Liga Mistrzów w TVP!!!
- behemot
- Qualità Juventino
Juz od najblizszego wtorku LM bedzie pokazywana w TVP! Na drugim programie bedziemy mogli obejrzec 2 mecze. Retransmisja bedzie takze na tv4 wiec na upartego bedzie mozna obejrzec cale 3 mecze!! W srody LM bedzie na Polsacie no i beda pokazywac na zywo wielki mecz MU-Juve!
- BIANCONERI
- Juventino
No teraz juz chyba wszystko będzie wpożądku...Licze ze mecze Juve beda pokazywane jak najczęsciej!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
- Baggio
- Juventino
taaa, we wtorek na TVP1 na zywo a pozniej na TVP2 retransmisja, a w srode na polshicie sportowym i na polshicie zwyklym. Publiczna to kosztowalo 1,5mln zl. Teraz ciekawie bedzie chyba bo polshit wykupil ten pakiecik na sezony 2000/01 - 2002/03 i ja rozumiem sprawa praw do transmisji w pozniejszych latach jest otwarta. Ktos cos wie na ten temat ?Nio to we wtorek mecze na tvp a w srode na polsacie tak ??
- Pluto
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
na wymioty mi sie zbiera gdy pomysle o panie basalaju czy Jasinie... Jasiny wlasnie slucham... no coment... a borek na polsacie... pamietacie jakie mial sranie przy meczu juve-celtic ze celtic wspanialy ze sru i sru isru.... i taksamo bylo z depro... ale liczy sie ze obejze wielki spektakl mu-juve i licze ze juve-mu.....
- Martin
- Juventino
Kiedy dowiedzialem sie ze LM ma byc w TVP to sie ucieszylem, ale wogole nie bralem pod uwage, ze to juz od teraz! od wtorku!!! no to super!!! zobaczymy jak sie spisza nasi kochani komentatorzy?
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- lipa
- Qualità Juventino
zawsze mozna wylaczyc glos
sam juz nie wiem gdzie sa lepsi komentatorzy.. w tvp czy na polsacie...
hm w tvp pieprza jakies same smuty, czasami nawet smieszne sytuacjie z tego wychodza, a na polsacie.. komentatorzy nie sa obiektywni.. np. mecz holandia-argentyna.. az mi sie zygac chcialo jak ten pajac zachwalal pilke latynowska... i wkolko nawijal o argentynie, ze ma najlepszych obroncow, napastnikow i tak dalej. Z innymi komentatorami z polshitu jest podobnie... moze nie juz tak doslownie ale... da sie to odczuc.
sam juz nie wiem gdzie sa lepsi komentatorzy.. w tvp czy na polsacie...
hm w tvp pieprza jakies same smuty, czasami nawet smieszne sytuacjie z tego wychodza, a na polsacie.. komentatorzy nie sa obiektywni.. np. mecz holandia-argentyna.. az mi sie zygac chcialo jak ten pajac zachwalal pilke latynowska... i wkolko nawijal o argentynie, ze ma najlepszych obroncow, napastnikow i tak dalej. Z innymi komentatorami z polshitu jest podobnie... moze nie juz tak doslownie ale... da sie to odczuc.
- Ravanelli
Super. Mecze z ManU zawsze są ekscytujące i sprawiają duże widowisko. Mam nadzieję że i tym razem będzie tak samo. Liczę na snajperka Di Vaio i na rutynę Ferrary w defensywie . Mam nadzieję że kontuzje w Juve niczego nie odzwierciedlą i wygramy po emocjonującym meczu, w którym myślę, że będzie dużo bramek. Jednak z drugiej strony nie zdziwie się jak będzie remis. Będę natomiast zły jeżeli czerwone Diabły wygrają :evil: ale będzie dobrze
- 3andit
- Juventino
Co do komentarzy na polsacie to najlepszy był Gmoch podczas mistrzostw świata jak podsumowywał mecz to wyglądało mniej więcej tak:
- " Boisko jest troche nierówne i on wtedy podał na drugą stronę "
Jego wypowiedzi tak sie trzymały kupy jak babci zwieracze.......
- " Boisko jest troche nierówne i on wtedy podał na drugą stronę "
Jego wypowiedzi tak sie trzymały kupy jak babci zwieracze.......