LM 12/13 (1/4): Bayern 2-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 10:04

Ja jestem jakiś psychiczny chyba :D Dzisiejszy rekord nie myślenia o meczu to u mnie 16 minut, skupić się nie mogę z roboty mnie wywalą pewnie w końcu.. ciężkie życie kibica Juve. Szef za Barceloną i taki ćwierćfinał u niego to dzień jak co roku, kursy 1,2 zł te sprawy..

Nie ma żadnego usprawiedliwiania - że pierwszy sezon, team nieograny, niedoświadczony, dopiero co z serie B itd.
Od 16tu miesięcy Juventus pokazuje, że jest klasowym zespołem, zdolnym powalczyć z każdym, żadnego myślenia w stylu, 1/4 to wielki sukces, teraz i tak możemy odpaść.
Jedyne co dziś dzieli nas i FCB to to, że my nie wygrywamy po 9:2. Ale nie musimy, wystarczy 1:0 :prochno:

Chciałbym przynajmniej 45min Quagliarellę zobaczyć, od jego bramek w Londynie wszystko się zaczęło. Mam nadzieję, że nie zobaczymy 3-6-1, bo naszych dwóch dowolnych napadziorów niespecjalnie gwarantuje ostrą jakość z przodu, a co dopiero 1 :whistle:

Stawiam 2:2 jak w Londynie.

Donnie pisze:Kurde faja, mam już dość czekania, tym bardziej, że gdy Juventus ostatnim razem wygrywał LM, to ja tamtego wieczoru bardziej obawiałem się nadejścia Buki, niż zbliżającego się meczu. Chciałbym w końcu zobaczyć Juventus zdobywajacy ten puchar. Stanowczo zbyt długo czekamy.
Tyle w temacie :bravo:

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 10:29

Ciekawa, napawająca optymizmem pogadanka redaktorów goal.com. Wg nich to Juventus zagra w półfinale.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
909090juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 10:47

Wygramy 2:1 i będziemy się tak cieszyć : moje video :

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 10:55

Supersonic pisze:
Stawiam 2:2 jak w Londynie.

Rozumiem, że mam w ciemno stawiać u buka na finał i remis? A w dogrywce kto strzeli? :)

Mam podobne odczucia jak Ty, Supersonicu. Cały czas w głowie godzina 20.45 i emocje. Z jednej strony małe obawy, lecz z drugiej niesamowite parcie na zwycięstwo. Ten dwumecz po prostu trzeba(!) wygrać!

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 10:58

Przypomina mi się pewna wypowiedź Conte, w której mówił, że Juventus nie jest przyzwyczajony do gry w dwumeczu i zamiast kalkulować gole w meczach u siebie i na wyjeździe, za cel sobie stawiają zwycięstwo w każdym meczu z osobna.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 10:58

Jak przyśpieszyć upływ czasu :C
Oglądam YouTuba
:happy:
Najlepszy mecz reprezentacji jaki oglądałem :D

jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 11:04

Nie chciałbym byśmy zagrali jednym napastnikiem z przodu. Tak czy siak nie mamy wielkiej siły przebicia z przodu, a wystawienie jednego Vucinicia w ataku to jak sobie strzelić stopę. Albo mu wyjdzie mecz życia, albo... Zresztą nie jest to zbyt ruchliwy napastnik, tym łatwiej byłoby defensorom Bayernu sobie z nim poradzić.

Skłaniam się ku dwójce FQ - Szwagier. Matri w tym meczu mnie nie przekonuje. Lubię gościa, strzela sporo bramek ostatnio, ale potrzebujemy dzisiaj kogoś więcej niż "dobij do pustej bramki". Po drugie Matri jest bardzo przewidywalny w ataku. Nie stać go na jakieś niekonwencjonalne zagranie, a i nie przypominam sobie, by potrafił mocno i precyzyjnie uderzyć z przed "16".

Tak samo ja Wy już nie mogę usiedzieć w miejscu. Jestem tak podniecony, że nawet jak sobie zwalę niewiele to daje :prochno:

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 11:15

Do tej pory śmiałem się z proroczych snów na temat meczów Juve i śmieję się dalej z tą drobną różnicą, że dzisiaj mi również się taki sen przydarzył :prochno:. Aczkolwiek mam nadzieję, że marny ze mnie prorok, bo w moim śnie Juve przegrało 0:2, a sędzia nie uznał nam bramki Giovinco. Zgodnie z sennym brakiem logiki na boisku pojawił się również Amauri, ale był akcent niemiecki, bo wystąpił w "krzyżackiej" koszulce Parmy.

Whoscored.com coś się spóźnia ze swoją zapowiedzią meczu.

Obrazek
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 11:16

U mnie był atak Giovinco + ... Totti :-D

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 11:34

kurde we wszystkich programach nasz mecz jest na ence, ja jednak ogladajac dzis nsport widzialem na pasku, ze JUVE ma byc w n premium...a na N...barca :| mam nadzieje, ze to nieprawda, bo caly oczekiwany tak dlugo wieczor poszedlby..tam gdzie fuks piwo nosi

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 11:50

Zapowiedzi już się pojawiły. Zarówno goal.com jak i whoscored.com prognozują ten sam rezultat:

Obrazek

Taki wynik w meczu wyjazdowym nie byłby zły, ale myślę, że stać nas na lepszy rezultat.

Obrazek
J0hny

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 11:55

Mecz będzie na ence. Na pasek wkradł się błąd.

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 12:22

Ja już sie nie moge doczekać, a takimi filmikami bardziej się nakręcam.
I jak tu nie lubić Fabio :-D

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 12:34

To jak jestesmy przy snach, to wedlug mojego mozgu dzisiaj bedzie 3-0 dla nas w tym :ball: x2 Vidal :-D Chociaz prosze sie nie sugerowac, bo ten sam mozg, tej samej nocy robil rekonstrukcje meczu Inter-Juve i rowniez wygralismy, tyle ze 3-1 :smile:

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 12:38

J0hny pisze:Mecz będzie na ence. Na pasek wkradł się błąd.
Johny jesteś pewny, że na Nsport?
Bo właśnie kombinuje sobie wieczór, i wszyscy mówią Npremium, a do tego kanału nie mam dostępu, i nie wiem czy lepiej olać to i szukac streamu czy jednak zaryzykowac i isc do miejsca gdzie jest dostepny nsport.
Ktoś wie na pewno na jakim kanale będzie mecz?

Najważniejsza koncentracja obrony i świetna dyspozycja MVP i damy radę wywalczyć korzystny wynik.

Zablokowany