JUVENTUS - Piacenza 04.03.07r. 20:25 live
- futbolserwis
- Juventino
Mecz JUVENTUS - Piacenza będzie transmitowany na żywo w Polsat Sport 4 marca o godzinie 20:25.
- Myzarel
- Juventino
Obyśmy dobrze zagrali bo jak do tej pory chyba 2 (jesli się nie mylę) mecze Juve pokazywali na Polsacie Sport i niezabytno nam szło. Ale co jak co nareszcie Juve na żywo a nie na Juve Poland realcje sledzić będę 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Monte Cristo
- Juventino
Ja to po prostu mm szczescie -.-
Przyjezdzam do polski, mam nadzieje ze bedzie mecz Juventusu na polsacie sport czy cos. Nie ma, jest w Internecie, akurat gdy nie jestem w domu, a tutaj jest za slaby internet na to zebym ogladal z sopcasta.
3 dni potem jak wyjezdzam jest mecz na Polsat Sport?!
Przyjezdzam do polski, mam nadzieje ze bedzie mecz Juventusu na polsacie sport czy cos. Nie ma, jest w Internecie, akurat gdy nie jestem w domu, a tutaj jest za slaby internet na to zebym ogladal z sopcasta.
3 dni potem jak wyjezdzam jest mecz na Polsat Sport?!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
20.00 Porto-Braga, w moim programie w necie też http://www.polsat.com.pl/tv/ a na PSEkstra jeszcze nie ma programu. Pozatym jak jesteśmy gospodarzem, to jeszcze nigdy nie transmitowali meczu, chyba tylko włoskie stacje mają wykupione prawa. Masz gdzieś potwierdzenie informacji?futbolserwis pisze:Mecz JUVENTUS - Piacenza będzie transmitowany na żywo w Polsat Sport 4 marca o godzinie 20:25.

- kedzier
- Juventino
Smoczuś, tutajTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:20.00 Porto-Braga, w moim programie w necie też http://www.polsat.com.pl/tv/ a na PSEkstra jeszcze nie ma programu. Pozatym jak jesteśmy gospodarzem, to jeszcze nigdy nie transmitowali meczu, chyba tylko włoskie stacje mają wykupione prawa. Masz gdzieś potwierdzenie informacji?futbolserwis pisze:Mecz JUVENTUS - Piacenza będzie transmitowany na żywo w Polsat Sport 4 marca o godzinie 20:25.
Dzieki, wiec nie pozostaje nic innego jak

- Mendus
- Juventino
Nooooo świetna informacja !!! Nareszcie na żywo na Polsacie Sport obejrzę mecz Bianconerich. Może ktoś zdecyduje sie na nagranie meczu, a później udostępnienie chociażby przez Torrent'a? Ja niestety nie mam możliwości 
Forza Juve!

Forza Juve!

- Valkyr
- Juventino
Oby nasi zagrali na 100% w końcu to nasz rywal o awans. Chociaż pokonaliśmy ich na wyjeździe 2-0 (2
Treze) to trzeba grać nie 45 minut znakomicie a potem przez kolejne popełniać głupie błędy tylko zagrać dobry cały mecz stwarzając sobie wiele sytuacji bramkowych. I mam nadzieje że Bożinow wreszcie zagra bo będziemy mieli dobrą możliwość kupienia go w sposób który lubi nasz zarząd od lat tzn Blasi + kasa = Bożo
. Więc DD wystawiaj chłopaka bo kiedyś możesz pożałować że nie korzystałeś z jego umiejętności.

- fan_of_juve
- Juventino