# 12 Lobo Silva Alex Sandro
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Oby, bo ten gość nie nadaje się już nawet na rezerwowego Juventusu choćby obniżył swoje wymagania płacowe o połowę (co i tak byłoby dużą kwotą, bo z tego co pamiętam wynosiłoby około 3,5 mln € na rękę). Najlepiej dla nas pożegnać się z Brazylijczykiem i w jego miejsce ściągnąć chociażby tego Grimaldo.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Przecież to nie ma żadnego logicznego uzasadnienia. Gość jest wypalony, od dłuższego czasu w słabej formie, ma już skończone 32 lata, a na dodatek nawet po znacznym obniżeniu pensji (nawet o 50%) zarabia bardzo dużo. Ja tam przestaje się dziwić temu, że mimo największych pieniędzy wydawanych w Serie A znajdujemy się w tym miejscu (brak awansu z grupy w LM czy duża strata do Napoli oraz 3 sezon bez Scudetto) skoro my nie wyciągamy żadnych wniosków z popełnionych błędów i najzwyczajniej w świecie przepalamy hajs. Grimaldo czy Bensebaini będą wkrotce dostępni za darmo a my chcemy zatrzymać Alexa Sandro
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Toskanski_Ferguson
- Juventino
Allegri kocha takich. Jak on zostanie to i beżowy zostanie.dimebag11 pisze: ↑16 kwietnia 2023, 13:16Przecież to nie ma żadnego logicznego uzasadnienia. Gość jest wypalony, od dłuższego czasu w słabej formie, ma już skończone 32 lata, a na dodatek nawet po znacznym obniżeniu pensji (nawet o 50%) zarabia bardzo dużo. Ja tam przestaje się dziwić temu, że mimo największych pieniędzy wydawanych w Serie A znajdujemy się w tym miejscu (brak awansu z grupy w LM czy duża strata do Napoli oraz 3 sezon bez Scudetto) skoro my nie wyciągamy żadnych wniosków z popełnionych błędów i najzwyczajniej w świecie przepalamy hajs. Grimaldo czy Bensebaini będą wkrotce dostępni za darmo a my chcemy zatrzymać Alexa Sandro
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Później zostanie w jego sztabie jak PadoinToskanski_Ferguson pisze: ↑16 kwietnia 2023, 13:41Allegri kocha takich. Jak on zostanie to i beżowy zostanie.dimebag11 pisze: ↑16 kwietnia 2023, 13:16Przecież to nie ma żadnego logicznego uzasadnienia. Gość jest wypalony, od dłuższego czasu w słabej formie, ma już skończone 32 lata, a na dodatek nawet po znacznym obniżeniu pensji (nawet o 50%) zarabia bardzo dużo. Ja tam przestaje się dziwić temu, że mimo największych pieniędzy wydawanych w Serie A znajdujemy się w tym miejscu (brak awansu z grupy w LM czy duża strata do Napoli oraz 3 sezon bez Scudetto) skoro my nie wyciągamy żadnych wniosków z popełnionych błędów i najzwyczajniej w świecie przepalamy hajs. Grimaldo czy Bensebaini będą wkrotce dostępni za darmo a my chcemy zatrzymać Alexa Sandro
FORZA JUVE!!!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Czyli jednak nie było 40 meczów ale te w których schodził w przerwie zrobiły robotę. Maks wiedział po co go wpuszcza od 1Klauzula automatycznego przedłużenia kontraktu Alexa Sandro przewidywała 50% meczów obrońcy w wyjściowym składzie. Ostatni mecz z Sevillą był 29. spotkaniem Brazylijczyka w tym sezonie. Zakładając finał LE Juve rozegra łącznie 57 meczów w tej kampanii.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Sorek21
- Juventino
Nie jest w 100% pewne, czy Alex Sandro pozostanie w Juventusie w przyszłym sezonie. Gdyby jakikolwiek klub wystąpił z ofertą za reprezentanta Brazylii, Bianconeri nie odmówiliby mu ruchu, także po to, by pozbyć się jego ciężkiej pensji.
- Toskanski_Ferguson
- Juventino
No i niech ktoś powie, że w zarządzie nie siedzą sami kretyni. Pozwolili na przedłużenie jego kontraktu a teraz myślą, że się znajdę frajer, który da takiemu parchowi 5 mln .