| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Tharp
Juventino

|
|
Marchisio coprawda ladnie 'porobil' obronce, genialnie podcial pilke zachowujac zimna krew, i na dodatek strzelil interowi, ale mimowszystko ten gol to tylko dobitka strzalu Sissoko, a nie wypracowana akcja. Dla mnie numerem jeden bedzie gol Trezegueta przeciwko bayernowi. Stary dobry David i jego klasyczny pol-wolej-pol-costam-ups-wywalilem-sie... i ta radosc po golu. Gdyby tylko wtedy udalo sie dowiezc prowadzenie do konca meczu... ehh :S
EDIT: Psia mac, niechcacy zaglosowalem na gola nr.4 zamiast nr.3 >_<; _________________ Odio quando le persone parlano di cose di cui non hanno idea. e' solo patetico. Ce n'e' abbastanza i giro.
-David Trezeguet: Rimarrà per sempre nel cuore. Grazie per tutto-
Diego? Who the puck is Diego? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Brutalo
Juventino Ufficiale

Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 1463 Skąd: Toruń JPC Member #261
|
|
Bez wątpienia bramka Marchisio. Mój głos dzięki emocjom i radości zaraz po niej, a potem przez całą noc
Na uwagę zasługują trzy asysty Diego. _________________
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
* znany także jako bloktorun vel Barabasz Lindros sugerował Kłapouch... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukasz
Juventino

Dołączył: 13 Paź 2002 Posty: 3639 Skąd: Gawliki Wielkie / Olsztyn
|
|
| Brutalo napisał: |
Na uwagę zasługują trzy asysty Diego. |
Na uwagę zasługuje fakt, że nie ma tak naprawdę w czym wybierać. Brzydkie te bramki w tym miesiącu. Piszczel Treze i same dobitki. _________________ Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Brutalo
Juventino Ufficiale

Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 1463 Skąd: Toruń JPC Member #261
|
|
| Łukasz napisał: | | Brutalo napisał: |
Na uwagę zasługują trzy asysty Diego. |
Na uwagę zasługuje fakt, że nie ma tak naprawdę w czym wybierać. Brzydkie te bramki w tym miesiącu. Piszczel Treze i same dobitki. |
Dlatego na uwagę zasługuje fakt że Diego, porównywany swoją formą do Felipe Melo ma trzy asysty na pięć nominowanych ( )bramek, z Bayernem odzyskał piłkę i wyłożył ją Marchisio a z interem nie było by drugiej bramki bez jego prostopadłej piłki do Marchisio która rozpoczęła akcję. Wiem że w ostatnim przypadku trochę na siłę doszukuję się może udziału Brazylijczyka w bramce, ale bez niego w tym sezonie było by fatalnie w ofensywie
Cieszę się że gra w Juve. To zawodnik tworzący różnice, a tylko tacy powinni grać w Juventusie. _________________
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
* znany także jako bloktorun vel Barabasz Lindros sugerował Kłapouch... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Azrael
Juventino

|
|
| Brutalo napisał: | Dlatego na uwagę zasługuje fakt że Diego, porównywany swoją formą do Felipe Melo ma trzy asysty na pięć nominowanych ( )bramek, z Bayernem odzyskał piłkę i wyłożył ją Marchisio a z interem nie było by drugiej bramki bez jego prostopadłej piłki do Marchisio która rozpoczęła akcję. Wiem że w ostatnim przypadku trochę na siłę doszukuję się może udziału Brazylijczyka w bramce, ale bez niego w tym sezonie było by fatalnie w ofensywie
Cieszę się że gra w Juve. To zawodnik tworzący różnice, a tylko tacy powinni grać w Juventusie. |
Otóż to! Ja też (póki co wciąż) jestem wielkim fanem talentu naszego Diego i czasami ciężko mi zrozumieć fale krytyki jaka na niego spływała i to z ust tak zwanych "ekspertów". Każdy kto choć kilka razy grał w piłkę doskonale wie, że jeżeli w drużynie brakuje wzajemnego wsparcia w konstruowaniu akcji, to chociażby nie wiadomo jak wielka gwiazda grałaby w tym zespole i tak sama nic nie wygra. W każdy meczu Diego widziałem niezłomność i wolę walki, która jednak przegrywała z brakiem koncepcji gry trenera i nieudolnością kolegów. Ale to tak na marginesie.
Najładniejszą, a może raczej NAJLEPSZĄ bramką minionego miesiąca wg mnie powinna zostać bramka Marchisio w meczu z Interem. Fakt, że była to dobitka trochę umniejsza, to co z piłką zrobił Claudio, ale wprawne oko zauważy kunszt techniczny, o jaki - szczerze mówiąc - młodego Włocha nie podejrzewałem.
Wyobraźmy sobie mecz na szczycie Barca-Real czy MU-L'pool i takiego samego gola strzelanego przez Messiego, Ibrahimovicia, Ronaldo, Kakę, Rooney'a czy innego Torresa tudzież Gerrarda. Przecież to byłaby bramka sezonu, a strzelca okrzykniętoby geniuszem futbolu i każdy dzieciak w Japonii, Korei, RPA, Kazachstanie, Urugwaju czy Liechtensteinu, "onanizowałby się" do filmiku z tym golem na "jutjubie", wielbiąc strzelca pod niebiosy. _________________ Pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tabo89
Redaktor JP

Dołączył: 25 Kwi 2005 Posty: 3737 Skąd: Włodowice JPC Member #212
|
|
| lisciozerca napisał: | | Według mnie najładniejsza bramka grudnia to bramka Marchisio z lobem nad aktualnie najlepszym bramkarzem Serie A | czyżby Claudio strzelił coś Gigiemu może na treningu
brama Marchisio oczywiście piękna i ważna ale jednak zagłosowałem na Treze z Bayernem, to był stary dobry David, piękny strzał z pierwszej piłki.. gorzej z wynikiem meczu, ale było minęło lepiej do tego nie wracać _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karpiu
Juventino

|
|
2) Juventus FC 2-1 Internazionale FC Marchisio
komentarz jak podczas skoków narciarskich ... Jak on to ustał ?!  _________________
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Elo Melo:)
Juventino

|
|
Oczywiście brameczka Tardellego juniora . Pięknie zrobił na szaro Samuela i gol z podcinki, to już chyba jego firmowe zagranie . No i oczywiście głos na tego gola, bo dał mi niebywałą radość, w końcu strzelenia gola zwycięskiego w meczu z odwiecznym rywalem to jest radocha jak nie wiem co . _________________
Elkann o Krasiciu : "Lubię go, ponownie, po Nedvedzie, mamy swojego "jasnowłosego anioła". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Majos
Juventino Ufficiale

Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 1189 Skąd: Częstochowa (Jaciska). JPC Member #293
|
|
Bramka Grudnia ? Było ich tak wiele, że ciężko się zdecydować. A tak na poważnie to z wszystkich 5. dało się tylko wybrać jedną, była to bramka Marchisio. Przepięknie dobiegł do piłki, kiwną obrońcę i nad bramkarzem posłał piłkę do bramki. Szkoda, że częściej nie oglądamy takich bramek. _________________ FoRzA GrAnDe JuVe !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
white_wolv
Moderator

Dołączył: 14 Maj 2003 Posty: 2717 Skąd: Kraków JPC Member #15
|
|
Wybierz najładniejszą bramkę grudnia :
I.Juventus FC 2-1 Internazionale FC Marchisio - 296 głosów - 73%
---------------------------------------------------------------------