Lost - zagubieni
- Sawyer
- Juventino
Nie Wiem czy tego tematu nie ma już na JuvePoland dlatego go umieściłem !!! JAK WAM SIE PODOBA SERIAL I KTO JEST WASZYM ULUBIONYM BOHATEREM !!!
a moze byc zapoczatkowal troche bardziej ambitniejsza dyskusje... Jesli zacznie sie wyliczanka temat zostanie zamkniety. Polecam tobie oczywiscie dokladne zapoznanie sie z regulaminem. Na razie bez kartki /Martin
a moze byc zapoczatkowal troche bardziej ambitniejsza dyskusje... Jesli zacznie sie wyliczanka temat zostanie zamkniety. Polecam tobie oczywiscie dokladne zapoznanie sie z regulaminem. Na razie bez kartki /Martin
"Don't tell me what I can't do!"
- kostekyo
- Juventino
Rzeczywiście. Serial pierwsza klasa. Widziałem wszystkie odcinki i naprawdę mnie wciagnął. Ulubiony bohater ?? Lubię wszystkich, ale jeśli muszę wybierać to z pewnością byłby to Jack. Foxa znam z serialu "ich pięcioro" i już wtedy go lubiałem, a tutaj dostał jedną z ważniejszych ról i dobrze się z niej wywiązał. Czekam już na kolejną serię. Ciekawe co w niej zaaplikuja nam scenarzyści
- blackrider85
- Juventino
Tez ogladalem ten serial i jest zajefajny a bochatera najlepszego to nie mam wszystkich lubie wiecie kiedy bedzie druga seria mam nadzieje ze nie dlugo jesli wiecie no napiszcie
2 post
jesli ma ktos z was jakies stronki dotyczace tego serialu to podajcie pozdrawiam
Korzystaj z opcji zmień, nie piszemy 2 postów pod sobą /Dragon
2 post
jesli ma ktos z was jakies stronki dotyczace tego serialu to podajcie pozdrawiam
Korzystaj z opcji zmień, nie piszemy 2 postów pod sobą /Dragon
- Martin
- Juventino
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- blackrider85
- Juventino
3 Listopada na TVP1 zostal wyemitowany 1 odcinek 1 seri serialu Lost dos dlugo juz czekam na 2 serie ale widocznie zadna stacja nie ma zamiaru kontynuowac tego serialu macie moze adres jakiejs stronki z ktorej idzie sciagnac odcinki 2 serii bardzo bym byl wdzieczny pozdrawiam :-D
- gorczas
- Juventino
Kilka linków...Siara85 pisze:3 Listopada na TVP1 zostal wyemitowany 1 odcinek 1 seri serialu Lost dos dlugo juz czekam na 2 serie ale widocznie zadna stacja nie ma zamiaru kontynuowac tego serialu macie moze adres jakiejs stronki z ktorej idzie sciagnac odcinki 2 serii bardzo bym byl wdzieczny pozdrawiam :-D
link skasowany
link skasowany
link skasowany
link skasowany
trzeba samemu przewertować to co znalazło [/url]
Co do samego serialu to wcześniej go nie oglądałem. Jestem dopiero po tych dwóch pierwszych odcinkach z TVP, więc zbyt dużo o samym serialu nie powiem poza tym, że jest naprawdę ciekawy i wciągący.
PozdrQ
- kostekyo
- Juventino
Ja widziałem całą pierwszą serię i jestem już po 3 odcinkach z drugiej. Prawdę mówiac serial się dopiero rozkręca:)) Jutro ściagnie mi się pewnie 4 odcinek:)) Wyszukuję je na www.isohunt.com i ściagam Bit Cometem - polecam:)) Pozdro. THE OTHERS ARE COMING )
- Mlody85
- Juventino
Serial jest naprawdę dobry. Szczególnie motyw ze stopniowym ujawnianiem historii poszczególnych bohaterów. Zastanawia mnie tylko jedno... czy on się... kończy? Znaczy się chodzi mi o to czy planowane jest jakieś rozwiązanie czy raczej scenariusz zaprojektowany jest tak żeby bez końca dokręcać kolejne odcinki, rozpoczynać nowe serie? Anyway, obraz zrobił na mnie spore wrażenie i czekam na kolejne odcinki.
Nie lubię takich dziecinnych pytań jak "jakiego bohatera najbardziej lubicie?" (ogólnie post autora tego tematu jakiś taki mało ambitny...) ale skoro już o tym mowa to nie wiem dlaczego ale jakoś od początku polubiłem Boone'a.
Nie lubię takich dziecinnych pytań jak "jakiego bohatera najbardziej lubicie?" (ogólnie post autora tego tematu jakiś taki mało ambitny...) ale skoro już o tym mowa to nie wiem dlaczego ale jakoś od początku polubiłem Boone'a.
- juventussek
- Juventino
Czy wie ktoś skąd można pobrac wszystkie odcinki sezon 1 ?? najlepiej na torrent
- kostekyo
- Juventino
Juventussek jak już napisałem. na www.isohunt.com masz wyszukiwarkę i znajdziesz tam wszystkie odcinki. Młody 85. Nie wiem gdzie to czytałem, ale podobno scenariusz jest już gotowy dla pięciu serii serialu:)) Co do ulubionego bohatera Twojego nie będę się wypowiadał bo całą zabawę z ogladania Ci popsuję ) Ja osobiście najbardziej Jacka polubiłem - wydaje mi się on najbardziej rozsądny z nich wszystkich.
- juventussek
- Juventino
To mi sie nieopłaca :] za długo tam sie pobiera odrazu wszystkie odcinki a ja wole tak po jednym bedzie szybciej
i wogule wszystkich niechce odcinkow czas zmarnuje tylko
i wogule wszystkich niechce odcinkow czas zmarnuje tylko
- stefan590
- Juventino
Jam oglądałem tylko to co leciało na TVP1 i czekam na kolejne odcinki. Wciągające, ale nie lubie seriali, ponieważ zawsze ciągnął się bez końca i pogarszają się z czasem(niestety) to dotyczy wszystkich seriali jakie widziałem i tak pewnie będzie z tym. Po jakim czasie wszystko staje sie nudne i ograne. Także nie za bardzo cieszy mnie to że "gotowy jest już scenariusz do serii 5 :roll: ". Ale póki co obejrze dopóki mi się nie znudzi.