KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Amunt_Valencia@Forza_Juve
- Juventino
Dzięki tym koszulką założyłem konto na juvepoland.com 
Dla mnie projekt nr 2
Biała XL
Kozackie to logo jest, z herbem mam już koszulek ze cztery także tak dla odmiany logo.
Pozdro

Dla mnie projekt nr 2
Biała XL
Kozackie to logo jest, z herbem mam już koszulek ze cztery także tak dla odmiany logo.
Pozdro
- faja69
- Juventino
drogi kolego stedmana,
wyjaśniałem kilka postów wyżej dlaczego wybrałem właśnie stedmana.
aha i mam już rozmiary, wymierzyli je i zgadzają się z tymi z tabelki, w tym że szerokość mierzona jest pod pachami, nie na dole koszulki!
wyjaśniałem kilka postów wyżej dlaczego wybrałem właśnie stedmana.
aha i mam już rozmiary, wymierzyli je i zgadzają się z tymi z tabelki, w tym że szerokość mierzona jest pod pachami, nie na dole koszulki!

- sFieSu
- Juventino
No i dobrze ;- ) Akurat te rozmiary co podane sa idealne ;-)faja69 pisze: aha i mam już rozmiary, wymierzyli je i zgadzają się z tymi z tabelki, w tym że szerokość mierzona jest pod pachami, nie na dole koszulki!

- Mateuszello
- Juventino
Jeśli jedna koszulka kosztuje 35zł to dwie kosztują 70zł(z wysyłką 77zł, bo 70+7). Dwa razy są policzone koszty wysyłki. To nie idzie razem zapakowane?faja69 pisze:koszt koszulki już z pakowaniem, przygotowaniem projektu i wykonaniem matryc to ok 35zł wysyłka 7zł, razem 42złMateuszello pisze:(...) ile kosztuje SAM koszt koszulki/SAM koszt wysyłki?

- faja69
- Juventino
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi...? policz sobie do tego jescze koperty bąbelkowe bo niestety już na dwie polówki musi być większa niż na jedną. no i waga jest dwa razy większa, to zależy też.. np 2 polówki o rozmiarze S ważą mniej od 2 XXXLek.. a ja nie mam zamiaru jeszcze dopłacać do tego, dlatego zawsze biore zapas te 50gr więcej.

- @D@$
- Juventino
Może jak jest cięższa przesyłka to więcej kosztuje? Z resztą nie bądźmy tacy drobiazgowi o te 5 zeta.Mateuszello pisze:Jeśli jedna koszulka kosztuje 35zł to dwie kosztują 70zł(z wysyłką 77zł, bo 70+7). Dwa razy są policzone koszty wysyłki. To nie idzie razem zapakowane?
- Mufseeker
- Juventino
Cześć,
chciałbym zamówić dwie sztuki projektu pierwszego (z herbem) - jedną białą, jedną czarną. Biała rozmiar - XL Czarna rozmiar - L.
Dzięki!
chciałbym zamówić dwie sztuki projektu pierwszego (z herbem) - jedną białą, jedną czarną. Biała rozmiar - XL Czarna rozmiar - L.
Dzięki!
"Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną tylko śmiecie." Z. Herbert.
- faja69
- Juventino
Słuchajcie jest jeszcze taka sprawa, właśnie mi napisali że możemy zmienić koszulki na markę SG, tyle że tak.. w stedmanie gramatura to 180g/m2 , a w SG już 210g/m2
W stedmanie są guziki w kolorze kości słoniowej, w SG sa białe lub czarne w zależności od koloru koszulki. moim zdaniem lepiej to wygląda, druga sprawa to to, że mają sciągacze na rękawkach..
także decyzja należy do Was.
W stedmanie są guziki w kolorze kości słoniowej, w SG sa białe lub czarne w zależności od koloru koszulki. moim zdaniem lepiej to wygląda, druga sprawa to to, że mają sciągacze na rękawkach..
także decyzja należy do Was.