater? Jako że nie jestem z Warszawy, to czy mają tam telebim czy telewizory?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady