| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zebol
Juventino Ufficiale

|
|
Podobno Giraudo jest gotowy wrócić do Juve uważa tak magazyn Panorama.W tym newsie jest mowa ,że Moggi mógłby wrócić ale tylko jeśli prezydentem nie będzie Blanc a Andrea Agnelli kuzyn Lapo i Johna Elkanna.
Myślę że to dobry pomysł bo coś w tym naszym zarządzie się musi zmienić.Co wy o tym sądzicie?
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/02/04/1775443/antonio-giraudo-set-for-juventus-return-report _________________ Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Eric6666
Juventino

|
|
w 100% jestem za!! z obecnym zarządem możemy jedynie walczyć o 2 miejsce a z triadą o LM spokojnie ,więc chyba wybór łatwy!! pamiętam jak było za ich czasów i jeżeli mogę wybrać pomiędzy dzisiejszym juve i byłym to wybieram byłe!!
warto dodać ,że na 70% wtedy trenerem byłby Lippi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
YachO_
Juventino

|
|
Ja jestem za (jeśli chodzi o Moggiego o Bettege), co do Girauda to raczej nie, wolałbym zamiast niego na przykład Lippiego... FORZA JUVE !!!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vincitore
Juventino

|
|
Wprawdzie z całej dawnej triady tego pana raczej najmniej lubię o ile można to tak nazwać, to jestem za wszystkim co odpędzi od władzy obecnych nieudaczników i przywróci stary dobry Juventus. Mam naprawdę słabą opinię o Giraudo i w moich oczach zawsze będzie najemnikiem, ale jeżeli pomoże to Juventusowi wrócić tam gdzie jego miejsce to jestem jak najbardziej za, dodatkowo jeżeli miałoby to pomóc w powrocie Moggiego do Juventusu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madara
Juventino

|
|
Ja może powiem tak...nie dziwcie się Giraudo, że robił przekręty w papierach.
Tak robili wszyscy.
Jak było z jakimś młodziutkim chłopaczkiem bodajże w Interze (poprawić jeśli się mylę) ?
Sprzedali go za 8mln?
Bujda na resorach.
Nie znam się na tym za bardzo, ale moim zdaniem kluby działają chyba jak normalna firma i jeśli zawyżają ceny w papierach to potem mają z tego większy zwrot, ale tam praktycznie nikt tych przepływów nie kontroluje więc przez lata była i jest samowolka.
Ja bym chciał żeby on wrócił bo Juve zdecydowanie za dużo wydało i nie przekłada się to na wyniki.
W każdym razie obecny zarząd popełnił moim zdaniem wiele katastrofalnych błędów. Więcej niż poprzedni przez kilkakrotnie większy okres. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sajan
Juventino Ufficiale

Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 274 Skąd: tutaj przybyłem ? JPC Member #420
|
|
... I zstąpił duch święty by odmienić obliczę ziemi tej ziemi ...
Ciekawe czy jak dojdzie do powrotu całej triady to i tak nie będzie to samo zapewne każdy będzie zaglądał im na ręce uprzykrzał życie nie będą mieli tego powera co kiedyś _________________ "Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Majos
Juventino Ufficiale

Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 1189 Skąd: Częstochowa (Jaciska). JPC Member #293
|
|
Ja byłbym jak najbardziej za powrotem. Tylko, że na pewno byłyby nie małe problemy. Każdy z boku by się przyglądał, i jak tylko sędzie "podaruje" karnego dla Juve to od razu, że to sprawka Moggiego. Sprawa fajna, ale chyba niewykonalna, jeśli chodzi o ich powrót. _________________ FoRzA GrAnDe JuVe !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LordJuve
Juventino

Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 1881 Skąd: "Tam gdzie diabeł mówi dobranoc"
|
|
| Majos napisał: | | Ja byłbym jak najbardziej za powrotem. Tylko, że na pewno byłyby nie małe problemy. Każdy z boku by się przyglądał, i jak tylko sędzie "podaruje" karnego dla Juve to od razu, że to sprawka Moggiego. Sprawa fajna, ale chyba niewykonalna, jeśli chodzi o ich powrót. |
No i dobrze...niech patrzą. To świetna okazja żeby udowodnić, że każdy powinien dostać drugą szansę i że cała ta afera to jedynie mary kola od interu.
Jeszcze trzeba zmienić prezydenta (Blanc to sobie może księgowość prowadzić), dorzucić Lucka i jakiegoś porządnego trenera. Wtedy może wrócimy na ten "właściwy tor"...  _________________ Bo kto chce zachować swoje życie, straci je; a kto straci swe życie z Mojego powodu, zachowa je... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madara
Juventino

|
|
| LordJuve napisał: | "właściwy tor"...  |
No...bo aż głupio, że Inter prowadzi.
Widać, że tu jest coś nie tak
To drużyna, której przeznaczeniem jest zawsze oglądać czyjeś plecy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LordJuve
Juventino

Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 1881 Skąd: "Tam gdzie diabeł mówi dobranoc"
|
|
| Madara napisał: | | LordJuve napisał: | "właściwy tor"...  |
No...bo aż głupio, że Inter prowadzi.
Widać, że tu jest coś nie tak
To drużyna, której przeznaczeniem jest zawsze oglądać czyjeś plecy. |
To też prawda. Jednak mi, w tym momencie, chodziło o pierwsze słowa Zaca, jako trenera Juve, kiedy to mówił coś na temat powrotu na "właściwy tor" w kontekście dyspozycji fizycznej jak i psychicznej naszych kopaczy.  _________________ Bo kto chce zachować swoje życie, straci je; a kto straci swe życie z Mojego powodu, zachowa je... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
juveman7
Juventino

Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 441 Skąd: gdzie się pisze skąd jesteśmy ?
|
|
Wątpie zeby odgrzany kotlet mógl cos poprawic w prowadzeniu Juve, no ale za jego czasów Juventus był Juventusem więc drzwi powinien miec otwarte. Będzie miał obok siebie kursantów i duże pole do popisu. _________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zoff
Juventino

Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1098 Skąd: Corso Galileo Ferraris 32, 10128 Torino
|
|
| juveman7 napisał: | | Wątpie zeby odgrzany kotlet mógl cos poprawic w prowadzeniu Juve |
Nie wiem naprawdę czy odgrzany kotlet nie smakuje lepiej niż niedoprawiana rolada...
Z Secco i Blankiem cały czas jesteśmy w ciemnej dupie, niech wraca. _________________ "Bo jak masz broń w ręku to jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy.
To zajebista adrenalina! Czujesz szum w uszach, unosisz się metr nad ziemią, odlatujesz…
To jest jak narkotyk...
Ale nie możesz dać się temu ponieść…" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Regulus
Juventino

|
|
Giraudo z tego co pamiętam odpowiadał głównie za finanse klubu, a te przed aferą zawsze były w świetnym stanie. Juventus jako jedyny włoski klub nie był zadłuzony i zawsze wypłacał pensje w terminie.
Z drugiej strony to człowiek znienawidzony przez kibiców, będący wręcz w stanie wojny z ultrasami i nie kryjący sympatii do Torino. Przy aferze dopingowej, o ile pamiętam był jednym z głównych podejrzanych. _________________ Religions of the world.
Taoism: Shit Happens.
Islam: If Shit Happens, Take A Hostage.
Catholicism: If Shit Happens, I Deserve It.
Jehova's Witness: Knock, Knock, "Shit Happens".
Rastafarianism: Let's Smoke This Shit. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monte Cristo
Juventino

|
|
| Do powrotu Giraudo mam mieszane uczucia. Jesli mialby sie zajmowac tylko ekonomia - to niby po co, bo co jak co, ale Secco i Blanc to na ekonomii sie znaja (chodz i tak wielkie z nich paly). Ale znac sie mniej na futbolu niz dwaj wyzej wspomniani panowie to sztuka, wiec czemu nie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|