Forum JuvePoland Strona Główna JuvePoland
Wspaniała strona dla każdego fana Juventusu

RegulaminRegulamin   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   PracownicyPracownicy   RejestracjaRejestracja 
StatystykiStatystyki   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Komunikat 
!!! Rusza Sklepik JuvePoland !!!

Wybierz najładniejszą bramkę grudnia (09/10).
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum JuvePoland Strona Główna -> Sondy JuvePoland
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tharp
Ostrzeżenia: 1

Juventino
Juventino

PostWysłany: 15.01.2010 00:58:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marchisio coprawda ladnie 'porobil' obronce, genialnie podcial pilke zachowujac zimna krew, i na dodatek strzelil interowi, ale mimowszystko ten gol to tylko dobitka strzalu Sissoko, a nie wypracowana akcja. Dla mnie numerem jeden bedzie gol Trezegueta przeciwko bayernowi. Stary dobry David i jego klasyczny pol-wolej-pol-costam-ups-wywalilem-sie... i ta radosc po golu. Gdyby tylko wtedy udalo sie dowiezc prowadzenie do konca meczu... ehh :S

EDIT: Psia mac, niechcacy zaglosowalem na gola nr.4 zamiast nr.3 >_<;
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Brutalo

Juventino Ufficiale
Juventino Ufficiale

JPC Member #261

PostWysłany: 15.01.2010 01:25:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bez wątpienia bramka Marchisio. Mój głos dzięki emocjom i radości zaraz po niej, a potem przez całą noc Twisted Evil
Na uwagę zasługują trzy asysty Diego.

WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
* znany także jako bloktorun vel Barabasz Wink Lindros sugerował Kłapouch...
Powrót do góry
Łukasz

Juventino
Juventino

PostWysłany: 15.01.2010 01:27:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brutalo napisał:

Na uwagę zasługuje fakt, że nie ma tak naprawdę w czym wybierać. Brzydkie te bramki w tym miesiącu. Piszczel Treze i same dobitki.
Brutalo

Juventino Ufficiale
Juventino Ufficiale

JPC Member #261

PostWysłany: 15.01.2010 01:38:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Łukasz napisał:
Brutalo napisał:

Na uwagę zasługuje fakt, że nie ma tak naprawdę w czym wybierać. Brzydkie te bramki w tym miesiącu. Piszczel Treze i same dobitki.

Dlatego na uwagę zasługuje fakt że Diego, porównywany swoją formą do Felipe Melo ma trzy asysty na pięć nominowanych ( Cool )bramek, z Bayernem odzyskał piłkę i wyłożył ją Marchisio a z interem nie było by drugiej bramki bez jego prostopadłej piłki do Marchisio która rozpoczęła akcję. Wiem że w ostatnim przypadku trochę na siłę doszukuję się może udziału Brazylijczyka w bramce, ale bez niego w tym sezonie było by fatalnie w ofensywie kwasny
Cieszę się że gra w Juve. To zawodnik tworzący różnice, a tylko tacy powinni grać w Juventusie.

WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
* znany także jako bloktorun vel Barabasz Wink Lindros sugerował Kłapouch...
Powrót do góry
Azrael

Juventino
Juventino

PostWysłany: 15.01.2010 03:01:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brutalo napisał:
Dlatego na uwagę zasługuje fakt że Diego, porównywany swoją formą do Felipe Melo ma trzy asysty na pięć nominowanych ( Cool )bramek, z Bayernem odzyskał piłkę i wyłożył ją Marchisio a z interem nie było by drugiej bramki bez jego prostopadłej piłki do Marchisio która rozpoczęła akcję. Wiem że w ostatnim przypadku trochę na siłę doszukuję się może udziału Brazylijczyka w bramce, ale bez niego w tym sezonie było by fatalnie w ofensywie kwasny
Cieszę się że gra w Juve. To zawodnik tworzący różnice, a tylko tacy powinni grać w Juventusie.

Otóż to! Ja też (póki co wciąż) jestem wielkim fanem talentu naszego Diego i czasami ciężko mi zrozumieć fale krytyki jaka na niego spływała i to z ust tak zwanych "ekspertów". Każdy kto choć kilka razy grał w piłkę doskonale wie, że jeżeli w drużynie brakuje wzajemnego wsparcia w konstruowaniu akcji, to chociażby nie wiadomo jak wielka gwiazda grałaby w tym zespole i tak sama nic nie wygra. W każdy meczu Diego widziałem niezłomność i wolę walki, która jednak przegrywała z brakiem koncepcji gry trenera i nieudolnością kolegów. Ale to tak na marginesie.

Najładniejszą, a może raczej NAJLEPSZĄ bramką minionego miesiąca wg mnie powinna zostać bramka Marchisio w meczu z Interem. Fakt, że była to dobitka trochę umniejsza, to co z piłką zrobił Claudio, ale wprawne oko zauważy kunszt techniczny, o jaki - szczerze mówiąc - młodego Włocha nie podejrzewałem.

Wyobraźmy sobie mecz na szczycie Barca-Real czy MU-L'pool i takiego samego gola strzelanego przez Messiego, Ibrahimovicia, Ronaldo, Kakę, Rooney'a czy innego Torresa tudzież Gerrarda. Przecież to byłaby bramka sezonu, a strzelca okrzykniętoby geniuszem futbolu i każdy dzieciak w Japonii, Korei, RPA, Kazachstanie, Urugwaju czy Liechtensteinu, "onanizowałby się" do filmiku z tym golem na "jutjubie", wielbiąc strzelca pod niebiosy.
tabo89

Redaktor JP
Redaktor JP

JPC Member #212

PostWysłany: 15.01.2010 12:30:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lisciozerca napisał:
Według mnie najładniejsza bramka grudnia to bramka Marchisio z lobem nad aktualnie najlepszym bramkarzem Serie A
czyżby Claudio strzelił coś Gigiemu Think może na treningu Very Happy

brama Marchisio oczywiście piękna i ważna ale jednak zagłosowałem na Treze z Bayernem, to był stary dobry David, piękny strzał z pierwszej piłki.. gorzej z wynikiem meczu, ale było minęło lepiej do tego nie wracać

Juventino
Juventino

PostWysłany: 15.01.2010 12:48:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

2) Juventus FC 2-1 Internazionale FC Marchisio

komentarz jak podczas skoków narciarskich ... Jak on to ustał ?! Evil

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
Powrót do góry
Elo Melo:)

Juventino
Juventino

PostWysłany: 15.01.2010 22:18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście brameczka Tardellego juniora Smile . Pięknie zrobił na szaro Samuela i gol z podcinki, to już chyba jego firmowe zagranie Smile . No i oczywiście głos na tego gola, bo dał mi niebywałą radość, w końcu strzelenia gola zwycięskiego w meczu z odwiecznym rywalem to jest radocha jak nie wiem co Wink .

Elkann o Krasiciu Smile : "Lubię go, ponownie, po Nedvedzie, mamy swojego "jasnowłosego anioła".
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Majos

Juventino Ufficiale
Juventino Ufficiale

JPC Member #293

PostWysłany: 16.01.2010 14:35:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bramka Grudnia ? Było ich tak wiele, że ciężko się zdecydować. A tak na poważnie to z wszystkich 5. dało się tylko wybrać jedną, była to bramka Marchisio. Przepięknie dobiegł do piłki, kiwną obrońcę i nad bramkarzem posłał piłkę do bramki. Szkoda, że częściej nie oglądamy takich bramek.
white_wolv

Moderator
Moderator

JPC Member #15

PostWysłany: 20.02.2010 17:47:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybierz najładniejszą bramkę grudnia :

I.Juventus FC 2-1 Internazionale FC Marchisio - 296 głosów - 73%
---------------------------------------------------------------------
II. Juventus FC 1-4 FC Bayern - Trezeguet - 81 głosów - 20%
III. Juventus FC 2-1 Internazionale FC Chiellini - 11 głosów - 3%
IV. Juventus FC 1-2 Calcio Catania Salihamidzic - 9 głosów - 2%
V. AS Bari 3-1 Juventus FC Trezeguet - 8 głosów - 2%

Łącznie oddano 405 głosów.

Dziękujemy za udział w sondzie i zapraszamy do lektury podsumowania.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum JuvePoland Strona Główna -> Sondy JuvePoland Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 2 z 2

Skocz do: