Sezon 2017/18
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
W końcu jakaś porządna bramka. Fantastyczna kontra i ta dopieszczona asysta Lulicia Handa jak na razie ręcznik.
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ładna kontra. Nasi w analogicznej sytuacji by się zatrzymali. Nikt nie biegłby do przodu, a jeden atakujący wycofałby piłkę do tyłu.
Brawo Lazio, wysłać ich do LE. Niech grają w czwartki z jakimiś Qarabagami :hellyes:
Brawo Lazio, wysłać ich do LE. Niech grają w czwartki z jakimiś Qarabagami :hellyes:
O tak, wart tych 100 baniek. Cały czas wierze, że uda nam się go sprowadzić.Baczu pisze:Savic jest niesamowity, chłopak wart każdych pieniędzy. Łysy powinien rozbić bank na niego, z nim i Canem nasza pomoc może nawiązać poziomem do MVP.
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- Wojtek
- Juventino
inter się może cieszyć, że przegrywają tylko 1-2 Lazio w gazie.
Savić mistrz. Musimy go mieć. 90 mln to odpowiednia cena. Jeśli daliśmy tyle za Igłe to tym bardziej powinniśmy dać za niego. Marotta&Paratici
Savić mistrz. Musimy go mieć. 90 mln to odpowiednia cena. Jeśli daliśmy tyle za Igłe to tym bardziej powinniśmy dać za niego. Marotta&Paratici
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Inter się na razie kompromituje niemiłosiernie. Grali na jednym froncie cały sezon i teraz taka kupa.
Żeby tylko po końcowym gwizdku można było powiedzieć to samo :hellyes:
Savic przekocur. Inzaghi niech nabierze pierwszych szlifów w Europie i może startować do Juve
Ciekawe jak tam chat na kloacznej stronce Interu, pewnie cały w ekskrementach
Żeby tylko po końcowym gwizdku można było powiedzieć to samo :hellyes:
Savic przekocur. Inzaghi niech nabierze pierwszych szlifów w Europie i może startować do Juve
Ciekawe jak tam chat na kloacznej stronce Interu, pewnie cały w ekskrementach
- albertcamus
- Juventino
On i Donnarumma powinni walczyć o tytuł najbardziej przereklamowanego bramkarza Serie A.jackop pisze:Handa jak na razie ręcznik.
- Sila Spokoju
- Juventino
A pamiętacie jak kibice Interu kilka sezonów temu gadali, że to najlepszy bramkarz SerieA ?albertcamus pisze:On i Donnarumma powinni walczyć o tytuł najbardziej przereklamowanego bramkarza Serie A.jackop pisze:Handa jak na razie ręcznik.
Edit:
Dobrze, że jest ten VAR, bo byłby karny z dupy dla Interu. Ewidentne uderzenie barkiem, a nie ręką.
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Parodia ze strony Lazio, w minute mogą przerżnąć to 4 miejsce. De Vrij bardzo dziwny faul, niepotrzebnie szedł na raz, już gra dla Interu? Teraz jeszcze czerwo...
EDIT: No to chyba pozamiatane, mimo 10 minut...
EDIT: No to chyba pozamiatane, mimo 10 minut...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2018, 22:27 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ale Lazio to zmaściło, tragedia.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Sila Spokoju
- Juventino
De Vrij sprzedawczyk